Τι παίζει με την Μουσουλμανικής Αδελφότητα;

Ότι δεν πλειστηριάζεται, αγοράζεται… 

 Η πένα μας είναι ακηδεμόνευτη, ανεξάρτητη, τίμια και αληθινή… 

Σήμερα εκτός όλων των παραπάνω, σας ενημερώνουμε, πως διάφορες ΜΚΟ παίζουν ύποπτα παιχνίδια ανεβοκατεβάζοντας τις τιμές ακινήτων που βρίσκονται υπό πώληση! Αφού από πίσω από αυτές τις ΜΚΟ υπάρχουν διάφορα funds του εξωτερικού, που σκοπό έχουν να “δωρίσουν” αυτές τις κατοικίες – πέραν των κατασχεθέντων – σε λαθρομετανάστες!   

Στο παιχνίδι αυτό μετέχουν μεσίτες, οι οποίοι είτε αγοράζουν σπίτια, είτε κάνουν χρόνιες μισθώσεις, με το αζημίωτο βεβαίως!   

Τι παίζει με την Μουσουλμανικής Αδελφότητα;     

Έχουμε κάνει κατά καιρούς πολλές αποκαλύψεις που έχουν βοηθήσει την ελληνική Πολιτεία και τις Αρχές της! 

Μια τέτοια συγκλονιστική πληροφορία μας παρασχέθηκε από υψηλότατη πηγή μας και η οποία κάνει λόγο για μαζικούς εικονικούς γάμους μεταξύ λαθρομεταναστών με γυναίκες Ρομά, που στοιχίζουν από 500 – 1000 ευρώ! Έτσι, επιτυγχάνεται η αυτόματη νομιμοποίηση και η απόκτηση όλων των νόμιμων δικαιωμάτων, των παράνομων εισβολέων στην Πατρίδα μας! Η χρηματοδότηση γίνεται από ΜΚΟ!  

Παρόμοιοι όμως γάμοι, γίνονται και με Ελληνίδες, που εδώ το κόστος ανεβαίνει, αγγίζοντας τις 2 – 4 χιλιάδες ευρώ! Οι συμβολαιογραφικές πράξεις γάμου γίνονται σε συγκεκριμένα συμβολαιογραφεία (;;;) και σύμφωνα με την πηγή μας, οι περισσότεροι λαθρομετανάστες είναι τζιχαντιστές, που συμμετέχουν οργανωμένων ομάδων (σέχτες) της Μουσουλμανικής Αδελφότητας! 

Αληθεύουν αυτές οι πληροφορίες, κύριοι της κυβερνήσεως; 

Γνωρίζουν κάτι οι Μυστικές Υπηρεσίες μας; 

Γνωρίζουν οι Αστυνομικές Αρχές μας;

Leave a Reply

Your email address will not be published.