ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ; ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ…

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΪΣΙΟ (ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ!) ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΡΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΠΑΛΗΘΕΥΘΕΙ:

1) «Θα έχετε κυβέρνηση και θα είναι σαν να μην έχετε. (ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΕΝΩ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΙΟΝΙΑ!) Θα σας δώσουν πολλά λεφτά και μετά θα σας βάλουν δυσβάσταχτους φόρους, (ΕΠΑΛΗΘΕΥΘΗΚΕ!) αλλά δεν θα προλάβουν να τους πάρουν (ΤΟ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ!)»

2) «Επέβαλαν (και θα επιβάλουν) στη χώρα μας ένα πολύ μεγάλο εξωτερικό δημόσιο χρέος, τόσο μεγάλο, που όχι μόνον να μην μπορούμε να το ξεχρεώσουμε, αλλά ούτε τους τόκους αυτού του δανείου να μην προλαβαίνουμε. (ΕΛΑ! ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!) Με αυτό καταφέρνουν με εύλογη δικαιολογία να επιβάλουν στον λαό ένα οικονομικό πρόγραμμα εξόντωσης έως εσχάτων. Θα επιβάλλουν συνεχώς νέα οικονομικά μέτρα, δυσβάστακτα, φόρους ασήκωτους και πάρα πολλά άλλα μέτρα, έτσι ώστε να κάνουν τον λαό να αγανακτήσει. (ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ!)

Ο λαός καταπιεζόμενος από τα δυσβάστακτα οικονομικά μέτρα θα ζητάει κάποια στιγμή να ξανασάνει, αλλά αυτή τη στιγμή δεν πρόκειται να του τη χαρίσουν ποτέ, παρά μόνον έως ότου σκύψει το κεφάλι του εντελώς στο έδαφος, δηλώνοντας τέλεια υποταγή στο καινούργιο τους σύστημα. »Θα λένε: «Εχετε δίκιο που διαμαρτύρεστε, όμως έχετε μεγάλο εξωτερικό χρέος και αυτοί που έχουν πολλά λεφτά φοροδιαφεύγουν. Για να μη σας επιβάλλουμε άδικα μεγάλους φόρους, πρέπει να αποδεχθείτε το τέλειο σύστημα ηλεκτρονικού οικονομικού ελέγχου. Ετσι ώστε να βλέπουμε ποιοι είναι οι νομοταγείς πολίτες και ποιοι οι φοροφυγάδες». (ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ, ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΓΕΝΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ, ΝΑ ΕΚΔΟΣΟΥΝ!)
ΠΑΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ:

ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΠΙΣΗΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ:
«Θα έρθει καιρός που θα ανεβοκατεβαίνουν κυβερνήσεις, θα εναλλάσσονται τα κόμματα, θα ανακαλούνται διατάγματα, θα ψηφίζονται νόμοι και θα καταργούνται άλλοι, και θα επικρατεί σύγχυση. Ο κόσμος θα υποφέρει πολλά, αλλά δεν θα κρατήσει για πολύ αυτό. Κάποιους μήνες. Μετά θα ξεκινήσει ο πόλεμος με την Τουρκία που θα γίνει Παγκόσμιος. Και η Ελλάδα θα μεγαλουργήσει!».

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ, ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ! ΟΜΩΣ, ΑΝ ΤΗ ΣΥΝΔΥΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥ ΕΦΡΑΙΜ, ΙΣΩΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΟΣΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ!

ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΕΦΡΑΙΜ: «ΒΑΛΤΕ ΣΗΜΑΔΙ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΘΕΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ … ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ … ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ … Ο ΘΕΟΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ …»
ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΑΘΕΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΟΤΕ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΡΡΗΣΕ Ο ΑΓ. ΠΑΪΣΙΟΣ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ!

ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ: ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ Γ΄ΠΠ !!!
ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΝΑ ΕΚΘΕΣΩ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΠΟΥ ΒΑΣΕΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΩΣ ΤΟΝ Γ΄ΠΠ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΑ, ΟΤΙ Η ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:

1) Η ΑΘΕΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ! 
2) ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΑΘΕΙΑ (ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ)!
3) ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΚΡΙΣΗΣ!

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΝΤΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΑΘΗΤΟ!
Ω! ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΟΜΩΣ! ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΔΡ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ

Λίγο πριν τον Γεωπολιτικό Κυκλώνα: « το δημοψήφισμα στα Σκόπια είναι η τελευταία φούσκα της Παγκόσμιας Τάξης»

ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΣΕΒΑΣΤΟ ΓΕΡΟΝΤΑ, ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΤΑ ΕΞΗΣ:
« Το δημοψήφισμα στα Σκόπια είναι η τελευταία φούσκα της Παγκόσμιας Τάξης» 
« ΄Ερχεται παγκόσμια οικονομική κρίση, πολύ μα πάρα πολύ σύντομα»

ΜΑΣ ΛΕΕΙ, ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ, ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΠΡΟΣ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ (3) ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΕΙΚΑΣΙΑΣ Ή ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ «ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ»:
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΞΑΡΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ… ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΑΛΥΠΗΤΑ… ΟΙ ΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΘΑ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ… ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΥΡΠΟΛΟΥΝΤΑΙ, Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΦΟΡΟΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΙΚΟΣΙΤΑ ΖΩΑ. (ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΦΟΡΟ ΣΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ. ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΟΛΑ)!!! »ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ»…
ΕΝΩ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΡΡΗΣΕ Ο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΒΙΤΑΛΗΣ:

««Κάποια μέρα του καλοκαιριού θα ξυπνήσουμε και θα ακούσουμε από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση ότι η Ελλάδα κήρυξε Πτώχευση. Τότε οι οποιεσδήποτε καταθέσεις στις τράπεζες, θα παρακρατηθούν για να πληρωθούν τα χρέη. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, αρχίζουν τα χειρότερα στην Ελλάδα». 
(ΤΟ ΝΩΡΙΤΕΡΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ: ΕΙΚΑΖΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΟΤΙ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ, ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΤΕ ΤΗΣ ΝΔ ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ, ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΥΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ (ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΕΓΩ!). ΑΝ ΔΕ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ, ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΤΡΙΑ Ή ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ! ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ Ή ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΤΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟ ΑΛΛΑ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΑΓΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΙΛΙΚΙΑ! ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ, ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΑΘΕΙΑ, ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ! (ΕΙΔΙΚΑ, ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Η ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ).

Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΕΞΥΠΝΗ Ή ΝΑ ΒΛΟΓΗΣΩ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΜΟΥ! ΘΕΛΩ ΑΠΛΑ, ΝΑ ΚΡΟΥΣΩ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΕΤΟΙΜΟΙ, ΝΑ ΒΙΑΣΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ! ΓΙΑΤΙ, ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΥΜΠΛΗΓΑΔΕΣ (ΔΕΙΝΑ) ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΑΝΩΔΥΝΑ, ΘΑ ΤΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΟΥΜΕ!

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟΝ 33ο ΨΑΛΜΟ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ, ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:

«Πλούσιοι επτώχευσαν και επείνασαν, οι δε εκζητούντες τον Κύριον ουκ ελαττωθήσονται παντός αγαθού». (μτφρ: Πλούσιοι κατάντησαν στη φτώχεια και πείνασαν, όσοι όμως ζήτησαν με πόθο τον Κύριο και στήριξαν σ’ Αυτόν τις ελπίδες τους, δεν θα στερηθούν κανένα αγαθό)

ΕΝΩ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ:

# ΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ: Μη σας λείπει η προσευχή, η μετάνοια, η νηστεία, ο εκκλησιασμός, η εξομολόγηση και η καθαρή πνευματική ζωή.

Πόσοι άνθρωποι εκκλησιάζονται τις Κυριακές; Μία χούφτα δυστυχώς… Πού είναι οι άλλοι; Κοιμούνται και δεν θέλουν να ξέρουν τον Θεό. Του κλείνουν την πόρτα συνεχώς.
Ήρθε ο καιρός και στην χώρα την Ελληνική ο λαός να σκύψει ταπεινά την κεφαλή και να ακολουθήσει σωστά την κάθε εντολή.

Το Ευαγγέλιο σε κάθε σπίτι να μπει, να διαβαστεί και να εφαρμοστεί.
Καλά μου παιδιά, σας ενημερώνω η μάνα Παναγιά, για να σας δώσω παρηγοριά, αλλά και να σας πω, ότι όποιος ακολουθεί και αγαπά τον Χριστό, δεν θα πάθει κανένα κακό.
Γονείς, έχετε μεγάλη ευθύνη για τα παιδιά σας, εάν δεν ακολουθήσουν τις εντολές του Θεού, εάν από μικρά στερήθηκαν τα λόγια από εσάς τα Θεϊκά. Ποτέ όμως δεν είναι αργά.
Δείξτε μετάνοια και να προσεύχεστε δυνατά.

# ΠΟΙΗΜΑ 27/3/12.
Όποιος με εμένα ενωθεί με αγάπη και ειρήνη,
τίποτα να μη φοβηθεί σε ό,τι και να γίνει.
Να έχετε πίστη σταθερή και με κλειστά τα μάτια,
να αφεθείτε σε Εμέ, και Εγώ σας δίνω τα πάντα…
δεν έχει κρίση ο Θεός, τίποτα δεν του λείπει,
μπορεί να φροντίσει τον καθένα σας, να στείλει ό,τι του λείπει.
έτσι θα κάνω και σ’ αυτή την άθεη εποχή σας,
ανάλογα με την πίστη σας θα είμαι στη ζωή σας.

# ΠΟΙΗΜΑ 7/5/12.
Παιδάκια μου αγαπητά πονώ για τις πληγές σας,
δώστε μου προσευχή πολλή και θα είμαι στο πλευρό σας.
Θα φτιάξω κιβωτό Εγώ και μέσα θα σας κλείσω,
ώσπου να φύγει η μπόρα αυτή, Εγώ θα σας φροντίσω.
Αν έχετε μετάνοια θα έρθει και η πίστη,
και έτσι θα ενωθείτε ξανά με του Παντός τον Κτίστη.

# ΠΟΙΗΜΑ 13/5/12.
Το πρώτο πράγμα τέκνα μου είναι η μετάνοια,
να έρθετε « εις εαυτόν» να φύγετε απ’ την υπερηφάνεια.
Εάν αυτό το πράξετε έρχεται η σωτηρία,
γιατί γίνεται εξομολόγηση και σβήνει η αμαρτία.

# ΠΟΙΗΜΑ 18/5/12.
Παιδάκια μου αγαπητά μόνο η προσευχή σας,
θα σας φρουρήσει σίγουρα, την χώρα σας και την ψυχή σας.
Στην μάνα σας την Παναγιά, και σε όλους τους αγίους,
κάνετε παράκληση να σπεύσουν να βοηθήσουν.
Αφήστε πια τα είδωλα, είδωλο να είναι ο Χριστός,
για να ‘ρθει η Ανάσταση να φύγει ο σταυρός σας!

ΠΟΙΗΜΑ 11/6/12.
Παιδάκια μου δεν είναι αργά για την μετάνοιά σας,
πες τε ένα «ΗΜΑΡΤΟΝ», και θα μπω μεσ’ την καρδιά σας.
Τότε δεν θα υπάρχει πια στη χώρα αυτή η κρίση.
Το πώς θα γίνει αυτό; Αφήστε το στον Κτίστη!
Αν βάλετε το «ΗΜΑΡΤΟΝ», την πίστη, τη μετάνοια,
Όλος ο κόσμος τέκνα μου θα σκύψει στην Ελλάδα!

# ΠΟΙΗΜΑ 9/11/12.
Θαύματα τόσο τρανταχτά, θα βιώνετε παιδιά μου,
όσοι πιστεύετε δυνατά και είστε στην αγκαλιά μου.
Θα έχετε παρηγοριά σ’ όλες τις δυσκολίες,
οι ανάγκες σας θα καλύπτονται με χίλιες ευλογίες.
Στην πείνα σας θα έχετε ψωμί επάνω στο τραπέζι,
στη δίψα σας, αγίασμα στο ποτήρι θα σας περιμένει.
Στις θλίψεις σας γονατιστοί, με προσευχή και τα χέρια υψωμένα,
κι αμέσως θα λαμβάνετε, την βοήθεια που θα ‘ρχεται από Εμένα.
Θα στέλνω για ενίσχυση στη γη, να βλέπετε αγίους,
να σας στηρίζουν τέκνα μου, να μιμηθείτε και εσείς τους δικούς τους βίους.

# ΠΟΙΗΜΑ 8/1/13.
Προσευχηθείτε όλοι μαζί, νηστέψτε, εξομολογηθείτε,
μετανοήστε για τις αμαρτίες σας και τη βοήθεια θα δείτε.
Ο ένας του άλλου τέκνα μου το χέρι να κρατάει,
κι όπως ο καθένας σας, τον αδελφό του να βοηθάει.
Με λόγο παρηγορητικό, μα και με ό,τι έχει
ρούχα, ψωμί και φαγητό, ο ένας τον άλλον να συντρέχει.

# ΠΟΙΗΜΑ 12/6/13.
Κάντε ένα βήμα προς Εμέ και Εγώ τα χίλια,
και θα μείνετε απείραχτοι απ’ όλα τα θηρία.
Αν έχετε πίστη δυνατή και πράττετε τις εντολές μου,
να μη φοβάστε τίποτα θα φυλαχτείτε στις θεϊκές αυλές μου.
Να κάνετε επανάσταση με δάκρυα γονατίστε,
όπλο σας η προσευχή και θαύματα θα δείτε.

# ΠΟΙΗΜΑ 17/8/13.
Όποιος μπορεί ν’ αντιληφθεί τι πρέπει πια να κάνει,
γρήγορα να γυρίσει στο χωριό να βάλει ένα μποστάνι.
Και όποιος δεν έχει γη για να καλλιεργήσει,
η πίστη του και η προσευχή θα δώσουνε τη λύση.

# ΠΟΙΗΜΑ 21/8/15.
Και όποιος αγωνίζεται για κάθε τι ελληνικό,
για την γλώσσα, την ιστορία σας και τον πολιτισμό,
να μην φοβάται τίποτα ο άνθρωπος αυτός.
Γιατί θα έχει όλη την ευλογία από τον Ιησού Χριστό.
Αγγέλους θα έχει γύρω του, και όλους τους αγίους
και τρίχα δεν θα πειραχτεί από την κεφαλή του.

# ΠΟΙΗΜΑ 10/2/16.
Αφήστε τους εγωισμούς, τα μίση, τις κακίες,
αυτά που σας συνόδευαν, σε όλες τις ηλικίες.
Η αγάπη κι η ένωση αλλά και η προσευχή σας,
θα φέρουν το αποτέλεσμα να φύγουν οι εχθροί σας.
Να δώσετε τη μάχη σας με όπλα την αγάπη,
νηστεία, μετάνοια, προσευχή, στα μάτια σας το δάκρυ.
Όμως ποτέ δεν είναι αργά «ήμαρτον» για να πείτε,
γιατί έτσι αν πράξετε, το θαύμα μου θα δείτε…
Γίνετε όλοι μια γροθιά κρατήστε την Ορθοδοξία,
τα ήθη και τα έθιμα, τη γλώσσα, την παιδεία.

ΕΝΩ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΣΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:
Χριστιανοί ἐλᾶτε τάχιστα στήν χαρά τοῦ Κυρίου μας. Θωρακίστε μέ τόν ἀναστάντα Χριστό τίς ψυχές σας, τούς οἰκείους σας, τά σπίτια σας γιατί ἔρχονται, ὅπως ἀναφέρει ὁ Ἅγιος Κοσμᾶς ὁ Αἰτωλός καί ἤδη παιανίζουν οἱ ἄγγελοι θύελλες καί τυφῶνες πού θά παρασύρουν τά πάντα μέ πρωτοφανῆ σφοδρότητα στό διάβα τους. Τάχιστα λοιπόν βάλτε θεμέλιο στή ζωή σας τόν ἀναστάντα Χριστό. Μήν καθυστερεῖτε ἄλλο… Κι ὅλα θά πᾶνε καλά!

ΣΧΟΛΙΟ: ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ Ή ΑΡΓΑ ΘΑ ΚΥΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΦΗΤΕΥΘΕΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΜΕΛΗΜΑ ΜΑΣ! ΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ!
ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ ΣΤΩΜΕΝ ΜΕΤΑ ΦΟΒΟΥ!

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ

annapan1966@hotmail.com

ΥΓ. ΤΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΕΔΩ:
http://www.immorfou.org.cy/component/content/article/16-news/1275-gdfgfgfgfdd.html

ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΝΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΑΣΚΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΕΔΩ:
https://www.triklopodia.gr/%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CF%83-%CE%B1%CE%BB%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B5%CF%83-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B7%CF%84%CE%B7-%CF%84/#

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Add a Comment

Your email address will not be published.