ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΛΙΤ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ!

Ο Τζον ΄Ανταμς, πρόεδρος των ΗΠΑ είχε πει: «Υπάρχουν δύο τρόποι, για να κατακτήσεις και να υποδουλώσεις ένα έθνος. Ο ένας είναι με το σπαθί και ο άλλος μέσω του χρέους.» Από ό,τι φαίνεται, στην εποχή μας είμαστε μάρτυρες της υποδούλωσης των λαών με το δεύτερο τρόπο και εμείς οι ΄Ελληνες το έχουμε νιώσει για τα καλά στο πετσί μας τα τελευταία χρόνια!

Σύμφωνα με το γνωστό οικονομικό δολοφόνο Τζον Πέρκινς τα τελευταία 30-40 χρόνια χτίστηκε μια

παγκόσμια (οικονομική) αυτοκρατορία χωρίς, να χρησιμοποιηθεί στρατός αλλά μέσω των οικονομικών δολοφόνων! ΄Οποιος τα έβαλε μαζί της στην καλύτερη περίπτωση διώχθηκε από την εξουσία στη χειρότερη είδε τα ραδίκια ανάποδα! ΄Οποιος φέρνει εμπόδια στα σχέδιά της συκοφαντείται και καταστρέφεται, ενώ κανείς δεν αφήνεται, να εκλεγεί σε σημαντικό πολιτικό πόστο, αν δε δηλώσει πρώτα πλήρη υποταγή στην οικονομική ελίτ!

Σε περίπτωση, που το κάνει αυτό όμως, ο δρόμος προς την εξουσία είναι στρωμένος με ροδοπέταλα: εξασφαλίζει τη χρηματοδότησή τους και τη στήριξή τους, ώστε, να φέρει εις πέρας τα δικά τους σχέδια για τη χώρα, που βρίσκεται στο στόχαστρο! ΄Οσο για τα συστημικά ΜΜΕ τα παίρνουν κανονικότατα και συμβάλλουν και αυτά μέσω της προπαγάνδας στην προώθηση των σχεδίων της ελίτ!

Η χώρα μας είχε την ατυχία, να έχει αμύθητο φυσικό πλούτο και αυτός ήταν ένας από τους λόγους, που έπρεπε, να χτυπηθεί από τους οικονομικούς δολοφόνους. (Ο έτερος και ίσως σημαντικότερος είναι η Ορθοδοξία, που είναι γι’ αυτούς κόκκινο πανί!) Μας αντιμετώπισαν, όπως ακριβώς τις τριτοκοσμικές χώρες: Μας φόρτωσαν ένα υπέρογκο χρέος και η οικονομία μας βυθίστηκε σε τέλμα!

΄Οσα συμβούν από εδώ και πέρα με τις ευλογίες των δανειστών από τη μια και των εντός των τειχών προδοτών (πάσης αποχρώσεως) από την άλλη θα αποσκοπούν σε ένα και μόνο τελικό στόχο: την πλήρη παράδοση της Ελλάδας στα χέρια της οικονομικής ελίτ! ΄Ηδη, η φασιστερή κυβέρνηση έκανε άλματα προς αυτήν την κατεύθυνση και ο μέχρι πρότινος σκράπας πρωθυπουργός έγινε πλέον «ο πιο καλός ο μαθητής» της ΝΤΠ, που λέει και ο αείμνηστος Ζαμπέτας!

Οι απαιτήσεις των δανειστών για αντιλαϊκά μέτρα, δυσβάσταχτους φόρους, μείωση των κρατικών δαπανών, κατασχέσεις περιουσιών και πάνω από όλα ιδιωτικοποιήσεις των πάντων έχουν πάρει το δρόμο τους και το νερό έχει μπει στο αυλάκι! Αλλά η μεγαλύτερη καταστροφή για την κοινωνία, που ίσως δεν την έχουμε αντιληφθεί ακόμα πλήρως, είναι η συρρίκνωση της μεσαίας τάξης!

΄Οσο για την οικονομική ανάπτυξη, που μας υπόσχονται δεν πρόκειται να έρθει ποτέ και αν έρθει δε θα αφορά σε καμιά περίπτωση το λαουτζίκο αλλα τα νούμερα (πάσης φύσεως): αριθμούς, πολιτικούς, εγχώριους μεγιστάνες!
Αν έχουμε την απορία, ποια είναι αυτή η οικονομική ελίτ, που καταδυναστεύει τους λαούς, ο Ρόναλντ Μπερνάρντ μας τα λέει με κάθε λεπτομέρεια! Για όσους δεν τον γνωρίζουν, να υπενθυμίσω, ότι πρόκειται για τον Ολλανδό τραπεζίτη, που εργαζόταν με τους Ιλλουμινάτι και τους ξεμπρόστιασε για τη λατρεία του Εωσφόρου και τις ανθρωποθυσίες παιδιών! Δείτε:

Η ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΕΛΙΤ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ: ΠAIΔEΡΑΣΤIΑ, ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ !!! (2)

Ο Μπερνάρντ μας δίνει την εικόνα αυτής της οικονομικής πυραμίδας, διευκρινίζοντας, ότι περίπου 8000 άτομα, που εμπλέκονται σε αυτήν διοικούν τον κόσμο:

video

 

1) Στην κορυφή βρίσκεται η γνωστή μας BIS (Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών), η οποία, άκουσον, άκουσον!

α) Απολαμβάνει το απαραβίαστο.

β) ΄Εχει πλήρη ασυλία, δηλ. δεν μπορεί, να διωχθεί από καμιά κυβέρνηση στον κόσμο για οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια.

γ) ΄Εχει απόλυτη χρηματική εξουσία.

δ) Είναι υπεράνω όλων των νόμων παγκοσμίως.

ε) Δεν ελέγχεται από κανέναν.

2) Αμέσως μετά βρίσκονται το ΔΝΤ και η Παγκόσμια Τράπεζα. (BIS, ΔΝΤ και Παγκόσμια Τράπεζα είναι ως ελεύθερα κράτη και όσοι εργάζονται γι’ αυτές είναι υπεράνω των νόμων / εξ ου και οι ανθρωποθυσίες στις οποίες προβαίνουν στα σατανιστικά τελετουργικά, για τις οποίες ποτέ δεν τιμωρούνται αφού απολαμβάνουν πλήρους ασυλίας!)

3) Παρακάτω βρίσκονται οι Κεντρικές Τράπεζες συμπεριλαμβανομένων της FED και της ΕΚΤ.

4) Αμέσως μετά είναι οι υπόλοιπες τράπεζες: JP MORGAN, GOLDMAN SACHS, DEUTSCHE BANK κλπ.

5) Στη συνέχεια βρίσκονται οι πολυεθνικές εταιρείες.

6) Στη βάση της πυραμίδας είναι οι κυβερνήσεις των χωρών και τέλος

7) Οι λαοί, των οποίων το αίμα ρουφάνε ως βρυκόλακες όλοι οι από πάνω!

Ολόκληρη η παραπάνω πυραμίδα είναι με τέτοιο τρόπο σχεδιασμένη, ώστε, να κρατά τους λαούς σε κατάσταση δουλείας, ενώ γι’ αυτούς, η δυστυχία, που προκαλούν στους λαούς με οιονδήποτε τρόπο (βλ. Συρία, Ελλάδα) είναι απλώς ένα ακόμα επιχειρηματικό μοντέλο!

Ας μάθουμε όμως και δυο πράγματα για το γνωστό και μη εξαιρετέο ESM: Ο ESM είναι επίσης μια οργάνωση, που απολαμβάνει πλήρους ασυλίας. Το καταστατικό του επιβάλλει τη διάσωση των ευρωπαϊκών τραπεζών εν ώρα κρίσης και για να το φέρει εις πέρας αυτό, μπορεί, να απαιτήσει όποτε γουστάρει δις ευρώ από τις κυβερνήσεις και εκείνες υποχρεούνται, να τα δώσουν εντός επτά ημερών! Με αυτόν τον τρόπο απομυζά τις χώρες, ενώ τελικά τα χρήματα, που εισπράττει τα διαχειρίζεται κατά το δοκούν!

Για παράδειγμα, στην περίπτωση της Ελλάδας δις ευρώ πάρθηκαν από τις άλλες χώρες για την υποτιθέμενη διάσωσή μας! Γνωρίζετε, ποιο ποσοστό αυτών των χρημάτων ήρθε τελικά στη χώρα μας; Το δυσθεώρητο ποσοστό του 5%!!! ΄Οσο για το υπόλοιπο 95%, ως γνωστόν πήγε στις γερμανικές, γαλλικές κ.ά. τράπεζες. Παρόλα αυτά η πτωχή πλην τίμια Ελλαδίτσα φορτώθηκε όλο αυτό το χρέος στην καμπούρα της, χρεώθηκε για τον αιώνα τον άπαντα και εξαιτίας αυτού ξεπουλιέται από τους προδότες πολιτικούς στα αρπακτικά της οικονομικής ελίτ, ως πόρνη 8ης διαλογής!

Αλλά , ας ξαναγυρίσουμε στον πρώην οικονομικό δολοφόνο: Σύμφωνα με τον Τζον Πέρκινς η μόνη λύση για τη χώρα μας και κάθε χώρα, που βρίσκεται υπό οικονομική (και όχι μόνο) κατοχή είναι η απόλυτη ανυπακοή και άρνηση του πλασματικού χρέους. Για να το κάνει αυτό χρειάζεται ηγέτες, που θα αντισταθούν και θα κάνουν συμμαχίες με χώρες, που αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα. Διαφορετικά, η πορεία προς τον όλεθρο είναι προδιαγεγραμμένη!

Το ερώτημα επομένως είναι: πού θα βρεθούν τέτοιοι ηγέτες στην καθημαγμένη πατρίδα μας; Εντός Βουλής; Ούτε με σφαίρες! Εκτός Βουλής, στο λεγόμενο πατριωτικό χώρο σίγουρα υπάρχουν αγνοί και άδολοι πατριώτες! Χρέος μας, να τους αναζητήσουμε, να τους ανακαλύψουμε και να τους τιμήσουμε με την ψήφο μας στις ερχόμενες εκλογές, μπας και δούμε ποτέ άσπρη μέρα! Understood παίδες; Διαφορετικά, ας καθήσουμε στην άνεση του καναπέ μας, να κλαίμε τη μοίρα μας!!!

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ
annapan1966@hotmail.com

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

 

 

Add a Comment

Your email address will not be published.