ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΠΩΣ ΚΥΒΕΡΝΑΜΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΠΑΝΑΝΙΑ (3) !!!

Κεντρική εικόνα : Αντιεξουσιαστές κάνουν πορεία με όπλα στα χέρια στα Εξάρχεια

ΠΩΣ ΚΥΒΕΡΝΑΜΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ – ΜΠΑΝΑΝΙΑ

ΠΩΣ ΚΥΒΕΡΝΑΜΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ – ΜΠΑΝΑΝΙΑ (2ο)

ΑΝ ΚΥΒΕΡΝΑΜΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΧΟΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟ (ΣΟΡΟΣ) ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΑ Α(Π)ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ, ΤΟΤΕ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ, ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ

ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ! ΓΙΑΤΙ, ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΠΡΕΦΑ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟ! ΚΑΠΙΣ ΠΑΙΔΕΣ;

ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΕΣ ΜΩΡ’ ΑΔΕΡΦΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΗΡΑΤΕ ΚΑΝΑ Κ@ΛΟΧΑΡΤΟ (ΒΛ. ΠΤΥΧΙΟ) ΝΑ ‘ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΣΚΟΝΑΚΙΑ, ΕΧΩ, ΝΑ ΣΑΣ ΣΠΡΕΧΑΡΩ ΜΕΡΙΚΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ, ΕΤΣΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ALTOGETHER ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΑ@@ΚΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΤΟΥ! ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΡΕΜΑΛΙΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΗΜΑ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΣΚΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ!

ΜΑΘΗΜΑ ΠΡΩΤΟ: ΘΕΜΑ: ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ!

ΟΚ! ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ, ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ (ΒΛ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ) ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΔΙΔΑΞΑΝΤΕΣ ΑΛΛΑ, ΜΗ Χ@ΣΩ! ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΝ ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ, ΤΗΝ ΤΕΜΠΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑ, ΩΣ ΣΚΡΑΠΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ, ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΤΡΕΧΕ ΚΑΣΤΑΝΟ!

ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΧΩ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ, ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ, ΩΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ Ή ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ. ΕΝΕΚΑ ΤΟΥΤΟΥ, ΘΑ ΛΕΜΕ, ΟΤΙ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ, ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ (ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ Ή ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΥΣ)! Α! ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ 50 ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!

ΟΧΙ ΟΜΩΣ, ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ, ΝΑ ΔΕΙΡΟΥΝ ΤΟ ΜΑΝΑΒΗ! ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ, ΤΑ Κ@ΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΗ ΓΙ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΛΙΟΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! F@CK! ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΑΝΗΛΕΩΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ! ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ, ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΝΤΟΛΗ, ΝΑ ΤΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ!

ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ: ΒΑΦΤΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ / ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟ! ΟΚ, GUYS;

ΜΑΘΗΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ: ΘΕΜΑ: ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!

ΞΗΡΟΙ, ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΡΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΡΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ, ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΧΑΪΔΕΥΟΥΜΕ Τ’ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΜΕ ΕΥΝΟΪΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΦΟΥΛ ΑΔΕΙΕΣ! ΟΜΟΙΩΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΦΟΝΙΑΔΕΣ, ΠΟΥ ΝΑ ‘ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, Ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΟΥ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ, ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΑΠΕΡΙΣΠΑΣΤΟΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ!

ΕΚΕΙΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΒΑΦΤΙΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ, ΚΑΜΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΜΕ ΠΛΑΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΑΝΑ ΔΙΑΚΟΣΑΡΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ! (ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΜΕ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ!)

ΜΑΘΗΜΑ ΤΡΙΤΟ: ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ!

ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΣΚ@ΤΑ ΓΙΝΗΚΑΜΕ ΟΥΛΟΙ Σ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΧΩΡΑ! ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ! ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΚΑΝΩ ΛΙΑΝΑ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΑΤΡΙΚΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΗΒΕΙΟΙ ΚΑΠΟΤΕ! ΟΚ! ΔΕ ΣΚΑΜΠΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΙΩΣ! ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ , ΝΑ ΛΕΝΕ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ, ΝΑ ΑΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΒΙΑ ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΪΔΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΟΥΝ ΛΕΞΗ! ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ, ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΜΑΤ-ΑΚΗΔΕΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΡΜΗ ΚΑΙ ΛΥΣΣΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΣ! YES!

ΜΑΘΗΜΑ ΤΕΤΑΡΤΟ: ΘΕΜΑ: Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

ΚΑΛΑ, ΞΕΡΩ! ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ: «ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ; ΤΡΩΓΕΤΑΙ;» ΔΕ ΛΕΩ, ΣΥΜΦΩΝΩ! ΑΛΛΑ ΡΕ Π@@ΣΤΗ ΜΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ Κ@ΛΟΧΩΡΑ, ΠΟΥ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΩΡΑ; ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ; ΔΕ ΛΕΕΙ! ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΟΡΟ ΜΙΑΝ ΑΛΛΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ, ΩΣ ΕΞΗΣ:

«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!»
ΟΥΑΟΥ! ΚΑΛΟ, Ε; ΚΑΛΑ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ! ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΕΓΩ! ΚΛΕΨΙΜΑΙΪΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΟΦΟΥΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝ, ΟΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΝΟΗΜΑ ΣΤΗ ΛΕΞΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΩΣ ΕΞΗΣ:

«ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!» ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ, ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΟΝΙ! ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ!
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ, ΠΟΥ ΧΑΣΜΟΥΡΙΟΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑ ΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΧΡΙΣΤΟ! SORRY, ΜΩΑΜΕΘ ΕΝΝΟΟΥΣΑ! ΤΙ ΠΗΓΑ, ΝΑ ΠΑΘΩ, Ο Π@@@@ΗΣ! ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟ IQ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑ (ΡΑΔΙΚΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΕΩ) ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΣΚΟΝΑΚΙΑ ΣΑΣ, ΝΑ ΜΗ ΛΕΜΕ Ο,ΤΙ ΝΑ ‘ΝΑΙ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ! ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΠΑΛΙΑ Π@@ΤΑΝΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΜΠΕΤΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΓΕΡΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ, ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΓΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ, ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ! ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ, ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΣΕ «ΣΥΡΙΖΑΪΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ» ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΦΥΓΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ! ΟΧΙ, ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΜΕ!

ΥΓ. ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΜΟΙΟΤΗΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΧΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ! ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Add a Comment

Your email address will not be published.