ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΚΕΡΙΑ ; ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ! ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ … ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ (ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ)!

ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ, ΠΡΙΝ ΣΥΜΒΟΥΝ ΚΟΣΜΟΪΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, Ο ΘΕΟΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΑ «ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ»! ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Ή ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΜΕ ΤΗ ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΥΝΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ, ΟΙ ΔΕ ΞΥΠΝΙΟΙ, ΞΕΡΟΛΕΣ ΕΠΙΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΣΠΟΡ: ΤΟ ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΥΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ!

ΣΗΜΑΔΙΑ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ! ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΠΡΕΦΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΜΕΛΛΕ ΓΕΝΕΣΘΑΙ! ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΕΞΗΣ:
ΜΑΪΟΣ 1453.

1) ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΛΙΤΑΝΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑΣ ΕΠΕΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟ, ΝΑ ΤΗ ΣΗΚΩΣΟΥΝ, ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΝΑ ΤΗΝ ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ!

2) ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΕΓΙΝΕ ΜΕΓΑΣ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΜΕΓΑ ΣΚΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!

3) ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΝΑ ΠΥΚΝΟ ΣΤΡΩΜΑ ΟΜΙΧΛΗΣ ΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ!

4) ΣΤΙΣ 22 ΜΑΪΟΥ 1453 ΤΟ ΒΡΑΔΥ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ. ΟΠΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΡΙΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΗΚΕ! Ο ΛΟΓΟΣ; ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ, ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ, ΟΤΙ «Η ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ ΠΟΛΗ ΔΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΜΕΡΑ, ΠΟΥ Η ΣΕΛΗΝΗ ΘΑ ΧΑΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΕΝ ΩΡΑ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ»! 
ΕΝΩ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΘΩΜΑΝΟΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΕΡΙΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΤΗ ΣΥΝΔΥΑΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΟ: ΤΟ ΜΙΣΟΦΕΓΓΑΡΟ!

5) ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΕΡΑΣ ΕΝΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΦΩΣ ΠΕΡΙΕΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΗΚΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΥΛΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ! ΦΑΝΗΚΕ ΣΑΝ ΜΙΑ ΦΛΟΓΑ, ΝΑ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ! ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΤΟ ΕΡΜΗΝΕΥΣΑΝ ΩΣ ΕΞΗΣ: ΟΤΙ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ!

6) ΤΕΛΟΣ, ΥΠΗΡΧΕ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ, ΟΤΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗΣ ΡΩΜΑΝΙΑΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ! (ΜΕΓΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ.)

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ. ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ 29 ΜΑΪΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΑΛΩΣΗ ΚΑΙ Η ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ! (ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ!)

ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ: ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ, ΠΟΥ ΠΡΟΜΗΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΕΙΜΑΖΟΜΕΝΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ:

1) Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΑΥΡΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΒΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.
2) Η ΦΑΝΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΣΤΑ ΤΟΙΧΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΣΤΟΝ ΤΡΟΥΛΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ.

(Αγιορείτες Πατέρες αναφέρουν μια δική τους άγνωστη σε μας προφητική παράδοση. Κατ’ αυτήν όταν θα φανερωθεί ο Παντοκράτορας στον τρούλο της Αγιάς Σοφιάς η Πόλη θα περάσει στους Έλληνες! Λέγεται, ότι μετά από σεισμό ξεκίνησε η αποκόλληση λεπτού στρώματος σοβάδων της εσωτερικής τοιχοποιίας από τον κεντρικό θόλο της Αγίας Σοφίας . Κάτω από τους σοβάδες υπάρχει φυσικά η εικόνα του Παντοκράτορα.)

3) Η ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΘΡΥΛΟΥ, ΠΟΥ ΛΕΕΙ: «ΟΤΑΝ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΓΙΝΕΙ ΤΖΑΜΙ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ!» ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΦΙΛΑΡΑΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΤΑΓΙΠ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΑ, ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΣΕ ΤΖΑΜΙ, ΟΜΩΣ ΤΟ 2016 ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΡΑΜΑΖΑΝΙΟΥ ΙΜΑΜΗΣ ΑΝΕΓΙΓΝΩΣΚΕ ΣΤΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ!

4) ΑΝΑΔΥΣΗ ΤΗΣ ΔΕΚΑΤΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΩΣ ΣΗΜΑΔΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
5) ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΟΥΝ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ.

ΠΑΪΣΙΟΣ: «Όταν θα δείτε οι Τούρκοι να χτίζουν τις δικές μας εκκλησίες, να ξέρετε ότι τις χτίζουν, για να πάμε εμείς μέσα».

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΟΝΤΑΙ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΩΣ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ. ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΜΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΘΕΙΑ ΠΡΟΝΟΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗ Μ. ΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ 1/3 ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΘΑ ΒΑΠΤΙΣΤΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ! ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΥΠΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΟΥΣ!
http://nikosxeiladakis.gr/

http://nikosxeiladakis.gr/
https://www.pentapostagma.gr/

6) Η ΥΠΑΡΞΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΚΡΥΠΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΒΑΠΤΙΣΤΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ !

ΟΜΩΣ ΑΞΙΖΕΙ, ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:

Α) ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ (ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ) ΟΙ ΚΡΥΠΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.

Β) ΑΝΕΠΙΣΗΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΜΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. (8 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΘΕΙ! -ΕΝΑ ΑΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ;-ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕ; Ο ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ;)

Γ) ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΥ ΚΟΥΔΟΥΝΑ. ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ, ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΣΥΡΡΕΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΠΟΥ ΕΥΛΑΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ! Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΠΑΤΜΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ, ΟΤΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΝΗΣΩΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕ, ΝΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΝΩ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΗΣΑΝ, ΠΡΑΓΜΑ,ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΒΑΠΤΙΣΤΕΙ!

https://www.vimaorthodoxias.gr/wp-content/uploads/2015/04/koudounas5.jpg

Δ) Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΕΚΔΟΣΕΙ ΕΓΚΥΚΛΙΟ, ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕ, ΝΑ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ Η Θ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ. ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΑΚΡΙΤΙΚΗ ΜΟΝΗ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ Η Θ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ, ΟΠΕΡ ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ! Ο ΛΟΓΟΣ; ΤΗ ΜΟΝΗ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΣΚΕΥΘΕΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΡΩΜΙΟΙ, ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΡΥΠΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΝ 200 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ, ΓΙΑΤΙ Ο ΙΕΡΕΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΙΧΕ ΚΟΙΜΗΘΕΙ.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΔΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΑΠΛΩΣ! ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ! ΚΑΙ Ο ΕΧΩΝ ΩΤΑ ΑΚΟΥΕΙΝ ΑΚΟΥΕΤΩ! ΟΙ ΔΕ ΤΥΦΛΟΙ ΤΑ Τ’ ΩΤΑ ΤΟΝ ΤΕ ΝΟΥΝ ΤΑ Τ’ ΟΜΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ ΤΥΡΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟΙ! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΟΜΩΣ ΕΠΑΓΡΥΠΝΟΥΝ, ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΔΕΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΜΟΝΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΔΟΞΕΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ!
ΓΕΝΟΙΤΟ! ΑΜΗΝ!

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ
annapan1966@hotmail.com

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Add a Comment

Your email address will not be published.