ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ;

Ας μη βιαστούμε, να απαντήσουμε «ΝΑΙ» με ένα στόμα μια φωνή στο ερώτημα, που θέτει ο τίτλος, γιατί δυστυχώς, τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα, όσο τα φανταζόμαστε! Και βέβαια, το ερώτημα δεν είναι δικό μου, αλλά αποτελεί το πρώτο δίστιχο προφητικού ποιήματος, που αποδίδεται στον ΄Αγιο Παϊσιο και έχει ως εξής:

«Η Αγία Σοφία είναι πνευματικά έτοιμη από τον Ιησού Χριστό μας να παραδοθεί στους ΄Ελληνες Ρωμιούς. Οι ΄Ελληνες Ρωμιοί είναι έτοιμοι εν μετανοία να την παραλάβουν;«

http://agiosioannisprodromos.blogspot.com/2016/02/blog-post_60.html

Ο καθένας μπορεί, να απαντήσει για τον εαυτό του κάνοντας την ενδοσκόπηση και την αυτοκριτική του και αφήνοντας τη συνείδησή του, να τον ελέγξει! Καλύτερα όμως, να δούμε και βάσει δεδομένων (αριθμητικών και μη) κατά πόσον οι ΄Ελληνες είναι έτοιμοι, να πάρουν την Πόλη και να λειτουργήσουν την Αγία Σοφία! Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από τα γνωστά και μη εξαιρετέα εγκλήματα, που κάνουμε ως λαός και ας μη διστάσουμε, να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους:

1) Καταρχήν, στην «Ορθόδοξη Ελλάδα» είμαστε serial killers! Ω, ναι! Ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης και τόσοι άλλοι αιμοσταγείς δολοφόνοι ωχριούν μπροστά μας! Γιατί εκείνοι σκότωναν άσχετους αγνώστους, ενώ εμείς εξασκούμε το σπορ σκοτώνοντας τα ίδια μας τα παιδιά! Ας μη φοβόμαστε τις λέξεις! Ας φοβόμαστε τις πράξεις και τις συνέπειές τους! Δυστυχώς, τα στοιχεία σοκάρουν και έχουν ως εξής:

-Θλιβερή πρωτιά κατέχει η Ελλάδα στις εκτρώσεις, καθώς χρόνο με το χρόνο αυξάνεται δραματικά ο αριθμός των γυναικών που προχωρά σε διακοπή κύησης.

– Οι Ελληνίδες «εκτινάσσουν» το μέσο όρο στις εκτρώσεις, καθώς το 22% αυτών έχει προχωρήσει έστω και μία φορά σε διακοπή κύησης, όταν στην υπόλοιπη Ευρώπη το αντίστοιχο ποσοστό αφορά μόνο στο 2% των γυναικών.

-40.000 εκτρώσεις ετησίως στην Ελλάδα πραγματοποιούνται από κορίτσια κάτω των 18 ετών.

– ΄Ενα στα τέσσερα κορίτσια (ηλικίας 14 έως 17 ετών) έχει κάνει έκτρωση, ενώ οι μισές έφηβες που προχωρούν σε διακοπή κύησης δεν έχουν ενημερώσει ούτε τη μητέρα τους.

– Ο συνολικός αριθμός εκτρώσεων το χρόνο υπολογίζεται ότι ανέρχεται στις 300.000!*

https://www.cnn.gr/news/ellada/story/45194/provlimatizei-o-arithmos-ton-ektroseon-stin-ellada

Δεν άκουσα! Πώς είπατε; Ορίστε; Η Ορθόδοξη Ελλάδα ακολουθεί κατά γράμμα τις νεοταξίτικες πα@@ριές και μάλστα τις απογειώνει! Υποστηρίζει, ότι η γυναίκα έχει το δικαίωμα, να ορίζει το σώμα της και να σκοτώνει τα παιδιά της! Και το δικαίωμα του αγέννητου παιδιού, να έρθει στο κόσμο, πού πήγε; ΟΕΟ;

 

Μία στις πέντε Ελληνίδες και μία στις τέσσερις έφηβες έχουν κάνει έναν τουλάχιστον φόνο και συνεχίζουν τη ζωή τους σφυρίζοντας αδιάφορα! Και βέβαια, στο έγκλημα υπάρχουν πλήθος συνένοχοι και συνυπεύθυνοι! Από πού να αρχίσουμε και πού να τελειώσουμε; Από συζύγους, συντρόφους, οικογένειες, σόγια, γιατρούς, νοσοκόμες, φιλενάδες;

΄Ολοι αυτοί βάζουν το χεράκι τους, για να ξεφορτωθούμε 300.000 ΄Ελληνες το χρόνο, γιατί είμαστε και πολλοί και πού θα χωρέσουμε; Δύο πόλεις Νεοελλήνων πετάγονται στον κάλαθο των αχρήστων και μετά μας φταίει η άθεη κυβέρνηση, που μας κουβαλάει τους μετανάστες, για να μας λύσει το δημογραφικό! Αναζητούμε δικαιολογίες; Δυστυχώς, δεν υπάρχουν! Δε μας φταίει η κρίση, γιατί το πρόβλημα δεν είναι καινούργιο. ΄Ισως, να επιδεινώθηκε τα τελευταία χρόνια, αλλά σίγουρα προϋπήρχε! Και βέβαια δεν παραδειγματιζόμαστε από τους μετανάστες, που, αν και πηγαίνουν στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα, σκαρώνουν από 6-7 παιδιά ο καθένας!

2) ΄Αλλη παγκόσμια πρωτιά, που εικάζω, ότι κατέχουμε ως λαός, είναι η βλασφημεία των θείων! Πολύ αμφιβάλλω, αν υπάρχει άλλη χώρα -και δη ορθόδοξη- στην οποία, αντί να σου πουν «καλημέρα» βλαστημάνε! Και, αν αυτό το έκαναν μόνο οι άθεοι και αντίχριστοι, θα μπορούσαμε, να πούμε, ότι «τόσο τους κόβει, τέτοια κάνουν!» Δυστυχώς όμως βλαστημούν και άνθρωποι, που δηλώνουν «πιστοί Χριστιανοί» και τρέχουν σε εκκλησίες και μοναστήρια κάνοντας «μεγάλους σταυρούς».

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της «διπολικής διαταραχής» των Ελλήνων στο θέμα αυτό το παρακάτω βίντεο των «Ράδιο Αρβύλα», όπου κάποιος τη μια στιγμή βλαστημά την Παναγία και την επόμενη, που κάνει σεισμό, φωνάζει την Παναγία, να τον βοηθήσει! Δείτε από το 1:00 και μετά:

VIDEO

 

Και βέβαια, όλους αυτούς, που γα—- τον έναν, γα—- τον άλλον και φιλοδοξούν, να γα—— το σύμπαν ολόκληρο, μάλλον προς κομπλεξικούς, στερημένους και μικροτσ@@τσουνους τους κόβω, που ούτε τη γυναίκα τους τελικά δεν μπορούν, να γα——!

΄Οσο γι αυτούς, που βλαστημούν την Παναγία μάλλον έχουν απωθημένο, αφού ψάχνουν εναγωνίως για παρθένα, αλλά το είδος είναι πλέον υπό εξαφάνιση στην Ελλάδα, αφού είναι πιο σπάνιο και από την Καρέτα Καρέτα!

Αλλά, για να σοβαρευτούμε λίγο, ας δούμε τι λέει η «ΑΜΑΡΤΩΛΩΝ ΣΩΤΗΡΙΑ» για τη βλασφημεία:
« Εννόησε, ότι το αμάρτημα τούτο είναι παντελώς ανωφελές, όχι μόνο ψυχικά αλλά και σωματικά… Γιατί από τούτο το ασεβές ανόμημα δε λαμβάνουν ούτε καρπό ή κέρδος ή ηδονή ή όφελος!«

Εν ολίγοις, μας λέει, ότι ακόμα και οι ομοφυλόφιλοι ίσως κριθούν με περισσότερη επιείκια κατά την ημέρα της Κρίσεως, γιατί από την αμαρτία τους λαμβάνουν κάποια ηδονή και έχουν μια δικαιολογία για το πάθος τους (εφόσον βέβαια συναισθάνονται την αμαρτωλότητά τους)! Ο δε βλάσφημος ποια δικαιολογία μπορεί, να βρει, που βλαστημά τα θεία, τον Πατέρα και τη Μητέρα των πάντων ή τους Αγίους της Εκκλησίας;

3) Πιο ποσοστό των Ελλήνων εκκλησιάζετται, προσεύχεται, νηστεύει, μετανοεί, εξομολογείται, κοινωνάει; Εεε;

4) Οι κυβερνήσεις μας, με πρώτους και χειρότερους τους άθεους, έχουν ψηφίσει σωρεία άνομων νόμων. Τι να πρωτοθυμηθούμε;

– Το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλοφίλων;

– Την αλλαγή φύλου στα δεκαπέντε;

– Την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια;

– Την έκδοση της κάρτας του πολίτη;

-΄Η μήπως, να θυμηθούμε τις GAY PRIDE παρελάσεις, που διοργανώνουν κάθε τρεις και πέντε;

-΄Η που φώτισαν τη Βουλή στα χρώματα των γκέι;

-΄Η που τη μετέτρεψαν από οίκο της Δημοκρατίας σε οίκο της Ανομίας, κοινώς μπ@@ρδέλο;

Και, αν νομίζουμε, ότι στο συγκεκριμένο θέμα είμαστε άμοιροι ευθυνών, sorry παίδες, αλλά ποιος τους έφερε στην εξουσία; Ο Φούφουτος; Εμείς με την ψήφο μας τους δώσαμε το δικαίωμα, να διενεργούν εγκλήματα εις βάρος της πατρίδας, της θρησκείας, της οικογένειας, της ηθικής, της κοινής λογικής εν τέλει! Και δυστυχώς, όταν ένας άνθρωπος αμαρτάνει πληρώνει μόνος του. ΄Οταν όμως η πολιτική ηγεσία αμαρτάνει με την ενοχή και συνενοχή του λαού, τότε πληρώνει ολόκληρος ο λαός για τα εγκλήματα αυτά!

Εν κατακλείδι, πολύ λυπάμαι, αλλά ως λαός έχουμε τα χάλια μας τα μαύρα και μυαλό δε βάζουμε! Οι προφητείες είναι βέβαιο, ότι θα εκπληρωθούν! Το ερώτημα είναι πότε και πόσοι από εμάς, θα φτάσουμε στην Πόλη και θα λειτουργήσουμε την Αγία Σοφία; Ο Αμβρόσιος Λάζαρης λέει σχετικά:

«Από τα 10 εκατομμύρια Έλληνες τα 2 εκατομμύρια θα σωθούνε, γιατί κρατάνε. Γιατί, είδες τι μου λες; Δεν αλλάζεις πορεία όπως είσαι, μα να σου κόψουν το κεφάλι. Έτσι είναι τα 2 εκατομμύρια των Ελλήνων. Αλλά τα 8, πού τα πήρε ο λύκος και τα έπνιξε, πού είναι; Και δεν ξέρεις τί διαφθορά υπάρχει μέσα στην Ελλάδα. Μέχρι αφαντάστου βαθμού καταστροφή ψυχική και σωματική».

Ευτυχώς η γερόντισσα μοναστηρίου Αττικής ανεβάζει τον αριθμό των Ελλήνων, που θα σωθούν στα έξι εκατομμύρια, σε μια πιο αισιόδοξη πρόβλεψη. Το σίγουρο είναι, ότι κάποιοι από εμάς θα μείνουμε στην απέξω, όταν έρθει ο καιρός, να χωρίσει η ήρα από το σιτάρι και όταν έρθουν οι ένδοξες μέρες της Ελλάδας. Το πού θα βρεθούμε εκείνη την ώρα είναι αποκλειστικά στο χέρι μας. Κανείς δεν πρόκειται, να μας καταδικάσει, αλλά και κανείς δε θα μας σώσει χωρίς τη θέλησή μας. Ο Θεός έχει δώσει στον άνθρωπο το αυτεξούσιο, ώστε να είναι 100% υπεύθυνος για τις επιλογές του. ΄Εχουμε ακόμα χρόνο, να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις. Στώμεν καλώς, στώμεν μετά φόβου!

Κλείνω με απόσπασμα γνωστού προφητικού ποιήματος:
(ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΛΑΟΙ)
«Πάρετε την απόφασιν και λογικά σκεφθήτε/αν θέλετε να ζήσετε και αιώνια να
σωθήτε/όλοι μετανοήσατε στραφήτε προς τα θεία/γιατί ουδεμία απ’ αυτήν
υπάρχει σωτηρία.»

* Σε προηγούμενο άρθρο μου είχα κάνει λόγο για 80.000 εκτρώσεις το χρόνο. Από ό,τι διάβασα τόσες γίνονται σε νοσοκομεία. Οι υπόλοιπες γίνονται ιδιωτικά και υπολογίζονται συνολικά στις 300.000!

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Add a Comment

Your email address will not be published.