ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΤΟ ΑΟΡΑΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ … ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ !

Είναι η ιδέα μου ή μήπως ο Θεός δείχνει μια ιδιαίτερη αδυναμία προς τη χώρα και το έθνος μας; Και εξηγούμαι αμέσως: Εκεί που όλο το παιχνίδι δείχνει, να έχει χαθεί και οι εχθροί μας, να παίρνουν κεφάλι και να υλοποιούν τα σχέδιά τους ένα προς ένα, όλο και κάτι συμβαίνει και έρχονται όλα τούμπα! YES!!!

1) ΣΚΟΠΙΑ: Η αναθεώρηση του συντάγματος και τα λοιπά προαπαιτούμενα της συμφωνίας δείχνουν, να βαίνουν καλώς και να ψηφίζονται το ένα μετά το άλλο, μετά και το πρέπον λάδωμα, που έχει πέσει στους εκεί βουλευτές. Και, αν περιμέναμε, ότι θα μας σώσουν εδώ τα δικά μας τσογλ@νια μάλλονεπλανώμεθα πλάνην οικτράν. Γιατί οι δικοί μας 300 ως «πιο προδότες πεθαίνουν» περιμένουν πώς και πώς, να ψηφίσουν κι αυτοί τη συμφωνία και έχουν στηθεί στην ουρά ποιος θα πρωτοπροδώσει! Οπότε, πολύ φοβάμαι, ότι από την πολλή προθυμία το λάδωμα, που θα πέσει θα μας ξεφτιλίσει παγκοσμίως, γιατί λόγω μεγάλης προσφοράς και μικρότερης ζήτησης οι απέξω θα τη βγάλουν καθαρή με τίποτα φραγκοδίφραγκα!

Κι εκεί, που δε φαινόταν φως στην άκρη του τούνελ και το ξεπούλημα της Μακεδονίας φάνταζε πιο σίγουρο από ποτέ, έρχεται ο «από μηχανής Θεός» και δίνει τη λύση του δράματος! Πώς;

Α) Μέσω του «θεού» Βλαδίμηρου Πούτιν, που έχει δηλώσει απερίφραστα, ότι «θα μπλοκάρει τη συμφωνία των Πρεσπών στο Σ.Α. του ΟΗΕ», γιατί έτσι γουστάρει αφού δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα της χώρας του στα Βαλκάνια! ΄Οχι, παίζουμε! Προσκυνώ μεγάλε!

Β) Μέσω του Βούλγαρου ΥΠΑΜ Krasimir Karakachanov, που τρίζει τα δόντια στους Μαϊμουδόνες των Σκοπίων λέγοντάς τους χύμα και τσουβαλάτα τα εξής:
«Κ. Ζάεφ μην καταχραστείτε το θέμα της «μακεδονικής γλώσσας». Θα μπορούσε να σας κοστίσει την ένταξη σας στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ» 
και απειλώντας, ότι θα ασκήσουν βέτο!

Γ) ΟΚ! Δεν είναι ακόμα σίγουρο αλλά παίζει και να πέσει η προδοτική κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, πριν έρθει η συμφωνία στην ελληνική Βουλή! Και κλάααμα οι προδότες!

H Συμφωνία των Πρεσπών «γκρεμίζει» τον Tσίπρα: Σενάρια για κάλπες μέσα στον Φεβρουάριο – Δύο Κυριακές στο τραπέζι

2) ΑΛΒΑΝΙΑ: Και πάνω που σήκωσαν μπαϊράκι οι Αλβανοί και βρίσκοντας μπόσικους τους δικούς μας πανηλίθιους άρχισαν τις προκλήσεις τη μία μετά την άλλη (δολοφονία Κατσίφα, διωγμούς Βορειοηπειρωτών, διεκδικήσεις «περιουσιών» Τσάμηδων, προπαγάνδα για τους αλβανικής καταγωγής στρατιώτες, που υπηρετούν στον ελληνικό στρατό κοκ.)

Ύποπτο Αλβανικό δημοσίευμα: «Δεκάδες συμπατριώτες μας υπηρετούν στον ΕΣ» – «Να μην πολεμήσουν σε μία σύγκρουση με την Τουρκία»!

ο καλός Θεούλης μας λυπήθηκε και πάλι και τους φόρτωσε δικά τους προβλήματα, να έχουν, να ασχολούνται και να μας αφήσουν στην ησυχία μας:

ι) Διαδηλώσεις / διαμαρτυρίες Αλβανών φοιτητών επί δύο εβδομάδες κατά της διαφθοράς και των υψηλών διδάκτρων.
ιι) Αυγά, που εκτοξεύονται εναντίον του Ράμα στο αλβανικό κοινοβούλιο

Πέταξαν αυγά στον Ράμα στο Αλβανικό Κοινοβούλιο την ώρα που μιλούσε ! ΒΙΝΤΕΟ

ιιι) Κρίση στις σχέσεις Αλβανίας με τις Βρυξέλλες.

Κρίση Αλβανίας- Βρυξελλών: Εκτός του Έντι Ράμα η συνάντηση Φεντερίκα Μογκερίνι με ηγέτες Δ. Βαλκανίων

Πάρε νά ‘χεις ΄Εντι! ΄Αντε, γιατί πολύ μας κουνιέσαι!

ΤΟΥΡΚΙΑ: Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια! Σχέση μίσους και πάθους αυτή με τα γειτονάκια μας εξ Ανατολών και γαβγίσματα εκατέρωθεν. Όμως ο φιλαράκος μας ο Ταγίπ έχει πολλές σκοτούρες στο κεφάλι του, για να τολμήσει να βάλει μία ακόμα, όπως περιμένουν πολλοί: Να επιτεθεί εναντίον της χώρας μας!

Ο μέγας πονοκέφαλος για το γενίτσαρο Ταγίπ ακούει στο όνομα «κουρδικό» ζήτημα, που απειλεί την Τουρκία με ακρωτηριασμό! Δεν τα λέω εγώ αλλά ο ΄Ελληνας καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Bahce Sehir της Κωνσταντινούπολης Δρ. Βύρων Ματαράγκας:

«Την τουρκική κοινωνία την απασχολεί το κουρδικό και όχι εμείς. Για να αντιληφθείτε ακριβώς τι συμβαίνει, να ξέρετε ότι την προκλητική ρητορική για τα νησιά μας τη συντηρεί η αντιπολίτευση. Αυτοί κάνουν επερωτήσεις στη Βουλή τύπου «τι προτίθεται να κάνει η Τουρκία για να πάρει πίσω τα νησιά που της ανήκουν, που τα έκανε δώρο ο Ερντογάν στους Έλληνες». Αυτό το κάνει η αντιπολίτευση για να δημιουργεί έναν επιπλέον πονοκέφαλο στον Ερντογάν. Προσβλέπουν μάλιστα σε θερμό επεισόδιο με εμάς για να του επιρρίψουν ευθύνες και να πετύχουν την απομόνωσή του. Πρέπει να το αντιληφθούμε ότι αυτό το θέλει ο στρατός. Η μεγαλύτερη πρόκληση για τον Ερντογάν είναι το κουρδικό ζήτημα. Θα ιδρυθεί κουρδικό κράτος, και μάλιστα μέσα στην επόμενη διετία! «Είναι αναπόφευκτη εξέλιξη. Η Τουρκία θα πληρώσει την εισβολή της στη Συρία. Παράλληλα, ο τουρκικός στρατός είναι ήδη πολύ αποδυναμωμένος και από το συριακό θα βγει λαβωμένος».

Δε γνωρίζω, αν ο Δρ Ματαράγκας έχει διαβάσει τις προφητείες των Αγίων της Ορθοδοξίας αλλά σίγουρα πέφτει μέσα σε όλα και συμφωνεί μαζί τους στα εξής σημαντικά:

ι) ΄Οτι δε θα είναι ο Ερντογάν αυτός, που θα επιτεθεί στην Ελλάδα αλλά ο στρατός!

ιι) Ότι ήδη έχει δρομολογηθεί η ίδρυση του κουρδικού κράτους!
Οπότε, ας περιμένουμε, να πάρει σάρκα και οστά για να πάρουμε κι εμείς σειρά και να πάρουμε την Πόλη!

Αναρωτιέμαι πόσες φορές βλέποντας τις δυσκολίες, που περνά η πατρίδα μας, δεν έχουμε πει: » Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ!»

Ε, λοιπόν: Είμαι σίγουρη, ότι το βάζει αλλά με την ηλιθιότητα, που μας διακρίνει δεν το παίρνουμε χαμπάρι! Ας είμαστε ήσυχοι επομένως, ότι και τώρα την ύστατη στιγμή θα επέμβει και θα ανυψώσει και πάλι την Ελλάδα εκεί που της αρμόζει: στο πρώτο σκαλί του βάθρου! Και ας περιμένουμε, να εκπληρωθεί η υπόσχεσή του προς τη φυλή μας:

«Ένα να ξέρετε καλά και πάντα να θυμάστε,
πως θα ελευθερωθεί η Ελλάδα μας και ήσυχοι να κοιμάστε.
Τώρα νοσεί πολύ βαριά, μα λίγο πριν πεθάνει,
θα έρθει η Ανάσταση και ο κόσμος θ’ ανασάνει.»
ΓΕΝΟΙΤΟ! ΑΜΗΝ!

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ
annapan1966@hotmail.com

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.