Δημήτρης Αλεξόπουλος : Νοστράδαμος : ανάφλεξη στα Δωδεκάνησα και πόλεμος μεταξύ Τουρκίας και ενωμένων δυνάμεων ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑΣ !

Έχοντας ασχοληθεί εκτεταμένα στο παρελθόν με τις προφητείες του Νοστράδαμου έστειλα με mail Στίς 9-10-2011 την ερμηνεία μου για το πιο ενδιαφέρον τετράστιχο του γάλλου προφήτη το οποίο αναφέρεται στη περιοχή των Δωδεκανήσων και στον επερχόμενο πόλεμο μεταξυ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑΣ!

Σε πλήρη αντίθεση με τις προφητείες των γερόντων της Ορθοδοξίας που μιλούν για σύγκρουση ΝΑΤΟεναντίον Ρωσίας ο Νοστράδαμος προβλέπει ανάφλεξη στη περιοχή των Δωδεκανήσων με αφορμή τρομοκρατικές επιθέσεις ενορχηστρωμένες από τη Τουρκία και ακολούθως πολεμική σύρραξη μεταξύ των ΗΠΑ και Ρωσίας απο κοινού κάτα της Τουρκίας.

Το πρώτο mail με τα γενικά χαρακτηριστικά του τετράστιχου που έστειλα το 2011

Να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο τετράστιχο ο Νοστράδαμος είναι εκπληκτικά ακριβής όπως θα δούμε στη παρακάτω ανάλυση μου.

ΤΟ ΤΕΤΡΑΣΤΙΧΟ:

“When those of the arctic pole are united together,

Great terror and fear in the East:

Newly elected, the great trembling supported,

Rhodes, Byzantium stained with Barbarian blood.” Quatrain 6:21

Μετάφραση: » Όταν αυτοί του Αρκτικού Πόλου (βόρειος Πόλος) ενωθούν μαζί 
Μεγάλος ΤΡΟΜΟΣ και φόβος στην Ανατολή
Νεοεκλεγμένος τον μεγάλο ΤΡΟΜΟ υποστηρίζει
Η Ρόδος και το ΒΥΖΑΝΤΙΟ χρωματίζονται με βαρβαρικό αίμα»
Τετράστιχο 6:21
Ανάλυση στοιχείων του τετράστιχου:

1) Αυτοί του Αρκτικού Πόλου = αναφέρεται στις ΗΠΑ και τη Ρωσία η οποίες συνορεύουν στον Αρκτικό κύκλο και είναι οι δύο ισχυρότερες απο τίς χωρές με παρουσία στη περιοχή.

2) Μεγάλος Τρόμος στην Ανατολή = Τρομοκρατικές επιθέσεις σε Συρία-Ισραήλ-Ιράκ-Ιράν.

3) Νεοεκλεγμένος υποστηρίζει τον μεγάλο Τρόμο = Κάποιος ηγέτης που μόλις έχει εκλεγεί θα υποστηρίξει την τρομοκρατία.

4) Η Ρόδος και το Βυζάντιο θα βαφτούν με αίμα = Η έξαρση της τρομοκρατίας θα έχει αποτέλεσμα η συγκρουση να μεταφερθεί στη περιοχή των Δωδεκανήσων(Ρόδος-Καστελόριζο) και του Βυζαντίου που είναι η Σημερινή Τουρκία.Ακολουθεί εκατόμβη θυμάτων.

Γενική ερμηνεία: Μετά απο τρομοκρατικές επιθέσεις ισλαμιστών (υποκινούμενες απο Τουρκία και Ιράν)κατά αμερικανικών και ρωσικών στόχων-συμφερόντων όπως λχ.πετρελαϊκών εγκαταστάσεων,ακολουθεί ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΣΥΡΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ. ΑΜΕΣΑ ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΡΩΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΝΤΑΠΑΝΤΟΥΝ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΜΕ ΛΟΥΤΡΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΥΡΙΩΣ ΔΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΝ. Copyright Δημήτριος Αλεξόπουλος 2011-2019

Το δεύτερο mail με την ειδικότερη ερμηνεία.Θυμηθείτε: ο Τράμπ δεν ήταν καν υποψήφιος και οι σχέσεις ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑΣ δεν ήταν καλές!

Σημείωση: εκεί που διαβάζουμε για πετρελαϊκές εγκαταστάσεις μπορούμε να βάλουμε αγωγούς φυσικού αερίου. Βυζάντιο = σημερινή Τουρκία + Συρία.

Αυτό το τετράστιχο είναι ίσως το πιο εκπληκτικό απ’όλα τα τετράστιχα του Νοστράδαμου καθώς μέχρι λίγα χρόνια πρίν θα ήταν αδύνατο να πιστέψει κανείς ότι οι ΗΠΑ και ΡΩΣΙΑ θα μπορούσαν να συμμαχήσουν κατά τρίτου κράτος.

Όμως η εκλογή Τράμπ έφερε μια νέα προσέγγιση στο θέμα αυτό και σήμερα βλέπουμε ότι η υπέρμετρη φιλοδοξία του Ερντογάν για να κυριαρχήσει στη Μέση Ανατολή πιθανόν να τον φέρει σε τροχιά σύγκρουσης και με τις δύο υπερδυνάμεις.

Τράμπ και Πούτιν σύμμαχοι κατά Τουρκίας και διαμοιρασμός Μέσης Ανατολής σε δύο ζώνες επιρροής.

Συνδιάστε: ΚΟΥΡΔΟΥΣ-ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ-ΙΡΑΝ-ΣΥΡΙΑ-ISIS

ΜΗ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ. ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΒΑΘΙΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΙΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΘΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ. ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΟΠΛΙΣΜΟΥ.

Δημήτρης Αλεξόπουλος

Add a Comment

Your email address will not be published.