Αμερικανός αξιωματούχος, είπε αλήθειες που πονάνε, για το μεταναστευτικό πρόβλημα της Γερμανίας. Το «καμπανάκι», χτυπάει και για την Ελλάδα

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο FOX News, ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Γερμανία, Richard Grenell, τα πράγματα στην Γερμανία είναι πολύ…άσχημα.
Μίλησε για το πρόβλημα που δημιούργησε, η πολιτική των ανοιχτών συνόρων στην ουσία και τόνισε το εξής:

Ότι όλα τα Κράτη, πρέπει να λαμβάνουν τα μέτρα τους, όσον αφορά το θέμα της παράνομης

μετανάστευσης και έφερε το παράδειγμα της Αυστρίας, η οποία προστατεύει τα σύνορά της.Τι δήλωσε για την Γερμανία, ο πρέσβης των ΗΠΑ:

Η πολιτική ελίτ του Βερολίνου, είναι αυτή που φέρει την ευθύνη για την κατάσταση που δημιούργησε η παράνομη μετανάστευση, (στην Γερμανία). Ο απλός λαός, πλέον έχει αντιληφθεί ότι η μεταναστευτική πολιτική που ασκεί η πολιτεία, δεν είναι καλή. Τα λάθη της Γερμανίας, δημιούργησαν πρόβλημα σε όλη την Ευρώπη.

Τι είπε για την Αυστρία

Βλέπουμε το παράδειγμα της Αυστρίας. Ο Κούρτς, θέλει να υπάρχουν αυστηρότεροι έλεγχοι στα σύνορα και να θεσπιστούν κάποιοι κανόνες. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχει στραφεί κατά των μεταναστών γενικότερα. Προσπαθεί να ελέγξει τους παράνομους μετανάστες.

Πολλοί λανθασμένα θεωρούν ακραία την πολιτική που ακολουθεί ο Κούρτς (στο μεταναστευτικό) και τον αποκαλούν…ακροδεξιό αλλά στην πραγματικότητα, οι λαοί της Ευρώπης θέλουν τέτοιους ηγέτες.

Βλέπουμε λοιπόν, ότι ο Αμερικανός πρέσβης έκανε πολλές και σημαντικές αποκαλύψεις.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη που παραχώρησε, στο FOX News:

video fox news

 

Το…καμπανάκι χτυπάει και για την Ελλάδα, η οποία δεν ακολουθεί το παράδειγμα της Αυστρίας, αλλά αυτό της Γερμανίας. Δεν είναι θέμα ρατσισμού ο έλεγχος των συνόρων. Δεν το λέμε εμείς αυτό, ο Αμερικανός πρέσβης το είπε!!!

el.gr

Add a Comment

Your email address will not be published.