Τρία σημάδια φέρνουν πιο κοντά το τέλος του κόσμου – Η εκπλήρωση της προφητείας της Αγίας Γραφής

Ασυνήθιστα γεγονότα που έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες κάνουν κάποιους να βλέπουν σε αυτά, τα σημάδια εκείνα που προμηνύουν το τέλος του κόσμου.

Τα τρία αυτά σημάδια τη κόκκινη δαμάλα, τα νεκρά ψάρια και το φίδι στο Τείχος, παρουσιάζει η βρετανική εφημερίδα Mirror, σημειώνοντας πως εκπληρώνονται οι προφητείες από τις Γραφές.

 

Η κόκκινη δαμάλα

Το Ινστιτούτο του Ναού, εμφύτευσε κατεψυγμένα έμβρυα κόκκινης αγελάδας σε εγχώριες ισραηλινές αγελάδες με σκοπό να γεννηθεί η πρώτη κόκκινη δαμάλα εδώ και 2.000. Οι ερευνητές επιβεβαίωσαν πως το μοσχαράκι ζει και έτσι η εκπλήρωση της προφητείας της Αγίας Γραφής μπορεί να ολοκληρωθεί.

Ψάρια στη Νεκρά Θάλασσα

Η Νεκρά Θάλασσα λόγω της γεωγραφικής της θέσης αλλά και της υψηλής περιεκτικότητά της σε αλάτι (10 φορές περισσότερο από τους ωκεανούς), καθιστά αδύνατη τη ζωή ψαριών. Ο Ισραηλινός φωτορεπόρτερ Noam Bedei, δημοσίευσε φωτογραφίες με ψάρια στο σημείο αυτό και σύμφωνα με τη Mirror, ο προφήτης Ιεζεκιήλ είχε αναφέρει πως πριν τη καταστροφή του κόσμου θα υπάρξει ζωή στη Νεκρά Θάλασσα.

Φίδι στο Τείχος των Δακρύων

Στο Τείχος των Δακρύων βρίσκεται στην Ιερουσαλήμ και αποτελεί ίσως το πιο ιερό σημείο για τους Εβραίους. Σε αυτό υπάρχουν φωλιές περιστεριών και εμφανίστηκε ένα φίδι που έψαχνε τροφή. Στις γραφές, ο διάβολος θα έχει τη μορφή φιδιού και θα εμφανιστεί στα ιερά εδάφη των Χριστιανών.

Add a Comment

Your email address will not be published.