ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΕΥΡΩ – ΔΟΛΑΡΙΟ : ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ!

Η ΠΤΩΧΗ ΠΛΗΝ ΤΙΜΙΑ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ 180% ΤΟΥ ΑΕΠ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ, ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ, ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΖΟΥΣΑΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ. ΟΚ! ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΤΟ ΦΑΓΑΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΟΣ ΟΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ, ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ, ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ, ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ, ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ, ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΗΠΑ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΡΕΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΤΡΙΣ;

ΓΙΑΤΙ, ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΑΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΧΙ, ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΟΣ; ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΧΡΩΣΤΑΝΕ;
ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ, ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΑΠΟ ΤΟΝ 18ο ΚΙΟΛΑΣ ΑΙΩΝΑ:
«Άσε με να εκδίδω και να ελέγχω τα χρήματα ενός έθνους, και δεν με ενδιαφέρει ποιος φτιάχνει τους νόμους του» έλεγε τον 18ο αιώνα ο εβραιοσιωνιστής Μάγιερ Άμσκελ Ρότσιλντ, μέλος της ισχυρότερης οικονομικά οικογένειας του κόσμου, η οποία έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στη γέννηση του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος.»

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΕΤΣΙ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ (ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ) ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥΣ.

ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΤΟ ΕΚΔΙΔΕΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ FED ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΚΟ (ΝΑΙ, ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ!) ΣΤΙΣ ΗΠΑ. ΔΥΟ ΠΡΩΗΝ ΠΡΕΟΕΔΡΟΙ, ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ, ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗ FED (LINKOLN KAI KENENTI) ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ! ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΗ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ. (ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ, ΟΤΙ Η ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗΤΗ.)

ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΥΝΔΕΘΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ.

ΤΟ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΩΣΤΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΜΕΛΑΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΤ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΣΜΑ ΑΕΡΑΣ (ΚΟΙΝΩΣ Κ@ΛΟΧΑΡΤΟ)! Η ΕΚΤ ΤΥΠΩΝΕΙ ΕΥΡΩ, ΤΟ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ.

ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ: ΟΤΙ ΠΑΡΑΓΕΙ ΧΡΕΟΣ! ΕΝΑ ΜΠΑΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΧΡΕΟΣ: ΕΣΤΩ, ΟΤΙ Η ΕΚΤ ΤΥΠΩΝΕΙ 100 Ε. ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 0,75% ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 5%. ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΧΡΩΣΤΟΥΝ 105 Ε. ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 5 Ε , ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΝΑ ΤΥΠΩΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑ; ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΟΝΙ ΤΟ ΕΧΕΙ Η ΕΚΤ. ΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ Η ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗ ΧΡΕΟΥΣ! ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ Η ΕΚΤ.

ΕΡΩΤΗΜΑ: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΩΡΕΣ, ΠΟΥ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ; ΝΑΙ, ΜΟΝΟ ΟΙ ΧΩΡΕΣ, ΠΟΥ ΕΞΑΓΟΥΝ ΠΡΟΪΟΝΤΑ (ΒΛ. ΓΕΡΜΑΝΙΑ). ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΟΙ ΧΩΡΕΣ, ΠΟΥ ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΣΑΓΟΥΝ, ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ (ΒΛ. ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ). ΑΠΟ ΤΟ 2002, ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ, ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΣΚΛΗΡΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΗΤΑΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΣΙΓΟΥΡΟ: Η ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΑΠΟΙΚΙΑ ΧΡΕΟΥΣ.

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ, ΝΑ ΑΣΚΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΝΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΑΣ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΑΤΟΧΗ.

ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ, ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ, ΜΕΤΡΑ Κ.Λ.Π. ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ: ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ, ΓΙΑ «ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΟ, ΩΣΠΟΥ, ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ!» ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΚΟΛΑ. ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ, ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΕΝΝΟΟΥΝ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ: ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΘΑ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΤΡΟΠΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ, ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;

ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΥΡΩ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΤΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ. ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΜΠΟΡΕΙ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΥΡΩΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ, ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ «ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ», ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ! ΓΙΑΤΙ;

1) ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΕΠΑΝΟΔΟΣ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.

2) ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΨΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ, ΟΤΙ «ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΑΟΣ».

ΙΣΩΣ Ο ΦΙΛΑΡΑΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΣΟΪΜΠΛΕ, ΝΑ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ, ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ «ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ». ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ! ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!

ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΠΟΧΗ, ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ: Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΝΕΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΧ ΜΕ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ. ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΘΑ ΕΥΤΕΛΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΞΙΑ: Κ@ΛΟΧΑΡΤΟ ΚΑΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ!

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ:
Άγιος Πατροκοσμάς: «Οι άνθρωποι θα μείνουν πτωχοί, γιατί δεν θάχουν αγάπη στα δέντρα» / «Πολλοί θα χάνονται από την πείνα» / «Μια χούφτα μάλαμα μια χούφτα αλεύρι».
Άγιος Παΐσιος: «Να έχετε ένα κτηματάκι και λίγο να το καλλιεργείτε. Κοντά σε σας, θα βοηθήσετε και κάποιον που δεν θα έχει».

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ (ΕΝΟΤΗΤΑ 4): ΟΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΤΡΟΦΗΣ, ΦΑΡΜΑΚΩΝ, ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΘΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ …

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΘΑ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΕΝΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ …

ΜΕ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ, ΘΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.
ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ, ΑΦΟΥ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΖΗΜΙΕΣ (ΚΑΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ), ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΣΟΔΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ …

ΣΧΟΛΙΟ: ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΤΟΠΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΑΛΛΙΩΣ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ, «ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΨΩΜΙ ΨΩΜΑΚΙ»!

Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ!

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Add a Comment

Your email address will not be published.