ΔΡ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ από χθες άρχισε να βγάζει ξανά ΗΡΩΕΣ

28 Οκτωβρίου 2018 η ΕΛΛΑΔΑ  σήμερα δεν βγάζει μόνο προδότες αλλά άρχισε να ξανα βγάζει ήρωες. 

Δεν ήταν εκκλησιαστικός άρχοντας, δεν ήταν στρατηγός, δεν ήταν πολιτικός , ήταν ένας απλός μεροκαματιάρης σιδεράς- αλουμινάς , αλλά έδειξε σε όλους εμάς ποια είναι η πνευματική κοψιά του πραγματικού Έλληνα. 

Μας έδειξε τι βγάζει η γη αυτή . Μας υπενθύμισε τα ΧΡΕΗ που έχουμε με την Ιστορία. 

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Ναι ήταν ΣΤΟΧΟΣ , όπως στοχοποιημένος  σήμερα είναι  όλος ο Ελληνισμός , όπως δακτυλοδεικτούμενος και υπό διωγμό είναι ο Ελληνοχριστιανικός πολιτισμός. 

 Αυτά,  γιατί το συγκινησιακό φορτίο του Έλληνα δεν είναι εκδικητικό αλλά καθαρά πνευματικό διότι βλέπει προς τα πάνω. 

Ενώ άλλοι έβλεπαν άλλα πράγματα τα οποία τα επισημάναμε πριν λίγο καιρό και τα επαναλαμβάνουμε διότι μας έχουν θέσει σε σπιράλ θανάτου. 

«Συναγερμός στην Ιταλία για είσοδο Αλβανών τζιχαντιστών» 
– La Repubblica: πυριτιδαποθήκη τζιχαντιστών η Αλβανία
– Μετά τις ήττες στη Συρία το ISIS μεταφέρει τον πόλεμο στην Ευρώπη
– Οι Ιταλοί φοβούνται “εισβολή” ισλαμιστών από την Αδριατική! 

Με τον τίτλο οι σημαίες του ISIS κυματίζουν στα χωριά της Αλβανίας η ιταλική εφημερίδα La Repubblica κάνει λόγο για κίνδυνο εισβολής ακραίων στοιχείων μέσω… Αδριατικής στην Ιταλία.»http://www.newsit.gr/ 09.01.2017  

«Σύμφωνα με δημοσίευμα της αλβανικής εφημερίδας Shqip οι Αλβανοί που πολεμούν μαζι με τους ξένους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους χρησιμοποιούνται ως  «ασπίδες για τα κανόνια».  

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας οι Αλβανοί τζιχαντιστές τοποθετούνται στην πρώτη γραμμή της επίθεσης. Αυτο σημαίνει οτι οχι μόνο βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο αλλα και οτι πολλές φορές, όπως γράφει η Shqip, χρησιμοποιούνται σε επιθέσεις αυτοκτονίας.
Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες της εφημερίδας οι εγχώριοι πολεμιστές – οι οποιοι ειναι συνήθως Σύριοι ή Ιρακινοί – εντάσσονται στην μάχη αργότερα αφου η περιοχή ειναι πλεόν «ασφαλή» και αφου εχει «καθαρίσει», αναλαμβάνοντας περισσότερο οργανωτικούς ρόλους.»http://www.onalert.gr/
04.03.2015 | 12:4 

Τους τζιχαντιστές τους θέλγει η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ στην Βόρειο Ήπειρο , όπως και στην Συρία. 

Η Ελληνική Μειονότητα της Αλβανίας  δυνητική πηγή προβλημάτων – φασαριών λέει η CIA. 

CIA: «Η ελληνική μειονότητα της Αλβανίας, Χιμάρα, Βόρειος Ήπειρος, δυνατότητα για πρόβλημα …» 

« Οι σχέσεις μεταξύ Αλβανίας και Ελλάδας έχουν επιδεινωθεί αισθητά μετά από τη βίαια επέμβαση στα σύνορα τον Απρίλιο, το τελευταίο περιστατικό στα τρία χρόνια τεταμένων διμερών σχέσεων. 

Η Ελλάδα έχει εντείνει τις κατηγορίες για την αλβανική καταπίεση στην ελληνική εθνική μειονότητά της, ενώ τα Τίρανα φοβούνται ότι η Αθήνα έχει σχέδιο για τους Έλληνες. 

Οι Έλληνες ισχυρίζονται ότι τα Τίρανα παραβιάζουν συστηματικά τα δικαιώματα της εθνικής ελληνικής μειονότητας με στόχο την εκδίωξή τους από την Αλβανία. 

Σύμφωνα με την ελληνική κυβέρνηση, οι Έλληνες που ζουν στην Αλβανία είναι από 300 έως 500 χιλιάδες, ενώ σύμφωνα με την αλβανική κυβέρνηση, ο αριθμός τους κυμαίνεται από 60 έως 80 χιλιάδες. 

Η αμερικανική  Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών ( CIA) δημοσίευσε για πρώτη φορά μυστικά έγγραφα για την κατάσταση της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία το 1994. 

Φώτο από https://www.echedoros-a.gr/   

Αρχικά, η έκθεση της CIA έχει εκτιμήσει ότι η ελληνική κοινότητα στην Αλβανία φαίνεται σχετικά αθόρυβη, αλλά εμπεριέχει μεγάλες δυνατότητες, οι οποίες θα μπορούσαν να δημιουργήσουν αναστάτωση και αστάθεια στην Αλβανία. 

Φώτο από https://www.echedoros-a.gr/   

 Στην έκθεση αναφέρεται η τιμωρία 5 μελών της «Ομόνοιας» (Ελληνική Πολιτική Οργάνωση), και στην απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου να τους απελευθερώσει ως αποτέλεσμα της παρέμβασης της αμερικανικής κυβέρνησης. 

Την μαζική επιστροφή των εκατοντάδων χιλιάδων Αλβανών προσφύγων από την Ελλάδα, απέκλεισε η ελληνική κυβέρνηση, όταν ο πρώην πρόεδρος Μπερίσα συνεργάσθηκε με την μυστική υπηρεσία πληροφοριών και εξέφρασε αντιρρήσεις στην τιμωρία των Ελλήνων ηγετών της μειονότητας, μια πράξη που θα έδειχνε την κακή κατάσταση των Ελλήνων που ζουν στην Αλβανία. 

Η έκθεση αναφέρει ότι η κατάσταση είναι ανησυχητική καθώς οι περιουσίες της ελληνικής κοινότητας, ακόμη και η Ορθόδοξη Εκκλησία  εξακολουθούν να ελέγχονται από την αλβανική κυβέρνηση, ενώ εναντίον του Ορθόδοξου Αρχιεπισκόπου Αναστάσιου, δημιουργήθηκε ένα μεγάλο αλβανικό εθνικιστικό μέτωπο. 

Η έκθεση παρουσιάζει ένα ειδικό κεφάλαιο για τη Βόρειο Ήπειρο και τις ελληνικές εδαφικές διεκδικήσεις, οι οποίες βασίζονται σε ορισμένες διεθνείς συμβάσεις, τις οποίες η Αλβανία δεν έχει επικυρώσει..»

 

(Στοιχεία από: 

https://www.cia.gov/library/readingroom/docs/DOC_0005657435.pdf 

https://www.cia.gov/library/readingroom/document/0005657435 

https://smarkos.blogspot.com/2018/06/smanalysis-declasified-intelligence.html) 

https://www.echedoros-a.gr/2018/06/cia.html 

ΕΡΩΤΗΜΑ: βρε αθεόφοβοι ποιοι είναι πηγή δημιουργίας προβλημάτων , οι Έλληνες  Βορειοηπειρώτες ή αυτοί που μεταφέρονται σήμερα στην Αλβανία από την Συρία και το Ιράκ;  

Η ΕΛΛΑΔΑ από χθες άρχισε να βγάζει ξανά ΗΡΩΕΣ. 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Add a Comment

Your email address will not be published.