Μας προειδοποιούν για μεγάλο τρομοκρατικό στη Ελλάδα. Και ο Ουρανός μας ειδοποιεί: να φοράτε πάντα τον ΣΤΑΥΡΌ σας. ΔΡ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ

Προσοχή στις μέρες μας κυκλοφορούν δαίμονες πολλοί σε όλες τις στράτες… και κραδαίνουν νοητά και πραγματικά  μαχαίρια. 

Ανάψτε τα κανδήλια και τις ψυχές σας με προσευχή,    θυμιάστε τις Εικόνες και τα παιδιά σας με ζωντανό παράδειγμα και πολλά θα μείνουν ως απειλές. 

Όσοι βιώνεται ΧΡΙΣΤΟ και Ελλάδα φορέστε το όπλο σας, τον Τίμιο και Ζωοποιό Σταυρό του ΚΥΡΙΟΥ μας Ιησού Χριστού. Είναι πολύ δύσκολες οι ημέρες. 

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Απειλές ή κάτι άλλο που προγραμματίζεται μεθοδικά: 

« Daily Star: H Ελλάδα μπορεί να γίνει στόχος τρομοκρατών το καλοκαίρι»

« Η Ελλάδα, οι ακτές της Ισπανίας, τα Κανάρια Νησιά, η Τουρκία και η Κύπρος είναι ανάμεσα στους πιθανούς στόχους, όπως και θέρετρα στη Βρετανία, σύμφωνα με την Daily Star. Οι σοκαριστικές λεπτομέρειες προέρχονται από κρυπτογραφημένα email, τηλεφωνήματα και από τις υπηρεσίες πληροφοριών άλλων χωρών. 

Η 34χρονη Λιθγουάιτ, ή «Λευκή Χήρα» είναι η Νο1 καταζητούμενη γυναίκα τρομοκράτης στον κόσμο. Θεωρείται ότι είναι υπεύθυνη για τον σχεδιασμό δεκάδων επιθέσεων αυτοκτονίας στην Αφρική και τη Μέση Ανατολή. Μητέρα τεσσάρων παιδιών, υπάρχει ο φόβος ότι έχει στρατολογήσει έως και 30 τρομοκράτες, που έχουν διδαχτεί πώς να φτιάχνουν γιλέκα με εκρηκτικά και να επιλέγουν τους δικούς τους στόχους.» http://www.iefimerida.gr/news/431210/daily-star-h-ellada-mporei-na-ginei-stohos-tromokraton-kalokairi 

Σε αυτή την ρευστή γεωπολιτική συγκυρία εν μέσω μάλιστα και τουριστικής περιόδου η Ελλάδα καλείται να δώσει πάλι ιστορικές εξετάσεις. 

Ο καθένας σήμερα γνωρίζει τι δράματα περνάει εν μέσω μνημονιακής αβάστακτης καθημερινότητας και έχει να παλέψει επιπρόσθετα  με όλα τα θηρία της νέας εποχής. 

Αδελφοί χρειάζεται  τώρα επαυξημένη εγρήγορση και όχι ψύχωση. 

«η τελεία αγάπη έξω βάλλει τον φόβον» 

« Γέροντα, μου λέει ο λογισμός ότι ο διάβολος, ιδίως στις μέρες μας, έχει πολλή δύναμη.
 

Ο διάβολος έχει κακία και μίσος, όχι δύναμη. Η αγάπη του Θεού είναι παντοδύναμη. Ο σατανάς προσπαθεί να φανή παντοδύναμος, αλλά δεν τα καταφέρνει. Φαίνεται δυνατός, αλλά είναι τελείως αδύναμος. Πολλά καταστρεπτικά σχέδιά του χαλούν, πριν καν αρχίσουν να πραγματοποιούνται. Θα άφηνε ποτέ ένας πολύ καλός πατέρας μερικά αλητάκια να χτυπούν τα παιδιά του;
-Γέροντα, φοβάμαι τα ταγκαλάκια.
– Τι να φοβηθής; Τα ταγκαλάκια δεν έχουν καμμιά δύναμη. Ο Χριστός είναι παντοδύναμος. Ο πειρασμός είναι σάπιος. Σταυρό δεν φοράς; Τα όπλα του διαβόλου είναι αδύναμα. Ο Χριστός μας μας έχει οπλίσει με τον Σταυρό Του. Μόνον όταν αφήνουμε τα όπλα τα πνευματικά, τότε ο εχθρός έχει δύναμη. Ένα μικρό σταυρουδάκι έδειξε ένας ορθόδοξος ιερέας σε έναν μάγο και έκανε να τρέμη ο δαίμονας που είχε επικαλεσθή με τις μαγείες του.
– Γιατί φοβάται τόσο πολύ τον Σταυρό;
– Γιατί, όταν ο Χριστός δέχθηκε τους εμπτυσμούς, τα ραπίσματα και τα χτυπήματα, τότε συντρίφθηκε το βασίλειο και η εξουσία του διαβόλου. Με τι τρόπο νίκησε ο Χριστός!
“Με το καλάμι συντρίφθηκε το κράτος του διαβόλου”, λέει κάποιος Άγιος. Όταν δηλαδή Του έδωσαν το τελευταίο χτύπημα με το καλάμι στο κεφάλι, τότε συντρίφθηκε η εξουσία του διαβόλου. Δηλαδή η υπομονή είναι η πνευματική άμυνα και η ταπείνωση το μεγαλύτερο όπλο κατά του διαβόλου.
Το μεγαλύτερο βάλσαμο της σταυρικής θυσίας του Χριστού είναι που συντρίφθηκε ο διάβολος. Μετά την Σταύρωση του Χριστού, είναι πια όπως το φίδι που του έχει αφαιρεθή το δηλητήριο ή όπως το σκυλί που του έχουν αφαιρεθή τα δόντια. Αφαιρέθηκε το φαρμάκι από τον διάβολο, αφαιρέθηκαν τα δόντια από τα σκυλιά, τους δαίμονες, και είναι τώρα αφοπλισμένοι και εμείς με τον Σταυρό οπλισμένοι.
Τίποτε, τίποτε δεν μπορούν να κάνουν οι δαίμονες στο πλάσμα του Θεού, όταν δεν τους δώσουμε εμείς δικαιώματα. Μόνο φασαρία κάνουν, δεν έχουν εξουσία.
Μια φορά, όταν ήμουν στο Κελλί του Τιμίου Σταυρού, πέρασα μια πολύ όμορφη αγρυπνία!
Είχαν μαζευθή την νύχτα πολλοί δαίμονες επάνω στο ταβάνι. Στην αρχή χτυπούσαν με βαριές δυνατά και μετά θορυβούσαν, σαν να κυλούσαν κούτσουρα μεγάλα, κορμούς δένδρων.
Σταύρωνα το ταβάνι και έψαλλα “Τον Σταυρόν σου προσκυνούμεν, Δέσποτα…”. Τελείωνα, άρχιζαν τα κούτσουρα πάλι. “Τώρα, είπα, θα κάνουμε δυο χορούς! Έναν εσείς με τα κούτσουρα από πάνω και έναν εγώ από κάτω!” Άρχιζα εγώ, σταματούσαν αυτοί.
Μια φορά έψαλλα “Τον Σταυρόν σου προσκυνούμεν…”, την άλλη “Κύριε, όπλον κατά του διαβόλου τον Σταυρόν σου ημίν δέδωκας…”. Πέρασα την πιο ευχάριστη νύχτα με ψαλμωδία και, όταν λίγο σταματούσα, συνέχιζαν αυτοί με την ψυχαγωγία! Την κάθε φορά όλο και διαφορετικό έργο θα παρουσιάσουν!…
– Όταν ψάλλατε την πρώτη φορά, δεν έφυγαν;
– Όχι. Μόλις τελείωνα εγώ, άρχιζαν εκείνοι. Ναι, έπρεπε να βγάλουμε αγρυπνία και οι δυο χοροί! Ήταν μια όμορφη αγρυπνία! Έψελνα με καημό! Πέρασα καλές μέρες!…
– Γέροντα, πώς είναι ο διάβολος;
– Ξέρεις τι “όμορφος” είναι; Άλλο πράγμα! Μόνο να τον δης!! Και πώς η αγάπη του Θεού δεν επιτρέπει να βλέπει ο άνθρωπος τον διάβολο! Ω, θα πέθαιναν οι περισσότεροι από τον φόβο τους! Σκέψου αν τον έβλεπαν πως ενεργεί, αν έβλεπαν την… “γλυκειά” του μορφή! Μερικοί πάλι θα είχαν την καλύτερη ψυχαγωγία! Ξέρεις τι ψυχαγωγία; Πώς το λένε; Σινεμά;… Για να δη κανείς όμως ένα τέτοιο έργο, πρέπει να πληρώση πολλά…, και πάλι αν θα μπορέση να το δη!
– Έχει κέρατα, ουρά;
– Ναι, όλα τα εξαρτήματα!!!
– Γέροντα, οι δαίμονες έγιναν τόσο άσχημοι, όταν έπεσαν και έγιναν από Άγγελοι δαίμονες;
– Εμ, βέβαια! Και είναι τώρα σαν να τους χτύπησε κεραυνός. Αν πέση κεραυνός και χτυπήση ένα δένδρο, δεν θα γίνη αμέσως το δένδρο ένα μαύρο κούτσουρο; Έτσι και αυτοί είναι σαν να τους χτύπησε κεραυνός. Ένα διάστημα έλεγα στο ταγκαλάκι: “Να έρχεσαι να σε βλέπω, για να μην πέσω στα χέρια σου. Τώρα και μόνον που σε βλέπω, φαίνεσαι πόσο κακός είσαι. Αν πέσω στα χέρια σου, τι κακό έχω να πάθω!»
ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ 

http://www.sostis.gr/blog/item/1170-ta-tagalakia-kai-i-dynami-tou-timiou-staurou 

Έχουμε πόλεμο 

αν δεν το καταλάβαμε ακόμα έχουμε πρόβλημα!!! 

Ανθεκτικό πειραματόζωο ο Έλληνας, 

μη συμβατή με πειράματα διαστροφής η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. 

Το λέμε ωμά 

μας πούλησαν όλοι  

ενώ  

ο ΘΕΟΣ μας εξαγόρασε με το ΤΙΜΙΟ ΑΙΜΑ του. 

 

Η ΕΛΛΑΔΑ σαν έννοια δεν είναι μεγαλοϊδεατισμός..είναι σκέτο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ και δεν φοβάται μαχαίρια και βόμβες , όλα μπορεί να τα αντιμετωπίσει γιατί έχει να δώσει πολλά ακόμα στην αγριεμένη ανθρωπότητα μέχρι να την ξημερώσει. 

 

ΣΤΩΜΕΝ καλώς 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Add a Comment

Your email address will not be published.