ΔΡ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ Πρώτα το συνέλαβαν και μετά το δολοφόνησαν το παιδί; – Αλλά στο προσκέφαλο του νεκρού εθνομάρτυρα Βορειοηπειρώτη ετούτες τις ώρες στέκεται ο…

ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ γιατί τον ευλαβείτο το παλληκάρι. Νέες πληροφορίες

Αυτός ο τρελός εξτρεμιστής  κατά τους αλβανούς, ήταν ευλαβής Ορθόδοξος Χριστιανός πράγμα που το έδειχνε στις αναρτήσεις που έκανε . 

Ότι είπε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ θα γίνει …και ο Κωνσταντίνος Κατσίφας τον ευλαβείτο τον ΑΓΙΟ. 

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας  

Στις 17 Οκτωβρίου ο Κωνσταντίνος Κατσιφάς κάνει  την παρακάτω  ανάρτηση στο fb. 

Αυτό το Ελληνόπουλο οι Αλβανοί το λένε τρελό. 

Ναι βρε , ήταν τρελό για την Πίστη και την καταγωγή του. 

Καμαρώστε δήλωση « δράμα» του   αλβανού πρωθυπουργού Ράμα. 

« Ο Ράμα απαντά σε Τσίπρα: Ο Κατσίφας ήταν ένας τρελός εξτρεμιστής που πυροβόλησε κατά της Αστυνομίας» http://www.iefimerida.gr/news/454564/o-rama-apanta-se-tsipra-o-katsifas-itan-enas-trelos-extremistis-poy-pyrovolise-kata-tis?fbclid=IwAR2obObHK2IH3N 

Αυτός ο λοιπόν « ο τρελός εξτρεμιστής»   Βορειοηπειρώτης συνεχίζει την ανάρτηση του με την εικόνα του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ και της μητέρας του. 

«  https://www.facebook.com/kostas.katsifas.14/posts/1767632713360287 

Katsifas Konstantinos https://www.facebook.com/kostas.katsifas.14 

17 Οκτωβρίου στις 12:23 μ.μ. 

Ο Άγιος Παΐσιος μαζί με την μητέρα του!!!»  

 

Η σύλληψη, η δολοφονία και η συγκάλυψη 

Διαβάστε τελευταίες πληροφορίες από το Himara.gr | « Ειδήσεις απ’ την Βόρειο Ήπειρο 

Σοκαρισμένοι παρακολουθήσαμε λεπτό προς λεπτό τα γεγονότα που συνέβησαν σήμερα στους Βουλιαράτες και είχαν ως αποτέλεσμα την εν ψυχρώ δολοφονία του Βορειοηπειρώτη Κωνσταντίνου Κατσίφα. Δυστυχώς με όσους ανθρώπους μιλήσαμε κατά την διάρκεια του ανθρωποκυνηγητού μεταφέραμε την προσωπική μας άποψη πως θα «τον φάνε». Όταν ενημερωθήκαμε για την σύλληψή χαρήκαμε αλλά και απορήσαμε ώσπου δυστυχώς λίγα λεπτά μετά μάθαμε πως τον δολοφόνησαν. 

Έχουμε κάποια εύλογα ερωτήματα σχετικά με τα γεγονότα που θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας. Ερωτήματα που έχουν όλοι όσοι παρακολούθησαν τα γεγονότα και μας κάνουν να αμφισβητούμε αυτά που θέλει η Αλβανική αστυνομία και ο Αλβανός πρωθυπουργός να μας κάνουν να πιστέψουμε. 

Οι πρώτες φωτογραφίες των δημοσιογράφων που βρέθηκαν άμεσα στο σημείο, μιας και θα παρακολουθούσαν την εκδήλωση για την 28η Οκτωβρίου στο στρατιωτικό νεκροταφείο, δεν έδειχναν κανένα περιπολικό να είχε δεχθεί σφαίρες. 

Αφού «εμφανίστηκε» η φωτογραφία του περιπολικού, απορήσαμε πως γλύτωσαν οι αστυνομικοί από τα πυρά. Πως γλυτώνεις από κάποιον που σε σημαδεύει με καλάσνικοφ και πυροβολεί από τις δυο πλευρές του οχήματος; Αν είχε στρέψει το καλασνικοφ προς αυτούς τι τον εμπόδισε και δεν κατάφερε να τους σκοτώσει εάν αυτό πραγματικά επεδίωκε; Λίγα λεπτά μετά την δολοφονία του οι σελίδες αυτές έχουν διαγραφεί ή έχει αλλάξει το περιεχόμενο και ο τίτλος και αντί για σύλληψη γράφει πως έπεσε νεκρός. Η μηχανή της google έχει συγκρατήσει αυτή την απόπειρα συγκάλυψης των γειτονικών ΜΜΕ και σας παραθέτουμε τις εικόνες λέει το  Himara.gr | Ειδήσεις απ’ την Βόρειο Ήπειρο» 

https://www.himara.gr/apopseis/7872-syllipsi-dolofonia-sygkalipsi 

Ο Ουρανός κτύπησε ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ανήμερα της εορτής της 28ης Οκτωβρίου το σωτήριο έτος 2018. 

Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ από την πατρίδα του στην Κόνιτσα είναι μαζί με άλλες « επίλεκτες ουράνιες δυνάμεις» μέσα στην Βόρειο Ήπειρο στο προσκέφαλο του νέου εθνομάρτυρα, εκεί βρίσκεται και ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ο Αιτωλός αλλά και οι ψυχές των ηρώων του έπους του 40. 

Ξαφνικά βρέθηκε φρέσκο ηρωικό αίμα και πότισε την αυθεντική  ιστορική  Ελληνική γη.  

Το έπος του 40 φαίνεται να μην έχει κλείσει ακόμα και περιμένει δικαίωση από την διεθνή κοινότητα. 

Ένας τρελός αλλά ήρωας έπεσε για την αγάπη του στην Ορθοδοξία και την πατρίδα. 

Χιλιάδες « παλαβοί»  ανασηκώθηκαν αλλά λίγοι θα χρειαστούν για να τελειώσουν το έργο του ήρωα που φώναξε « ΖΗΤΩ η ΕΛΛΑΔΑ» πριν ξεψυχήσει από τις δολοφονικές βολίδες της αλβανικής αστυνομίας. 

Αυτά αλλού τα ψέματα  και οι δικαιολογίες που εκτοξεύονται,  το γεγονός αυτό της άνανδρης δολοφονίας δεν διαχειρίζεται με τεχνητές δόσεις ψυχραιμίας από όπου και αν προέρχονται. 

Οι Έλληνες δεν ζητούν εκδίκηση αλλά σεβασμό. 

Ο Ελληνικός Λαός που τάισε τον αλβανικό τα τελευταία 25 χρόνια απαιτεί ανάλογη συμπεριφορά με τα πάντα ειρηνικά αισθήματα του  

Από την στιγμή  όμως που μπήκαν και οι αλβανοί στα σαλόνια των γεωπολιτικών παιχνιδιών χάλασαν και το παίζουν σκληροί μπράβοι. 

Δηλ. αν οι δικοί μας αστυνομικοί κτυπούσαν στο ψαχνό την αλβανική εγκληματικότητα στην Ελλάδα τα προηγούμενα χρόνια θα έπρεπε να είχε πάει σε τόπο αναψυχής  η μισή αλβανία; 

Ακούς Ράμα που θα καταντήσεις  Δ.(Ράμα).  

Να μας πούνε  επίσης  αν αποθηκεύουν τζιχαντιστές– με καταγωγή από την αλβανία που επιστρέφουν από την Συρία  στην χώρα τους  και τι σκέφτονται να τους κάνουν; 

Υπάρχει υποχθόνιο σχέδιο να εκφοβίσουν και να διώξουν τους Βορειοηπειρώτες από τα μέρη τους; 

Αδελφοί αποφάσισαν να δολοφονήσουν την Ελλάδα και το κάνουν με ψυχραιμία και εμείς αναρωτιόμαστε ακόμα αν συμβαίνει ετούτο . 

Η Θυσία του Κωνσταντίνου Κατσιφά έγινε για να μας ξυπνήσει και δεν πρόκειται να πάει χαμένη , ήταν ένα άλλο  ακόμα σημείο από τον Ουρανό ανήμερα Εθνικής Επετείου. 

ΣΤΩΜΕΝ καλώς  

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Add a Comment

Your email address will not be published.