ΣΟΚ στην Ευρώπη: Γαλλικό δικαστήριο αθώωσε «μετανάστη» βιαστή, βασιζόμενο στο Κοράνι

Πρωτόγνωρα πράγματα στην Ευρώπη, η οποία οδηγείται στο σκοτάδι!
Διαβάζουμε στο Sputnik:

Γαλλικό δικαστήριο αθώωσε πρόσφυγα από το Μπαγκλαντές για βιασμό 16χρονης μαθήτριας, με την οποία πήγαινε στο ίδιο σχολείο στην πόλη Σεντ-Λο, μετά την τοποθέτηση του δικηγόρου του ότι ο κατηγορούμενος είχε «διαφορετικούς πολιτιστικούς κανόνες» που ίσως οδήγησαν σε παρεξήγηση της συμπεριφοράς ή της

εμφάνισης του κοριτσιού. Ο ίδιος πρόσφυγας κατηγορήθηκε επίσης για επίθεση σε άλλο κορίτσι, την ίδια χρονιά, το 2015.Ο δικαστής τελικά τον καταδίκασε σε δύο χρόνια με αναστολή, σύμφωνα με το Voice of Europe που επικαλείται την ιστοσελίδα La Manche Libre, προσθέτοντας ότι οι ερευνητές επέστησαν την προσοχή στην κουλτούρα του Μπαγκλαντές όπου κυριαρχεί ο άντρας και οι γυναίκες «υποβαθμίζονται στο καθεστώς του σεξουαλικού αντικειμένου» στην μουσουλμανική χώρα.

Στην πρώτη περίπτωση, ο μη κατονομαζόμενος 18χρονος πρόσφυγας κατηγορήθηκε ότι φίλησε και άγγιξε στα ιδιαίτερα μέρη του σώματος μαθήτρια, αλλά απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες καθώς επέμεινε ότι το κορίτσι, που κατάφερε να φύγει από το δωμάτιο, είχε συναινέσει. Στον απόηχο του περιστατικού, το κορίτσι φέρεται να έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και πέρασε μία εβδομάδα στο νοσοκομείο.

Στην δεύτερη περίπτωση, τέσσερις μήνες μετά, ο μετανάστης συνελήφθη και πάλι, αυτή τη φορά με την κατηγορία του βιασμού.

Αναφερόμενος στην υπόθεση, ο διευθυντής παρακολούθησης της Τζιχάντ Ρόμπερτ Σπένσερ, τόνισε ότι τα «πολιτισμικά πρότυπα» είναι πράγματι διαφορετικά και έχουν τις ρίζες τους στο Ισλάμ, διερωτώμενος γιατί οι δυτικές χώρες δεν μπορούν να επιβάλουν τα δικά τους.

«Γιατί δεν μπορεί η Γαλλία να επιβάλλει τα δικά της ‘πολιτιστικά πρότυπα’, γιατί καμία δυτική χώρα δεν μπορεί;» ρώτησε, δηλώνοντας ότι γυναίκα που επέζησε από ομαδικό βιασμό από μουσουλμάνους στην Βρετανία είπε ότι οι δράστες της ανέφεραν το Κοράνι.

Σύμφωνα με τον Σπένσερ το Κοράνι «διδάσκει ότι οι άπιστες γυναίκες μπορούν νόμιμα να χρησιμοποιούνται σεξουαλικά».

el.gr

Add a Comment

Your email address will not be published.