ΔΡ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ Εμείς θα πούμε το ψωμί – ψωμάκι και οι πιο πάνω θα φάνε στην κυριολεξία χώμα.

Φώτο η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ στα ΨΑΡΑ 

Τα γεωπολιτικά δρώμενα καθορίζουν και τα διατροφικά δεδομένα, ας το έχουμε υπό όψει διότι  για αυτά και για τους καιρούς μας μίλησαν ΑΓΙΟΙ και όχι αναλυτές. 

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Πως διαμορφώνονται  τα γεωπολιτικά δρώμενα στις Βόρειες χώρες της Ευρώπης και της Ευρασίας;  

¨η Μόσχα θα κάνει ό, τι χρειάζεται για να εξασφαλίσει τα σύνορα της Ρωσίας για να αποτραπεί η επανάληψη της Επιχείρησης Μπαρμπαρόσα εισβολή της Βέρμαχτ το 1941, τόνισε ο Γάλλος δημοσιογράφος Ayoli στο Vox. 

«Οι Ρώσοι είναι συνηθισμένοι άνθρωποι. Φοβούνται τους πολέμους και θέλουν πραγματικά να τους αποφύγουν. Το τελευταίο τους ανθρώπινο κόστος [οι Σοβιετικοί] ήταν περισσότερο από είκοσι οκτώ εκατομμύρια ζωές. 

Αλλά μόλις παρασύρονται σε πόλεμο, θα πολεμήσουν μέχρις εσχάτων. Αυτό είναι το μοναδικό γνώρισμα του ρωσικού εθνικού χαρακτήρα και η Δύση το έχει παρεξηγήσει αμέτρητες φορές τα τελευταία 1.000 χρόνια, ” τόνισε Ayolihttp://sputniknews.com/politics/201606014 

https://www.pentapostagma.gr/2016/06/%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CE%BA%CE%B5%CF%81%CE%B7-%CE%B7-%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CE%B8%CE%B1-%CF%80%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CF%88%CF%89%CE%BC%CE%B9-%CF%88%CF%89%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B9.html 

Η σημερινή πολεμική ανθρωποκτόνα τεχνολογία σε περίπτωση παγκόσμιας σύρραξης μπορεί να πάει τον ανθρώπινο πολιτισμό πολλά χρόνια πίσω και ο πόλεμος αυτός να μην μοιάζει με πόλεμο αλλά να είναι κάτι το πρωτόγνωρο. 

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΤΡΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ Η Άννα Βιμπόρνοβα θυμάται… «Επισκέφθηκα την Ματρώνα τις μέρες της Μεγάλης Σαρακοστής, λίγο πριν πεθάνει. 

–Μη φοβάσαι μου λέει, δεν θα ξαναγίνει σύντομα πόλεμος. Θα ξαπλώσουμε έτσι, και θα σηκωθούμε «αλλιώς»… 

– Πως αλλιώς; την ρωτάω. 

– Να, μου λέει, θα γυρίσουμε στο «ξύλινο»… 

– Μάτουσκα, της λέω, τι σημαίνει το «ξύλινο»; 

– Ξύλινο αλέτρι μου λέει, με αυτό θα δουλεύουμε τότε… 

– Και που θα πάνε τα τρακτέρ που τώρα έχουμε;…» 

– Ω, λέει, άσε τα τρακτέρ… Θα δουλεύει τότε το αλέτρι το ξύλινο, και η ζωή θα είναι καλή.  

 «Πως σας λυπάμαι, όσους τους έσχατους καιρούς θα ζήσετε. Η ζωή θα γίνεται όλο χειρότερη. Τελικά θα έλθει καιρός που θα βάλουν μπροστά σας τον ΣΤΑΥΡΟ και το ΨΩΜΙ και θα σας πουν «Διαλέξετε!». 

Θα διαλέξουμε τον Σταυρό, της έλεγαν, αλλά πως θα μπορέσουμε να ζήσουμε;  

-«Ε, θα κάνουμε προσευχή, θα πλάσουμε βώλους λίγο χωματάκι, θα προσευχηθούμε στον Θεό, θα φάμε και θα χορτάσουμε!» αποκρινόταν προφητικά η Αγία Ματρώνα, ενώ αλλού έλεγε: 

«Θα πάρετε χώμα, θα κάνετε κουλουράκια, θα τα σταυρώνετε, και θα είναι σαν ψωμί!»  

http://users.sch.gr/aiasgr/Profhteies/Profhteies_apo_th_Rwsia/Profhteies_Agias_Matrwnas.htm 

 

ΜΠΟΡΟΥΜΕ να φάμε ΧΩΜΑ; 

Αυτά που αναφέρονται παρακάτω επιβεβαιώνουν  την ΑΓΙΑ ΜΑΤΡΩΝΑ την Ρωσίδα; 

« Μπορείς να φας χώμα αν πεινάς; 

Μια μερίδα επιστημόνων υποστηρίζει πως εκτός από κορεσμό της πείνας, η γεωφαγία προσφέρει στον οργανισμό και άμυνα απέναντι σε διάφορες ασθένειες. 

Οι γονείς, που έχουν παρακολουθήσει με τρόμο τα μικρά παιδιά τουςστον κήπο να γεμίζουν τα χέρια τους με χώματα και να τα καταπίνουν, μπορούν να χαλαρώσουν. Όλες οι έρευνες δείχνουν ότι η κατανάλωση λάσπης ή χώματος κάνει καλό στο στομάχι. H γεωφαγία, άλλωστε, αποτελεί σταθερό πιάτο πολλών πολιτισμών, ακόμη και στις μέρες μας. 

Μια μεγάλη έρευνα από το πανεπιστήμιο Cornell στη Νέα Υόρκη πάνω σε 480 λαούς όλων των εποχών (με την πρώτη σχετική γραπτή μαρτυρία να προέρχεται από τον Ιπποκράτη), διαπιστώνει ότι μολονότι η γεωφαγίαδεν μπορεί να αποτελέσει επίσημο διατροφικό trend, εντούτοις, τρώγοντας «βιολογικό» χώμα δημιουργείς μια ασπίδα για τον οργανισμό σου ενάντια σε παράσιτα και φυτικές τοξίνες. Παράλληλα, το «καθαρό» χώμα παρέχει πολλά από τα θρεπτικά συστατικά που προσλαμβάνεις από ένα συμπλήρωμα, όπως σίδηρος, ψευδάργυρος και ασβέστιο, λένε οι ερευνητές. Όλοι οι ειδικοί, πάντως, συγκλίνουν σε ένα πράγμα: ακόμη και στις χειρότερες υποθέσεις περί οικολογικής καταστροφής του πλανήτη, οι άνθρωποι δεν θα πεθάνουν σε λίγες μέρες από την πείνα. Μια μικρή ποσότητα χώματος την ημέρα δημιουργεί έναν πρόσκαιρο κορεσμόμέχρις ότου βρεθεί κανονική τροφή»  Νίκος Αγάθοςhttps://gr.askmen.com/sumboules-ugeias/1102334/article/mporeis-na-phas-khoma-an-peinas 

Στην Ρωσία έχουν την μεγάλη Αγία τους, την ΟΣΙΑ ΜΑΤΡΩΝΑ και εμείς εδώ σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς έχουμε τις προρρήσεις του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ σχετικά με την πείνα που μπορεί να έλθει.  

Πως διαμορφώνονται  τα γεωπολιτικά δρώμενα στην Ελλάδα  και πως θα είναι τα διατροφικά δεδομένα σε περίπτωση παγκόσμιας σύρραξης που θα πλήξει όλο τον πλανήτη , όπως μας προανέφεραν οι Άγιοι Πατέρες μας; 

ΠΟΤΕ στο παρελθόν δεν συγκεντρώθηκε τέτοιο δαιμονικό καύμα πάνω στον πλανήτη που φυσικά θα επηρεάσει και την Πατρίδα μας με άγνωστες συνέπειες μιας και οι προηγούμενες μνημονιακές πολιτικές των φανατικών μνημονιολάγνων κατάντησαν των χώρα ολόγυμνη στην μπόρα που έρχεται. 

ΜΠΟΡΑ είναι και θα περάσει αλλά θα πούμε το ¨ψωμί –ψωμάκι¨ 

¨Κάποτε, είχα πάει στο Γέροντα με ένα φίλο μου και εκεί συναντήσαμε μία παρέα από πέντε παιδιά. Τότε, ρώτησα το Γέροντα ποιές προέβλεπε να είναι οι εξελίξεις σχετικά με την Τουρκία. ΜΑΡΤΥΡΙΑ Ανέστη Μαυροκέφαλου 

«Γέροντα, του λέω, «απ’ την Αλεξανδρούπολη είμαστε. Μήπως μας πιάσει η μπόρα κατά κει;” 

Μου απαντά: 

«Κοίταξε να δεις. Οι Τούρκοι δε θα μπουν στην Αλεξανδρούπολη. Θα κάνουν μόνο μία πρόκληση στην Ελλάδα, που θα έχει σχέση με την αιγιαλίτιδα ζώνη. Και εμάς θα μας πιάσει πείνα. Θα πεινάσει η Ελλάδα. 

Και επειδή θα κρατήσει αυτή η μπόρα κάποιο διάστημα, μήνες θα είναι, «θα πούμε το ψωμί ψωμάκι”. 

¨Και σε άλλη επίσκεψη μας στην Παναγούδα, ήταν παρών και ο μουσουλμάνος που βαφτίσθηκε, ο Σταύρος. Τότε, πάλι μας ανέφερε ο Γέροντας για τα γεγονότα, πως θα εξελιχθούν με την Κωνσταντινούπολη. Και όταν έφθασε στο σημείο που θα πονέσει η Ελλάδα και είπε ότι, εμάς, θα μας αγγίξει η πείνα, λέει ο κύριος Σταύρος: 

«Γέροντα, να κρατήσω ένα σακί αλεύρι για να μπορέσω ν’ αντιμετωπίσω εκείνη την περίοδο και να μην πεινάσουν τα παιδιά;” «Όχι”, του λέει, «μην παίρνεις, γιατί ο γείτονάς σου θα έχει αλεύρι και θα σου δώσει”! 

Δηλαδή, προείδε ο Γέροντας ποιός θα βοηθήσει τον κύριο Σταύρο στην περίοδο της πείνας.¨ ΜΑΡΤΥΡΙΑ Ανέστη Μαυροκέφαλου http://www.kivotoshelp.gr/ 

« Η Ασκήτρια εν τω κόσμω Λαμπρινή Βέτσιου – Δρίβα, από την Άρτα, που κοιμήθηκε στις 17 Οκτωβρίου 2002 μ.Χ., προείπε σε διάφορους ανθρώπους όσα πολύ δύσκολα έρχονται για την Ελλάδα και τους Έλληνες, που ξέχασαν τον Θεό, ακολουθώντας αδιέξοδους δρόμους. 

7 Σεπ. 2002: Επισκέφτηκα τη γερόντισσα στο σπιτάκι της. Ήταν 11 το πρωί. 

– Έλα και σε περίμενα μου είπε. Σε λίγες μέρες θα φύγω από τη ζωή! Άρχισε να μου δίνει κάποιες συμβουλές. Της ζήτησα να μου εξηγήσει κάποια πράγματα που έλεγε στο παρελθόν. 

Έρχεται μεγάλη φτώχεια… Θα αναγκαστείς να φοράς τα παλιά σου ρούχα και θα λες «είχα εγώ τόσο ωραία ρούχα»; Δεν θα μπορείτε να φτιάξετε τίποτα! Όποιος πρόλαβε και έφτιαξε σπίτι πρόλαβε. 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Γιαγιά λες ότι έρχεται φτώχεια! Τι είδους φτώχεια έρχεται; 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Θα τρως ξερό ψωμί στο σπίτι σου και ο γείτονας θα σε ζηλεύει γιατί αυτός δεν θα έχει!! 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Δηλαδή θα είναι όπως στη κατοχή; 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Χειρότερα από τότε!»  

http://www.imdleo.gr/diaf/2015/07/oxi.html 

http://www.noiazomai.net/ 

Σε αυτήν την δυσμενή χρονική συγκυρία ¨θα τα βάψουμε μαύρα¨; 

ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ για ένα Λαό που ψέλνει στις Εκκλησίες του 

¨Πλούσιοι επτώχευσαν και επείνασαν, οι δε εκζητούντες τον Κύριον ουκ ελαττωθήσονται παντός αγαθού.¨ 

Και τότε θα δούμε αυτό… 

« Όχι ότι θά τήν μεγαλώσει ό Θεός. 

Θά τήν ανυψώσει, θά την δοξάσει οπότε επέρχεται η κάθαρσις, 

έχουμε ολίγες ημέρες νά μην έρχονται σέ απόγνωση! 

μόνο οφείλουμε να κηρύττουμε παντού καί νά λέγωμε παντού ότι καί πολλά καλά θέλουμε, 

Έχει πει καί ό Θεός ότι «ουδέ θρίξ της κεφαλής δέν θά πειραχθή εις τους μετανοούντας», αλλά όχι μετάνοια όπως τήν θέλουμε. 

Άρα λοιπόν, αγαπητοί, οφείλουμε νά γνωρίσουμε ότι, μή φοβηθούμε ό,τι λέγουν, ό,τι κάνουν καί ότι γίνεται, «ταύτα δει γενέσθαι». 

Καταλάβατε; Πρέπει νά γίνουν αυτά!!! 

Ήλθε η ώρα πλέον νά καθαρίσει, όχι η Δευτέρα Παρουσία, νά καθαρίσει τήν ήρα άπό τό στάρι. 

Καί ή πρώτη, η πρώτη Ελλάς αυτήν πού θά υποστεί από τους Τούρκους μια Μικρή, μια μικρή αυτήν όπως είπομεν προσβολή, αλλά είναι ό τάφος τους όμως της Τουρκίας!»  

Προφητεία τού Γέροντα Σίμωνα Αρβανίτη για την Ελλάδα 

ΣΤΩΜΕΝ καλώς  

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Add a Comment

Your email address will not be published.