Μελίνα Ασλανίδου στο ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ για τον θαυματουργό Σταύρο: ΄΄Στον Λυκαβηττό επιτελούνται θαύματα΄

Του Γιώργου Θεοχάρη-΄΄Εδώ επιτελούνται καθημερινά θαύματα, το έχω δει.Και προσωπικά, ο πατέρας Δημήτριος με τον Σταυρό, με παίρνει όλο το βάρος που έχω ως άνθρωπος΄΄ διευκρινίζει μιλώντας στο ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ η δημοφιλής τραγουδοποιός, κ. Μελίνα Ασλανίδου την οποία συναντήσαμε σήμερα στον ξακουστό εκκλησάκι στο λόφο του Λυκαβηττού.

΄΄Είναι σαν πατέρας μου ο π. Δημήτριος, του έχω τεράστια αγάπη.Το έργο που κάνει είναι θεάρεστο, του έχει δώσει ο Θεός αυτή τη μεγάλη δύναμη.Είναι από τους ανθρώπους που εμπιστεύομαι με κλειστά τα μάτια, είναι ο πνευματικός καθοδηγητής μου. Και εδώ, το εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων και ο χώρος γενικότερα είναι πραγματικά ευλογημένος.Ολο αυτό ξεκινάει από όλους τους Αγίους που έχουν περάσει από εδώ και σήμερα έχουμε τον π. Δημήτριο.

Εχω προτείνω σε φίλους που έχουν ανάγκη πουτα παιδιά τους έχουν καρκίνο ή ταλαιπωρούνται με άλλα προβλήματα υγείας ,να έρθουν εδώ, να σταυρωθούν με τον θαυματουργό Σταυρό που κρατά στα χέρια του ένας απλός Παππάς, ο π. Δημήτριος΄΄, συμπληρώνει η κ.Ασλανίδου.Γνωστοποιούμε ότι, ο πατέρας Δημήτριος σταυρώνει με τον Σταυρό από την 1η Αυγούστου κάθε απόγευμα μετά τις 18:00, εκτός Σαββάτου και Κυριακή, εώς στις 14 Αυγούστου.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

Ιερός Ναός Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού
Τ.Θ. 4097
Τ.Κ. 10210
Τηλέφωνο: 210 3633282
Fax: 210 3635805
Email: aisidor@otenet.gr

vimaorthodoxias.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.