Το ΒΟΤΑΝΟ που Σκοτώνει Καρκινικά Κύτταρα σε 16 Ώρες ΑΛΛΑ μας το Κρύβουν

 

Το ΒΟΤΑΝΟ που Σκοτώνει Καρκινικά Κύτταρα σε 16 Ώρες ΑΛΛΑ μας το Κρύβουν

Η μελέτη των επιστημόνων δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Life Sciences, και είναι άκρως ενθαρρυντική για τη μάχη και την καταπολέμηση του καρκίνου.

Αρχικά οι επιστήμονες χορήγησαν αρτεμισινίνη από την αψιθιά και διαπίστωσαν ότι υπήρχε μείωση των καρκινικών κυττάρων κατά 30%. Στη συνέχεια η θεραπεία συνδυάστηκε με σίδηρο και τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά.

Το 98% των καρκινικών κυττάρων είχε εξαφανιστεί μέσα σε 16 ώρες και το σπουδαιότερο, τα υγιή κύτταρα δεν είχαν επηρεαστεί καθόλου.Οι θεραπευτικές ιδιότητες της αψιθιάς δεν είναι προσφάτως γνωστές. Στην αρχαία Ελλάδα τη χρησιμοποιούσαν ευρέως, ενώ έχει διαπιστωθεί επίσης και χρησιμοποιείται κατά της ελονοσίας, σε περιπτώσεις κατάθλιψης και στην έμμηνο ρύση (την εξομαλύνει).

Επίσης χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση του διαβήτη. Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι η αρτεμισινίνη με κάποιο τρόπο που δεν έχουν εντοπίσει ακόμη, στοχεύει και καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα, ενώ αφήνει ανέγγιχτα τα υγιή. Ήδη η φαρμακευτική εταιρία Sanofi, έχει ξεκινήσει την παραγγελία 60 τόνων αρτεμισινίνης το χρόνο, και σύντομα υπάρχει αισιοδοξία ότι ένα όπλο στη μάχη κατά του καρκίνου θα προστεθεί στη φαρέτρα των επιστημόνων.

Θα ήταν αποτελεσματική σε όλους τους τύπους καρκίνων. Η Αρτεμισινίνη έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν ως ένα ισχυρό αντι-ελονοσίας βότανο, αλλά αυτή η μελέτη ήταν ειδικά διερεύνηση της δράσης κατά του καρκίνου. Ανάμιξη με σίδηρο φαίνεται να είναι το βασικό σημείο, όταν η αρτεμισινίνη χρησιμοποιήθηκε μόνη της υπήρχε μόνο μία μείωση 28% σε καρκινικά κύτταρα. Έτσι, όταν οι ασθενείς στη μελέτη αυτή δόθηκε ένα συμπλήρωμα σιδήρου (το οποίο συχνά συσσωρεύεται στον ιστό του μαστού, αλλά ιδιαίτερα σε καρκινικά κύτταρα), η αρτεμισινίνη ήταν πράγματι σε θέση να στοχεύσουν τα κακά» κύτταρα και να αφήσει μόνο «καλά» κύτταρα. Η έκθεση κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «Σε γενικές γραμμές, τα αποτελέσματα μας δείχνουν ότι ο παράγοντας μεταγραφής στάσεις της αρτεμισινίνη« Ε2Ρ1 » παρεμβαίνει στην καταστροφή των καρκινικών κυττάρων του πνεύμονα, που σημαίνει ότι παρουσιάζει έναν τρόπο μεταγραφής σύμφωνα με την οποία αρτεμισίνης ελέγχει την ανάπτυξη των κυττάρων του καρκίνου του αναπαραγωγικού», «Αυτό φαίνεται πολύ ελπιδοφόρο», λέει ο Gary Poser , ένα οργανικό χημικός στο Πανεπιστήμιο Johns Hopkins στη Βαλτιμόρη, Μέριλαντ – αυτό θα μπορούσε να είναι ένα τεράστιο επίτευγμα.

Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο λεπτομερώς την υπόσχεση που φαίνεται από αυτό το βότανο που χρησιμοποιείται με το σίδηρο από Len Saputo, MD. :

Artemisinin: A Cancer Smart Bomb by Len Saputo, MD

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

VIDEO

Προσοχή: Το ως άνω άρθρο έχει χαρακτήρα καθαρά ενημερωτικό. Πριν το αξιοποιήσετε, αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες, την θεραπευτική, φυσιοθεραπευτική ή την φαρμακευτική αγωγή σας, ζητήστε τη γνώμη του ιατρού που σας παρακολουθεί ή εξετάστε όλους τους παράγοντες και τις πιθανές αλληλεπιδράσεις τους (στον οργανισμό σας ή/και με τυχών φάρμακα που καταναλώνετε) με ειδικούς επιστήμονες πάνω στο θέμα που σας απασχολεί, οι οποίοι μπορούν να πιστοποιήσουν την ορθότητα του άρθρου ή των οποιουδήποτε είδους συνταγών που προτείνονται σε αυτό.

πηγές:
http://news.sciencemag.org/chemistry/2001/11/wormwood-extract-kills-cancer-cells

This Chinese Herb (+ Iron) Kills Cancer Cells in 16 Hours

tro-ma-ktiko και bioathens.com

Add a Comment

Your email address will not be published.