ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!

Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΕΝΩ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ. Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥΣΥΝΘΕΤΟ ΟΝ: ΠΑΝΤΑ ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ, ΦΕΡΕΙ ΔΥΟ ΛΑΜΔΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ, ΕΝΑΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΥΡΙΝΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΣΠΑΘΙ ΤΥΠΟΥ ΤΑΤΣΙ! ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΣΤΟ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΠΤΗ ΘΕΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ / ΤΑΜΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΜΙΧΑΗΛ.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ: ΚΑΤΑ ΤΟΝ 10ο – 11ο ΑΙ. ΣΑΡΑΚΗΝΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΚΑΙ ΣΦΑΓΙΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ. ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ, Ο ΝΕΩΤΕΡΟΣ, ΟΝΟΜΑΤΙ ΓΑΒΡΙΗΛ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ. ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΘΑΥΜΑ: Η ΣΤΕΓΗ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΦΟΥΡΤΟΥΝΙΑΣΜΕΝΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΕΝΑΣ ΠΕΛΩΡΙΟΣ ΑΓΡΙΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΤΑΞΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΡΑΠΗΚΑΝ ΣΕ ΦΥΓΗ!Ο ΝΕΑΡΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ, ΓΕΜΑΤΟΣ ΔΕΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ, ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΦΩΤΙΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΙΛΟΤΕΧΝΗΣΕΙ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ! ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ! ΕΚΑΝΕ ΠΗΛΟ ΜΕ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗ ΜΑΥΡΙΔΕΡΗ ΟΨΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ, ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΟΤΕ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΓΛΥΚΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΓΑΛΛΙΑΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΚΥΘΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΙΑΣΜΕΝΗ! ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΕΔΩ:
http://www.lesvoskitchen.gr/fiestas/item/192-eikona-ftiagmeni-apo-xoma-kai-aima.htmlvideo 

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΠΑΘΙΟΥ: ΤΟ ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΑΥΜΑ! Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΕΝΑΣ ΠΙΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ 2000:

video

 

ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΚΩΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΖΩΗ. ΕΝΩ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΕ ΚΩΜΑ ΕΙΔΕ ΕΝΑ ΦΩΣ, ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΕ: » ΜΙΧΑΛΗ, ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΣΗΚΩΣΩ!» ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΜΩΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ: «ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΑΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΑΟΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ Η ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΣ!»

Ο ΚΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΟ ΝΑΟ, ΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΔΕΙΞΕ Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΕ: «ΤΙ ΤΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ, ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟ, ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ;» Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ: «ΔΕ ΘΕΛΩ, ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙΣ ΤΑΜΑ. ΑΥΤΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΤΟ ΔΩΣΩ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ!»

Ο ΚΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ 5 Η ΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ. ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΨΗΛΟΣ ΜΕΛΑΧΡΙΝΟΣ ΑΝΤΡΑΣ, ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ. ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΕΝΑ ΞΙΦΟΣ! ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ: «ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΠΑΣ ΣΤΟ ΝΑΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΜΟΥ!» Ο ΙΕΡΕΑΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟΥΣ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΠΡΕΠΕ, ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ. ΟΜΩΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ, ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ, ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ!
ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ (ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΟΥ) ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ.

video

 

ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ: ΑΠΕΙΡΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Ή ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΙΣΤΟΥΣ! ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ:

1) ΘΑΥΜΑ ΣΕ ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΙΔΙΟΥ: Ο ΜΙΚΡΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΕΝΩ ΕΠΑΙΖΕ, ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΠΕΦΑΝΘΗΚΑΝ, ΟΤΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΤΥΦΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ ΜΕ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ!

ΟΠΩΣ ΔΙΗΓΗΘΗΚΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ, ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΦΩΤΕΙΝΟ ΟΡΑΜΑ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΣΕ ΕΝΑ ΝΑΟ ΜΕ ΚΑΜΑΡΕΣ. Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΕΝΑ ΟΛΟΦΩΤΕΙΝΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ, ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΕ: «ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΒΑΣΙΛΗ. ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ. ΕΓΩ ΘΑ ΟΔΗΓΩ ΣΤΗΝ ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ!» ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΕΙΔΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΜΑΥΡΙΔΕΡΗ ΜΕ ΑΣΗΜΕΝΙΕΣ ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ. ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΙΔΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΕ, ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ!

video

2) ΘΑΥΜΑ ΣΕ ΑΣΘΕΝΗ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ: ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΣΒΟ ΖΟΥΣΕ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. Η ΓΥΝΑΙΚΑ, ΟΝΟΜΑΤΙ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΕΜΕΙΝΕ ΣΕ ΚΩΜΑ ΛΟΓΩ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ!

ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΤΕ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΗΚΕ ΓΟΝΑΤΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΗ. ΟΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ. ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΩΙ, ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Η ΑΣΘΕΝΗΣ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΜΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ: «ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ: ΘΕΛΩ, ΝΑ ΑΠΛΩΣΩ ΤΙΣ ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΚΕΠΑΣΩ ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ.» Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ, ΟΤΙ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΗΤΑΝ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΕ! ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕ ΚΑΙ ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΡΩΙ Η ΑΡΡΩΣΤΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΟΡΘΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΝΑ ΑΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΞΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΟΥΣ!

video

 

3) ΘΑΥΜΑ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ ΤΟ 2016: Η ΕΡΜΙΟΝΗ, 52 ΕΤΩΝ ΕΠΑΘΕ ΑΝΑΚΟΠΗ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ, ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΕΠΙ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΗΤΑΝ ΝΕΚΡΗ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΕΛΑΝΙΑΣΕΙ. ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΕΝΑΝ ΑΝΕΠΑΙΣΘΗΤΟ ΣΦΥΓΜΟ, ΟΠΟΤΕ ΤΗ ΔΙΕΣΩΛΗΝΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ! ΚΙ ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΙΠΑΝ, ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΝΕΚΡΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ, ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΗΔΕΙΑΣ!

ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΑΣΘΕΝΗΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΝΕ ΣΕ ΚΩΜΑ ΓΙΑ 30 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟ 5% ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΣ, ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ! ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ 13 ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΗΤΑΝ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ!

Η ΑΝΗΨΙΑ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΟ ΓΕΡΟΝΤΑ ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΜΑΡΙΖΑ ΛΑΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΗ! ΚΑΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ: «ΑΠΟΨΕ ΘΑ ΤΗΣ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ!» ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΕΓΙΝΕ! Η ΞΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΑΣΘΕΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΖΕΙ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ!

video

 

4) ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΙΜΑΤΗΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ 1963 ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΩΝ Η ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΣΤΟ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΕΝΑΣ ΚΥΠΡΙΟΣ ΝΕΑΡΟΣ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΝΑΟ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΩΣ ΤΑΜΑ ΕΝΑ ΚΡΙΑΡΙ ΕΝΩ ΑΝΑΨΕ ΚΑΙ ΛΑΜΠΑΔΑ ΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΪ ΤΟΥ. ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΝΕΩΚΟΡΟ, ΟΤΙ Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΤΟΝ ΕΣΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΧΕ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ!

video

 

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ! ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ, ΜΠΟΡΕΙ, ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΥΤ:

video

 

(ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΙΛΟΤΟΥ, ΓΙΑ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ, ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ -ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΤΟΥ- ΑΠΟ ΒΕΒΑΙΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ)

video

….

video

 

 

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ Η ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΩΖΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ «ΤΥΧΕΡΟΙ» ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΙ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ! ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ, ΑΣ ΜΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕ, ΟΤΙ Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΙΛΟΤΟΥ, ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟ «ΜΑΥΡΟ», ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΟ ΓΙΟ ΤΗΣ! ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:

https://www.pentapostagma.gr/2017/11/%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CF%87%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%80%CE%B9%CE%BB.html

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ, ΑΥΤΟΙ ΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΜΕΝΕΙ! ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ ΑΛΛΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ:
«– Σαν μάρτυρες παρέδωσαν το πνεύμα οι πιλότοι. Το αίμα τους ενώθηκε αυτό με του Δεσπότη.
– Οι τρεις πιλότοι πέταξαν ψηλά στον ουρανό. Το αίμα τους βοά στον Κύριο εμπρός.
– Ο Αρχάγγελος ο Μιχαήλ τους πήρε στα φτερά. Στην Αγιά Σοφιά τους έφερε στην Παναγιά κοντά.
– Ενώθηκε το αίμα τους με όλων των Μαρτύρων. Ενώθηκε το αίμα τους μ’ αυτό με των Ιμίων.
– Του Βυζαντίου ο Αετός άνοιξε τα φτερά του. Τα τρία Αετόπουλα αγκάλιασε κοντά του.
– Έβαλε τ’ Αετόπουλα μέσ’ την Αγιά Σοφιά. Έβαλε τους αγγέλους δίπλα στην Παναγιά.
– Το αίμα τους βαρύ γι’ αυτή την προδοσία. Το αίμα τους φωτιά για όποια ηγεσία.
– Ο Αρχάγγελος ο Μιχαήλ θα κόψει μονομιάς όσους δόλια άγγιξαν τα δικά του τα παιδιά.
– Όλοι οι πιλότοι είναι παιδιά του Αρχαγγέλου. Τον βλέπουν στον αέρα με τη μορφή του ανέμου.
– Όσοι τόλμησαν κι άγγιξαν παιδιά του Μιχαήλ, ούτε το ίχνος τους ποτέ κανένας δεν θα βρει.
– Όλοι οι πιλότοι είναι παιδιά του Αρχαγγέλου. Φυλάνε την Ελλάδα με τα φτερά τ’ αγγέλου.
– «Όσοι στη χώρα την άγια αυτή πατήσουν και μία σπιθαμή, του Αρχαγγέλου Μιχαήλ θ’ ακούσουν τη φωνή.
– Θα δουν να πέφτει πάνω τους η σπάθα του Αρχαγγέλου. Τη κάρα θα συνθλάσει το χέρι του Αγγέλου.»

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΜΑΣ!

ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΕΠΙΣΗΣ, ΟΤΙ Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ’ΠΠ, ΠΡΑΓΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ «ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ / ΕΝΟΤΗΤΑ 20».

ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΥΣ ΘΝΗΤΟΥΣ, ΑΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ, ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ, ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ, ΩΣ ΑΛΛΟΣ ΓΟΡΓΟΫΠΗΚΟΟΣ, ΤΟΛΜΩ, ΝΑ ΠΩ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΙΑ ΡΩΣΙΚΗ ΑΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ, ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΛΕΓΕΤΑΙ, ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΡΟΣΒΛΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΥΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΕΝΩ ΔΕ ΘΑ ΚΟΛΑΣΤΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!

 

video

 

ΑΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΜΙΧΑΗΛ.ΟΠΟΙΟΣ ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΔΕ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΚΟ.

Η ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΕΔΩ:

ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟ ΤΩΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΩΝ:
«Τῶν οὐρανίων στρατιῶν Ἀρχιστράτηγοι, δυσωποῦμεν ὑμᾶς ἡμεῖς οἱ ἀνάξιοι, ἵνα ταῖς ὑμῶν δεήσεσι, τειχίσητε ἡμᾶς, σκέπῃ τῶν πτερύγων, τῆς ἀΰλου ὑμῶν δόξης, φρουροῦντες ἡμᾶς προσπίπτοντας, ἐκτενῶς καὶ βοῶντας· Ἐκ τῶν κινδύνων λυτρώσασθε ἡμᾶς, ὡς Ταξιάρχαι τῶν ἄνω Δυνάμεων.»

video

 

ΥΓ. ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΟΣΟΙ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ! ΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟ ΤΗ ΣΚΕΠΗ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ! ΑΜΗΝ!!!

Add a Comment

Your email address will not be published.