ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΑΙΣΙΟΥ ΠΡΟΣ ΠΟΥΤΙΝ, ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΚΑΙ…;; Η ΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ!

Από το 2008(;) έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο (και στο ΥΤ) προφητεία, η οποία μεταξύ άλλων έγραφε τα εξής:

«Κάποιος μεγάλος άγιος της εποχής μας και πολύ μεγάλος πατριώτης λίγο πριν κοιμηθεί έγραψε τρεις επιστολές με την ευλογία, να δοθούν σε τρεις μεγάλους αξιωματούχους. Πράγματι και αφού πέρασαν καμιά δεκαπενταριά χρόνια (η ευχή του έλεγε ακριβώς την ημέρα και το μήνα) οι επιστολές δόθηκαν. Οι δύο πέρυσι το καλοκαίρι και η άλλη το φθινόπωρο. Ο ΄Ελληνας κυβερνήτης, αν και είχε κάποιους ενδοιασμούς, τελικά ασπάστηκε τα γραφόμενα και πότε περισσότερο πότε λιγότερο ενεργεί σύμφωνα με τις υποδείξεις, που διάβασε.

Ο Στρατιωτικός Ηγέτης, έκλαψε όταν διάβασε την επιστολή. Θυμήθηκε τα λόγια που του είχε πει αυτός ο Άγιος, πριν πάρα πολλά χρόνια. Αμέσως προσάρμοσε το στρατιωτικό δόγμα της Χώρας (Μυστικά και Αθόρυβα) για να αντιμετωπίσει την επικείμενη απειλή. Το εύθυμο της υπόθεσης ήταν όταν ο Στρατιωτικός Ηγέτης, ζήτησε επειγόντως να δει τον Κυβερνήτη, για να τον ενημερώσει, αυτός του έδειξε την δική του επιστολή και του είπε , μήπως ήρθες για αυτό?Η τρίτη επιστολή στάλθηκε στον κυβερνήτη του μεγαλύτερου Ορθόδοξου Κράτους. Δυστυχώς δεν έτυχε ανάλογης σοβαρότητας. Ο κυβερνήτης ενημερώθηκε μέσες άκρες για τα γραφόμενα, δεν διάβασε ποτέ ο ίδιος την επιστολή. Επειδή τότε και τώρα στέλνονται δεκάδες επιστολές στον ηγέτη αυτής της χώρας, οι οποίες σχεδόν όλες είναι προιόν πλάνης, έτσι θεώρησαν και την επιστολή του Αγίου μας, ως περίπου άνευ σημασίας.

Αυτή θα είναι και η τιμωρία τους!»
https://www.agiooros.net/forum/viewtopic.php?t=14709&start=10

video

 

(Από το 13:57 και εξής)

Επεξηγήσεις:

1) Ο μεγάλος άγιος και πατριώτης της εποχής μας λέγεται, ότι είναι ο άγιος Παϊσιος! Σχετικά με τους παραλήπτες των τριών επιστολών, ας αρχίσουμε ανάποδα:

α) Ο κυβερνήτης του μεγαλύτερου Ορθόδοξου Κράτους (τι κάνει νιάου νιάου) είναι φυσικά ο Μέγας Βλαδίμηρος Πούτιν, ο οποίος, όπως αναφέρεται, δε διάβασε ποτέ την επιστολή του αγίου αλλά του μεταφέρθηκαν μέσες άκρες κάποια από αυτά, που έγραφε, επομένως δεν έδωσε την πρέπουσα σημασία! Το ότι οι Ρώσοι θα τιμωρηθούν για την απαξίωση της εν λόγω επιστολής είναι μια ερμηνεία της τελικής ήττας της Ρωσίας κατά τον Γ’ΠΠ!

[«Αυτό που θα κάμψει τους Ρώσους και θα τους οδηγήσει σε αναδίπλωση των δυνάμεων τους θα είναι η ΠΡΟΔΟΣΙΑ των Κινέζων. Ενώ στην αρχή θα είναι μαζί τους , στη συνέχεια έναντι του μεγαλύτερου ανταλλάγματος που δόθηκε ποτέ στον κόσμο, την κατοχή όλης της ΣΙΒΗΡΙΑΣ, οι Κινέζοι θα αποχωρήσουν , και το χειρότερο, θα επιτρέψουν στα Συμμαχικά στρατεύματα να χτυπήσουν πισώπλατα τους Ρώσους.»]

Η άλλη ερμηνεία είναι, ότι οι Ρώσοι μετά τις σαρωτικές νίκες, που θα επιτύχουν κατά τον Γ΄ΠΠ θα υπερηφανευτούν και γι’ αυτό και θα τιμωρηθούν, όπως μας λέει και το όραμα της ηλικιωμένης:

[«Τουρκία, Ρωσία, Βουλγαρία, Ιαπωνία, Αίγυπτος, Γερμανία, Αμερική, Κορέα, Ισπανία, Ιταλία, Φινλανδία, Αλβανία κρατίδια μικρά με τσαντίρια θα γίνουν!»]

β) Σχετικά με το Στρατιωτικό Ηγέτη είχε κυκλοφορήσει, ότι επρόκειτο για το Στρατηγό Δημήτριο Γράψα. Ο ίδιος όμως το διαψεύδει κατηγορηματικά.

«Ο Στρατηγός έδωσε την απάντησή του μέσω του σάιτ του Πάρη Καρβουνόπουλου, λέγοντας ότι «όλα όσα γράφονται σε διάφορα έντυπα είναι παντελώς αναληθή. Καμία …προφητεία δεν υπάρχει και δεν γνωρίζω πως από πού και γιατί έχει προκύψει όλη αυτή η παραφιλολογία,την οποία πραγματικά δεν κατανοώ. Επειδή αρκετές φορές έχω ζητήσει από συγκεκριμένα έντυπα να σταματήσουν αυτή τη παραφιλολογία, αλλά δυστυχώς επιμένουν, θα ΄θελα μέσω του Militaire.gr να τονίσω ξανά ότι όλα αυτά που γράφονται και διαδίδονται, δεν έχουν καμία σχέση με τη πραγματικότητα.«

Μην ξεχνάμε επίσης, ότι ο Στρατηγός είχε ταχθεί υπέρ του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα!

γ) Σχετικά με τον ΄Ελληνα Κυβερνήτη αυτός λέγεται, ότι είναι ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, στον οποίο ο άγιος είχε αναφερθεί επανειλημμένως:
«Τα χρόνια εκείνα τόσο απογοητευμένος θα είναι ο κόσμος από τους πολιτικούς των δύο μεγάλων κομμάτων, που θα τους σιχαθεί και θα ζητήσει στη θέση τους να έρθει ο Βασιλιάς. Και εκείνος δε θα αρνηθεί το κάλεσμα του λαού».

«Ο Θεός θα λυπηθεί την Ελλάδα, επειδή ο κόσμος θα στραφεί προς την Εκκλησία, προς το Μοναχισμό και θα αρχίσουν να προσεύχονται. Και θα Βαπτισθούν πολλοί Τούρκοι. Τότε, ο βασιλιάς Κωνσταντίνος θα συμβάλει ως μεσάζοντας, να δοθεί η Πόλη στην Ελλάδα. Είναι ευλαβής, είναι καλός.«

 

video

 

Στο 1:20 και εξής:
Ανέστης Μαυροκέφαλος: «Και μου είπε (ο άγιος Παίσιος), ότι ο βασιλιάς ο Κων/νος (ο Γλύξμπουργκ) κάποια στιγμή θα παρέμβει στα πράγματα της Ελλάδας, όταν θα είναι, να αποφασίσουν τα κράτη, πού να δοθεί η Πόλη. Θα συμβάλει τότε με το κύρος και τις γνωριμίες του, για να δοθεί η Πόλη στους ΄Ελληνες.«

Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΟΜΟΙΑΖΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ «ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ», ΟΜΩΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ (ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ)! Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΓΕΡΟΝΤΑ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟΝ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΥΤΗ (ΚΑΤΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ, ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ) ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ! ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΑΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ!

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΑΦΩΣ ΣΤΟΝ ΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΩΝ/ΝΟ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ, ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΘΕΙ Η ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΗΣΗ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ, ΕΠΕΙΔΗ Ο ΤΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΤΟ 1940, ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ 78 ΧΡΟΝΩΝ. ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΥΘΕΝΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ!

Τέλος, ανεξαρτήτως προέλευσης της εν λόγω προφητείας, ας λάβουμε σοβαρά υπόψιν τις συμβουλές, που μας δίνει για το ποια θα πρέπει, να είναι η στάση μας κατά τις δύσκολες ώρες, που θα κληθούμε, να ζήσουμε:

«Να μην φοβηθείτε, ούτε και να δειλιάσετε, είπε ο Γέροντας όταν θα αρχίσουν τα γεγονότα. Ο Κύριός μας με την Υπεραγία Μητέρα του και όλους τους Αγίους, έχουν πιαστεί από τα χέρια και έχουν κυκλώσει την Ελλάδα μας. Κάθε εχθρική ενέργεια ενάντιά μας, θα καταπέσει. Όποιος έχει Πνευματικό, αυτόν και μόνο θα συμβουλευτεί. Όποιος πάλι δεν έχει πνευματικό, αλλά πιστεύει στον Κύριο , εκείνες τις μέρες η Ιεραρχία της Ελλάδα, σε έκτακτες συνεδριάσεις, θα εκδώσει σωτήριες και ψυχοφελείς ανακοινώσεις.

Μόλις περάσει η πρώτη μπόρα, ας οικονομήσει ο καθένας τα αναγκαία. Κατά τα μέλη της οικογένειας του, ας υπάρξουν τα απαραίτητα.

Εσείς που είχατε την ευλογία να μάθετε τα επερχόμενα δεινά, αλλά και την ανάσταση του έθνους μας, (Είπε ο Γέροντας στα πνευματικά παιδιά του) έχετε ιερό καθήκον να βοηθήσετε κάθε Χριστιανό που θα σας χτυπήσει την πόρτα. Θα δίνετε ακόμη και από το ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΣΑΣ και όχι από το περίσσευμα. ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ να είναι εκείνος που θα αρνηθεί να περιμαζέψει Χριστιανό.

Εκείνος που θα σκεφτεί μόνο τα παιδιά του, και θα αφήσει τα ξένα παιδάκια να πεθάνουν. (Γιατί τέτοια γεγονότα μας περιέγραψε) Το χέρι που θα σας χτυπήσει την πόρτα δεν θα είναι το χέρι μόνο του πεινασμένου, αλλά και του Αγγέλου , που θα σας δοκιμάσει, κατ εντολή του Κυρίου μας. Καταραμένος να είναι εκείνος που θα ζητήσει χρήματα, για να φιλοξενήσει κατατρεγμένους, που θα ατιμάσει γυναίκες.

Την ευλογία του Κυρίου μας να έχετε εσείς που θα ανοίξετε τα σπίτια σας. Τα τρόφιμά σας θα κάνουν πως τελειώνουν, και ποτέ δεν θα τελειώνουν. Άγγελοι Κυρίου θα σας φανερώνουν που θα βρίσκετε τροφή. Να έχετε μαζί σας πάντα νερό από Αγίασμα. Μια σταγόνα να ρίχνετε, ακόμη και μέσα σε θολό νερό, και μια προσευχούλα να λέτε και το νερό θα γίνεται πόσιμο. «

ΓΕΝΟΙΤΟ! ΑΜΗΝ!

 

 

 

 

Add a Comment

Your email address will not be published.