ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ και οι Προφητείες που επαληθεύονται…

ΑΤΙ «ΕΠΕΤΡΕΨΕ» Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΜΕ Σ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ; ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΕΚΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ – Η «ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ» ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. . . ΑΣ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΔΕΛΦΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ. Διότι μόνο όταν συνειδητοποιήσουμε το ΓΙΑΤΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ, μέσα όμως από τα ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ θα μπορέσουμε να σταματήσουμε την Εθνική Συμφορά που ξεκίνησε, αλλά και την ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ…

VIDEO

ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ οτι όποτε στο παρελθόν ο Έλληνας ξεχνούσε Τον ΘΕΟ, τότε βίωνε ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ μέσα από τις οποίες όμως μετανοούσε, αφού όμως πρώτα είχε επέλθει το κακό. Αυτό συμβαίνει όταν ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ να αποσυρθεί και να μας αφήσει έρμαιο των δυνάμεων της φύσης και των εχθρών της χώρας. «Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΩΡΟΣ». «ΕΜΕΙΣ» ΤΙΜΩΡΟΥΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ.

ΓΙΑΤΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΟΜΩΣ ΕΔΩ; ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΫΠΗΡΧΑΝ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ, ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ Ο ΘΕΟΣ. Η ΠΡΩΤΗ ΕΙΝΑΙ Η » ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ » ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ, ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ Η » ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ » ΣΤΗΝ ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2016, ΟΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΩΣ «ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ» ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ «ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ» ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ «ΜΙΑ» ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ.

ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ: 1- ΠΡΕΣΠΕΣ 2018: Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ» 2- ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ 2016: Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ «ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ» ΣΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ 3- ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ: Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ «ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ» ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ. ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ: ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ (†1771): «Οι κληρικοί θα γίνουν οι χειρότεροι και οι ασεβέστεροι των όλων» ΑΓΙΟΣ ΝΕΙΛΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ (†1651): «Οι Ποιμένες των Χριστιανών, Αρχιερείς και Ιερείς, θα είναι τότε άνδρες κενόδοξοι, παντελώς μη γνωρίζοντες την δεξιάν οδόν από την αριστεράν» Διαβάστε όλη την προφητεία και το Βίο του Αγ. Νείλου του Αγιορείτη εδώ: http://www.saint.gr/3011/saint.aspx

ΕΛΛΗΝΑ ΑΔΕΛΦΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ, ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ «ΠΡΩΤΑ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ» ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ ΑΜΕΣΑ… ΣΗΜΕΡΑ… ΤΩΡΑ, ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ. ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ; ΞΕΚΙΝΑ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ. ΒΡΕΣ ΕΝΑΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ( ΙΕΡΕΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΟ ) ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ. ΝΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΕΣΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΤΗΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΑΝΕΦΙΚΤΗ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ( ΟΧΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ), ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΧΛΙΑΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΑΦΟΤΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΟΥΝ.

ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΟΜΩΣ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΕΛΚΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ. ΕΞΑΛΛΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 10 ΠΙΣΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΕ ΤΑ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΜΟΡΑ.( Γένεσις κεφ.18, στ.32).

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΥΤΕ 10. ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ; ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕΤΡΑΕΙ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΛΕΗΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΔΙΑ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΣΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ. ΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ «ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ» ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ. ΜΟΝΟ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ, ΘΑ ΞΕΡΙΖΩΘΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ.

Ο ΚΑΝΑΡΗΣ ΤΟ 1821 ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΤΟΛΟ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΜΟΛΙΣ ΜΕ 5 ΒΑΡΚΟΥΛΕΣ. ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕ; ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΨΕΛΝΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ, ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ. ΠΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ;; ΜΑ ΤΗΝ ΗΞΕΡΑΝ ΑΠΕΞΩ..! «ΠΡΩΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ» ΑΜΗΝ

 

Add a Comment

Your email address will not be published.