Ο. Υ. Α. Ξεσηκωθείτε , χρειαζόμαστε ένα σταθερό αντίβαρο στο Πολιτικό σύστημα για να επιβιώσουμε. Ας είναι το ΣΚΟΠΙΑΝΟ η αιτία

α’ λεγε κανείς ότι ο Μέγας Αλέξανδρος σήμερα , ο μεγάλος αυτός στρατηγός όλων των εποχών , συντονίζει την μάχη επιβίωσης και αξιοπρέπειας που δίνει ο Ελληνικός λαός .Είναι εκεί και μας καλεί , είναι εκεί και μας δείχνει μια ακόμα ιδιοφυής κίνηση Στρατηγικής.

Ξεσηκωθείτε , τόσο απλά μα , με περίσσεια σημασία .

Ο Εχθρός είναι ύπουλος , υπομονετικός , αδίστακτος και μαυρόψυχος . Κτυπάει εκεί που ξέρει ότι θα

καταφέρει καίρια κτυπήματα , περιμένει να κουραστείς , σε χαρακτηρίζει εργαλείο ταξικού αποπροσανατολισμού , επαγγελματία Εθνικιστή για να σε υποβιβάσει , σε αποκαλεί μόρφωμα για σε δείξει μειοψηφία , φασίστα για να στρέψει σε βάρος σου την κοινή γνώμη κ.α

Σε φοβάται μα ταυτόχρονα , δεν μπορεί να σε νιώσει , δεν μπορεί να σε  κατανοήσει , δεν μπορεί να δει αξίες και ιδανικά , καθήκον και τιμή .

Κτυπά , να παραμορφώσει την Ιστορία μας , την ταυτότητά μας , κτυπά να πάρει την ψυχή μας και να εξουθενώσει το πνεύμα μας .

Θέλει να κλέψει ότι πιο όμορφο , ότι πιο αληθινό , ότι πιο αυθεντικό ορίζει την περηφάνια μας και την ύπαρξή μας , θέλει να κλέψει το μέλλον μας , το μέλλον των παιδιών μας .

Από την άλλη , βλέπουμε τους «νικημένους »

Κυβέρνηση που δεν στηρίζεται στο λαό , δεν είναι Ελληνική , κυβέρνηση που πλανεύει τον λαό ( τα χα μου για το καλό του ) είναι εχθρική .

Εάν τούτο συμβαίνει , τι κάνουμε ;

Τότε , το λόγο έχεις εσύ , ο διπλανός σου κι όλοι μαζί . Έχεις και έχουμε , όχι μόνο το συνταγματικό αλλά το ιστορικό και το ηθικό δικαίωμα να αντισταθούμε , σε ό,τι μας παραμερίζει και μας περιθωριοποιεί , σε ό,τι μας ξεφτιλίζει και μας μειώνει , σε ότι μας εξαφανίζει για πάντα .

Σήκω Έλληνα , μια δύναμη από τα βάθη των αιώνων θα νιώσεις μέσα σου , ένα άσβεστο πνεύμα Σοφίας και ελευθερίας θα σε καθοδηγεί , μια αστείρευτη και ανυπέρβλητη ψυχή θα σου δίνει δύναμη .

Πίστεψέ το , εσύ είσαι ο εκλεκτός της Ιστορίας .

Έχεις και έχουμε χρέος όχι μόνο  , να διαφυλάξουμε αξίες και ιδανικά , ιστορία και ταυτότητα , αλλά , έχουμε χρέος έναντι όλων των λαών που φωτίστηκαν από εμάς και που περιμένουν για άλλη μια φορά , να τους δείξουμε το δρόμο της αξιοπρέπειας και της επιβίωσης .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Υποδιοικητής )

omada.h.policing@gmail.com

Add a Comment

Your email address will not be published.