ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ Η ΘΡΑΚΗ! ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ;

ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΓΕΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΥΝ, ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ, ΝΑ ΚΑΡΠΩΘΟΥΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ, ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ -ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΑΠΑΤΡΙΔΩΝ, ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ-, ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΡΩΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ! ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ, ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ, ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ ΑΠΟ «ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ”, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ, ΝΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΟΤΤΑΒΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ Δ. ΚΙΤΣΙΚΗΣ ΟΜΩΣ, ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ, ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΧΑΡΑΞΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ) ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

1) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΡΗΤΗ.

2) ΕΝΙΑΙΑ ΘΡΑΚΗ (ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ) ΜΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ.

3) ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (ΤΟΥ ΠΙΡΙΝ).

4) ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ.

VIDEO

 

 

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΑΡΑ, ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΟΙΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ «ΦΙΛΟΤΙΜΕΣ” ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΗΤΑΝ «ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ”, ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ, ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ!

ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΕΝΔΕΛΕΧΩΣ ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΕΙΔΙΚΟΙ, ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΟΠΙΑ ΤΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΩ! ΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΑΜΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΑ! ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΘΡΑΚΗ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ!

 

ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ: ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΜΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΙΣΙΑ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΗΣ ΟΜΗΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΑΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ «ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ” , ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ, ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ Ο ΑΓ. ΠΑΪΣΙΟΣ! ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΩΝ ΜΟΥΦΤΗΔΩΝ* ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΘΕΣΕΙ Ο ΤΑΓΙΠ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ (ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ) Κ. ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΜΑΤΙΑ! ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΜΟΥΦΤΗΔΩΝ ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΒΕΒΑΙΑ, ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΔΗ ΟΙ «ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗΔΕΣ”, ΠΡΟΣΩΠΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ! ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ, ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΣΤΑ ΤΕΜΕΝΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΙ ΤΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ!

ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ, ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΟΥΦΤΗΔΕΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ! (ΕΛΑ! ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!)

ΑΝ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΗ ΜΟΥΦΤΗΔΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΕΝΩ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ, ΠΟΥ ΗΔΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ «ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ” ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΘΕΣΜΟ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΝΑ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ.

 

 

ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ, ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΙΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΙΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ -ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ- (ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΙΜΕΡΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ / ΤΟΥΡΚΟΦΩΝΟΙ, ΠΟΜΑΚΟΙ ΚΑΙ ΡΟΜΑ), ΕΝΩ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΥΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2009 Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΩΝ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΚΕΙ ΜΑΚΝΤΟΥΓΚΑΛ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΕ, ΟΤΙ «Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΠΑΤΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ «ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ” ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΩΝ”! (ΓΚΕΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ!)

Η ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΗ, ΟΠΟΤΕ ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΟΝΟ ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΕΞΗΣ:

1) Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΖΙΡΑΑΤ ΜΠΑΝΚ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 2,5% ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΗΝ ΩΡΑ, ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ (ΚΑΙ ΑΝ) ΜΕ 15%. ΕΤΣΙ, ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΩΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΑΚΙΝΗΤΑ!

2) ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΑΓΟΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ.

3) ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΄Η ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΙΤΟΥΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΙΕΡΟΣΠΟΥΔΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΝΤΙΛΑ!

4) ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΑΚΡΑΙΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ DEB ΚΗΡΥΣΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΥΤΡΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ!

5) Ο ΑΧΜΕΤ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΒΑΘΟΣ” ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ «ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΤΟΞΟ” ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ!

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΔΥΣΟΙΩΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ, ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ! ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΙΣΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΄Η ΘΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΓΛΥΤΩΣΕΙ;

ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΑΜΕ , ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ:

1) ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: «“Γέροντα, έχω έναν λογισμό. Τι θα γίνει με την Ελλάδα; Πες μου αν είναι ευλογημένο”.
Μου λέει ο γέροντας “θα σου πω… Εγώ μου λέει δεν θα το δω, εσύ θα το δεις. Θα γίνει επί των ημερών σου! Εσύ θα το ζήσεις το γεγονός αυτό…Το πρόβλημα θα αρχίσει από την Θράκη. Θα είναι ένα διπλωματικό επεισόδιο το οποίο δεν θα μπορεί να λυθεί. Τότε όμως οι δήθεν «φίλοι» μας θα βοηθήσουν την Ελλάδα μας αλλά στην ουσία αυτοί θα έχουν το μυαλό τους στα Δαρδανέλια και στην Ευρωπαϊκή Τουρκία. Από εκεί θα αρχίσει, από την Θράκη!”.

 

ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΛΛΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ, ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ, ΝΑ ΛΥΘΕΙ:

ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ…
«Πρίν, ή, κατά τη συζήτηση των 12 μιλίων είχε πει ο γέροντας (σ.σ. γέροντας Παΐσιος) σε γνωστό μου, ότι θα κάνουν ανακήρυξη Ανεξαρτησίας οι μουσουλμάνοι της Δυτικής Θράκης, εμείς πάλι θα πούμε καλά τόσα χρόνια έχουμε δίκαιο και δεν κάνουμε καμία επέκταση στα 12 μίλια και ‘σεις τώρα μέσα στην επικράτεια μας κάνετε ανακήρυξη;
Και τότε εμείς θα κάνουμε επέκταση στα 12 μίλια !
Αυτό κρατήστε το, γιατί είναι από σοβαρή πηγή και το έχουν ακούσει και άλλοι εδώ μέσα και το ξέρουν από παλιά και από άλλες πηγές, δηλαδή ο γέροντας μίλησε για αυτό το θέμα και σε άλλους εκτός από τον γνωστό μου που μου το είπε.»
http://www.kivotoshelp.gr/index.php/eidhseis/665-o-polemos-tha-ksekinisei-apo-ena-diplomatiko-epeisodio-stin-thraki

2) ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΠΟΙΗΜΑ ΑΠΟ ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ:
Θράκη , Θράκη θα μεγαλώσεις ,
Στον Κεράτιο τα πόδια σου θα απλώσεις .
Και όταν τα νύχια σου βραχούν , στον κόλπο , τον Κεράτιο ,
Το κράτος το Ελληνικό , θα είναι , όπως και πριν πια , άρτιο .
Και ευθύς από την απέναντι πλευρά ,
Λυράρη Πόντιο , θα ακούσεις να παίζει καμάντζια φανερά ,
Θα τον αγναντέψεις ,
Τα λεγόμενα αυτά να τα πιστέψεις .
Σε λίγο θα τα δεις ,
Από Μένα τον Χριστό , θα ψηλαφηθείς ,
Και τότε θα τρέξεις , εναγωνίως να εξομολογηθείς .
Από την γραφή αυτή , μην απομακρυνθείς ,
Σε λίγο θα τρέξεις , κοντά της να βρεθείς
Και θα παρακαλείς ,
Για τα λάθη σου να εξιλεωθείς ,
Άκουσε Με , μην αργείς ,
Για τον Χριστό και μόνο να καραδοκείς ,
Θα επαληθευτείς ,
Γελασμένος και ψεύτης δεν θα βρεθείς
Θα έπρεπε να αδημονείς ,
Τι άλλο να σου πω πια , για να πειστείς ;
https://www.pentapostagma.gr/2012/07/blog-post_5996.html

 

 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:
ΕΙΚΑΖΩ (ΧΩΡΙΣ, ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΑΘΗΤΟ), ΟΤΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ:

1) Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ.

2) ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ, ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ, ΝΑ ΛΥΘΕΙ.

3) ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΩΣ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΗ, ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΑ 12 ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΙΑ!

4) ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ (CASUS BELLI) ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ ΘΑ ΕΚΤΡΑΧΥΝΘΕΙ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ:
«Όταν θα δούμε η Ελλάδα να παίρνει την πρεσβεία της από την Τουρκία και η Τουρκία την πρεσβεία της από την Ελλάδα, τότε θα πρέπει να πούμε: «Ταις πρεσβείαις της Θεοτόκου, Σώτερ σώσον ημάς». «Θα γίνει σύγκρουση στο Αιγαίο. Εμείς δεν θα πάθουμε μεγάλο κακό».

5) ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ Ο Γ΄ΠΠ. (ΓΝΩΣΤΑ)

6) ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΕΝΔΟΞΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΕΠΑΝΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΙΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΦΟΥ ΤΟΣΟ ΑΥΤΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ Μ. ΑΣΙΑΣ ΘΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΩΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΣΤΟ ΝΕΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΜΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ!

ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΤΙ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ (ΒΛ. ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΕΛΛΑΔΑΣ) Ο ΘΕΟΣ ΔΕ ΓΕΛΑΕΙ ΑΠΛΑ! ΞΕΚΑΡΔΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ!

* Ο ΜΟΥΦΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΜΗΝΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΣ. ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΤΟΙ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ (ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ), ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ, ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑ, ΚΑΤΙ, ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ!

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Add a Comment

Your email address will not be published.