Έφηβος Έλλην ξεφτιλίζει το Ευρωκοινοβούλιο, τους Ισλαμολάτρες και τοκογλύφους! Είπε στα ίσα: «Καταστρέψατε την Ελλάδα, την Πατρίδα μου!».. Και φυσικά Του …

… κόβουν τον λόγο εντελώς φασιστικά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μπάμπης Αντωνάκης βρέθηκε στις 17/10/2018 στην Ευρωβουλή στα πλαίσια προγράμματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, παρόμοιο με αυτό που γίνεται στην Ελλάδα, της Βουλής των Εφήβων, εκεί μίλησε ανοιχτά για όλα τα φλέγοντα προβλήματα που απασχολούν τους αφυπνισμένους Ευρωπαίους πολίτες και πατριώτες. Όμως επειδή οι μεγάλες αλήθειες δεν πρέπει να λέγονται το προεδρείο τον διέκοψε.

Ειδικότερα, ο λόγος του έχει ως εξής:

«Στις μέρες μας αν δηλώσεις ότι είσαι εθνικιστής, σε κατηγορούν ότι είσαι φασίστας.
Εάν πεις ότι είσαι χριστιανός, σε κατηγορούν ότι είσαι ισλαμοφοβικός. Μόλις μιλήσεις για το έθνος σε κατηγορούν ότι δεν δείχνεις αλληλεγγύη και είσαι λαϊκιστής», τόνισε και συνέχισε, μιλώντας για την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας: «Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Eurostat, το ποσοστό ανεργίας στην Ελλάδα το 2009 ήταν 9% και σήμερα είναι 27%.
Το ποσοστό της ακραίας φτώχειας το 2009 ήταν 8% και σήμερα είναι 35%. Μετά από τρία μνημόνια και τρία πακέτα μέτρων λιτότητας πιστεύεται ότι η ευρωπαϊκή πολιτική έχει καταφέρει να φέρει οικονομική ανάπτυξη στην Ελλάδα ή μήπως την έχει μετατρέψει σε χώρα του τρίτου κόσμου;»

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε το σχετικό βίντεο:

πηγήdiodotos


Add a Comment

Your email address will not be published.