ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΕΒΡΑΙΟΣ (ΝΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ) ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ!

Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΝΑΘΑΝΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ. ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΟΜΩΣ ΩΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΚΑΤΗΧΗΣΗ. ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΕΝΩ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΗΤΑΝ, ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ. ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΡΑΒΒΙΝΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΑΠΟΠΑΙΡΝΑΝ.

ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΤΟΝ ΣΥΝΑΡΠΑΣΕ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ, ΟΤΙ, ΩΣ ΠΑΙΔΙ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ’50 ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ (ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟ, ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΒΡΑΙΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΝΑΖΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΕΣ), ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ (ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ 6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ) ΕΦΕΥΡΕΘΗΚΕ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ’60, ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΙ ΒΙΖΕΛ, ΤΟΝ «ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ», ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ.

ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ AMAZON, ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ, ΠΟΥ «ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΩΣ ΑΠΑΤΗ». ΣΗΜΕΙΩΝΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΟΤΙ ΒΙΒΛΙΑ, ΠΟΥ ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΄Η ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ, ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ! ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!

vindeo 1

 

vindeo 2

Add a Comment

Your email address will not be published.