Ο Τζορτζ Σόρος και το «Μακεδονία ξακουστή» – Τίποτα δεν είναι τυχαίο

Ο Τ,Σόρος και τα «παιδιά» του σε Ελλάδα και Σκόπια.

Μετά την υπουργό Άμυνας και ο εκπρόσωπος του Ζάεφ, Μίλε Μποζνιακόφσκι, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Star» ζητά να καταργηθούν  τα τραγούδια και τα συνθήματα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, ωστόσο όπως θα δούμε παρακάτω τίποτα δεν είναι τυχαίο.

του Κίμωνα Χαραλάμπους

Συγκεκριμένα, στην ερώτηση του Star  «είναι θέση της κυβέρνησης σας να καταργηθούν τα τραγούδια για την ελληνικότητα της Μακεδονίας;» απάντησε:

«Ενέργειες οι οποίες βρίσκονται στην  αντίθετη κατεύθυνση από το πνεύμα φιλίας της συμφωνίας των Πρεσπών δεν είναι ωφέλιμες για τις δυο χώρες».

Την ίδια ώρα η Ραντμίλα Σεκέρινσκα, αν. πρωθυπουργός και υπουργός Άμυνας της ΠΓΔΜ επιμένει σε δηλώσεις της ότι αυτά που συνέβησαν στην Ελλάδα δεν βοηθάνε την φιλία και τις σχέσεις καλής γειτονίας, ζητώντας ουσιαστικά να απαγορευθούν τα τραγούδια για την Μακεδονία.

Είναι σαφές ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι τόσο αφοσιωμένη στην ολοκλήρωση της συμφωνίας όσο κι εμείς, είχε σημειώσει νωρίτερα, σύμφωνα με το πρακτορείο ΜΙΑ.

Αυτό που έχει όμως εξαιρετικό ενδιαφέρον είναι πως υπάρχει κάποιος που, πιθανότατα, λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος μεταξύ της κυβέρνησης της Αριστεράς, της υπουργού Άμυνας των Σκοπίων και ενδεχομένως και άλλων αξιωματούχων από το γειτονικό κρατίδιο.

Η Ραντμίλα Σεκερίνσκα Γιανσκόφσκα, απόφοιτος της πολυτεχνικής σχολής του Πανεπιστημίου «Αγίου Κύριλλου και Μεθόδιου» των Σκοπίων, ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία ως βοηθός δημοσίων σχέσεων στο Ινστιτούτο «Open Society» που χρηματοδοτείται από τον Τζορτζ Σόρος.

Στην συνέχεια έγινε αντιπρόεδρος της Σοσιαλιστικής Δημοκρατικής Ένωσης της ΠΓΔΜ, ενώ είναι μέλος και του Κόμματος των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, αναλαμβάνοντας το χαρτοφυλάκιο το Υπουργείου Άμυνας των Σκοπίων από το 2017.

Ακόμα και σήμερα Ραντμίλα Σεκερίνσκα είναι μέλος της πανευρωπαϊκής «δεξαμενή σκέψης» European Council on Foreign Relations, η οποία χρηματοδοτείται επίσης από το «Open Society» του Τζορτζ Σόρος.

«Παιδί» του Σόρος λοιπόν, η υπουργός Άμυνας των Σκοπιανών.

video

 

Τι σχέση έχει αυτό με τον ΣΥΡΙΖΑ;

Ως γνωστόν, στο Υπουργικό Συμβούλιο της 16ης Οκτωβρίου ο υπουργός Αμυνας, Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, είπε ότι «ο Σόρος χρηματοδοτεί την ελληνική κυβέρνηση για να αγοράζει ξένους. Ουδείς απάντησε πλην εμού. Ούτε ο πρωθυπουργός».

Από τότε σας δημοσιεύσαμε μέχρι και φωτογραφία με τον Σόρος να βρίσκεται στην ίδια αίθουσα με κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα που ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, έβγαζε λόγο.

Θυμηθείτε οπωσδήποτε ΕΔΩ!

Άλλωστε πρόσφατα και ο πρώην Υπουργός Ναυτιλίας, Θοδωρής Δρίτσας, έδειξε ενοχλημένος από τα τραγούδια και τα συνθήματα για την Μακεδονία στις παρελάσεις, αφήνοντας να εννοηθεί πως είναι «πολιτικά υποκινούμενα».

Δεν θα ήταν λοιπόν υπερβολή να πούμε πως εκείνος που επιθυμεί πρωτίστως την απαγόρευση των συνθημάτων και των ύμνων για την ελληνικότητα της Μακεδονίας είναι ο Τζορτζ Σόρος, ο οποίος φέρεται να είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των δύο κυβερνήσεων Ελλάδας και Σκοπίων.

video

 

Add a Comment

Your email address will not be published.