ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ! ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΜΕ ΕΝΔΥΜΑ ΠΡΟΒΑΤΟΥ ! ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΑΣΕΒΩΝ!

ΟΣΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ, ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ, ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΛΑΝΩΝΤΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ! ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ, ΝΑ ΠΛΑΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ! ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΗΝ ΑΡΡΗΚΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΥΛΩΝΩΝ, ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΟΡΘΙΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ, ΑΦΟΥ ΣΕ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ, ΠΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΩΣ ΤΟ 2017 ΤΟ 76% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ, ΟΤΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΗ ΣΥΝΘΗΚΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ, ΟΤΙ Ο DEAR HENRY (KISSINGER) KATA TH ΓΝΩΣΤΗ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΗ, ΠΟΥ ΣΤΑΖΕΙ ΦΑΡΜΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΗ ΜΑΣ, ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥΣ!

«Οι Ελληνες είναι αναρχικοί και δύσκολα “κουμαντάρονται”. Γι’ αυτό τον λόγο πρέπει να χτυπήσουμε βαθιά μέσα στις πολιτισμικές τους ρίζες, μπορεί τότε να τους αναγκάσουμε να συμβιβαστούν. Εννοώ βέβαια να χτυπήσουμε τη γλώσσα τους, τη θρησκεία τους, τα πολιτιστικά και ιστορικά τους αποθέματα (sic), έτσι ώστε να ουδετεροποιήσουμε τη δυνατότητά τους να αναπτύσσονται, να διακρίνουν τους εαυτούς τους (sic) ή να αποδεικνύουν ότι μπορούν να νικούν, έτσι ώστε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια στα στρατηγικώς απαραίτητα σχέδια μας στα Βαλκάνια, την Μεσόγειο και την Μέση Ανατολή….».

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΑΣ ELLINIKA HOAXES (ΟΞΩ ΠΑΛΙΟΧΑΜΟΥΡΕΣ!) ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ, ΟΤΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ FAKE NEWS, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕ ΦΟΡΑΜΕ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕΟΝΤΟΣ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣ, ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΟΥΝ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ!

ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ, ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΒΛΑΚΟΧΕΝΡΥ Ή ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ HOAXES, ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΛΟΓΕΡΟ ΕΦΡΑΙΜ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕΙ, ΟΤΙ:
«ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΧΙΛΙΕΤΗΡΙΔΕΣ ΟΙ ΥΠΟΧΘΟΝΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ !!! …

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΗ ΕΝΩΣΗ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΜΦΙΜΟΝΟΣΗΜΑΝΤΗ ΣΧΕΣΗ, ΠΟΥ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ».

ΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ, ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ;

1) ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ, ΩΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΧΕΝΡΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΠ ΚΑΙ ΔΕ ΦΟΡΟΥΝ ΚΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ! ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ, ΟΠΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ!

2) ΟΣΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΛΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑΧΘΕΙ ΣΑΦΩΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙΟΥ!

ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΕ ΠΛΑΓΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΑ ΜΕΣΑ, ΩΣΤΕ, ΝΑ ΠΛΑΝΕΨΟΥΝ, ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ!

ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΥΠΟΥΛΟΙ, ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΜΕ ΕΝΔΥΜΑ ΠΡΟΒΑΤΟΥ! ΑΥΤΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ, ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ!
ΑΥΤΟΙ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ, ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ: «Οι κληρικοί θα γίνουν οι χειρότεροι και ασεβέστεροι των όλων»

ΕΝΩ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ:
Ματθ. 7,15 : Προσέχετε δε, να μη παρασυρθήτε εις την πλάνην από τους κακούς διδασκάλους και ψευδοπροφήτας, οι οποίοι έρχονται εις σας με το εξωτερικόν ένδυμα της αθωότητος και πραότητος του προβάτου, ενώ από μέσα είναι άγριοι και άρπαγες σαν λύκοι.

3) ΕΚΤΟΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΙΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ, ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ, ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ! Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟ! ΠΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ, ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ … ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ! ΘΕΩΡΟΥΝ, ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΜΟΣ!

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ; ΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΤΩΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ! ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΥΡΡΕΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ!

ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ; ΠΑΝΤΟΥ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ! ΜΠΛΟΓΚ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΑΝΔΥΑ ΕΙΤΕ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟ ΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝ! ΘΑ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:
ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΓΙΑΤΙ Γ’ΠΠ;»
https://www.triklopodia.gr/%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CE%B3-%CF%80%CF%80/

ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΩ ΚΑΤΕΘΕΤΕ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΜΟΥ ΕΚΑΤΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΡΑΒΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΟΠΟΤΕ ΕΨΑΞΑ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΒΡΗΚΑ; ΟΕΟ; ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΣΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΗΣ, ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ:
«Να ‘τα μας … του «κίτσου» τα γεννά
Μιάς και ζούμε στο σημερινό γ-ελαδιστάν (έτσι που, ‘σείς και οι προγονοί σας, καταντήσατε την χώρα των Ελλήνων) όπου, προς το παρόν, κυρίαρχο (αλλά όχι το μόνο βεβαίως) αποχαυνωτικό είναι ο χριστιανισμός … θα ξεκινήσω απ’ αυτόν.»

ΝΑΙ, ΚΑΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ: ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ «ΚΙΤΣΟ», ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ «ΚΙΤΣΟΥ» ΓΕΝΝΑ ΑΝΤΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ «ΑΠΟΧΑΥΝΩΤΙΚΟ»!
https://ergdhmerg.wordpress.com/2018/12/26/%CE%B7%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CE%B8%CE%B5%CE%BF%CF%8D%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%BD%CE%B1/

ΔΕ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΩ! ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ, ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΕ ΕΝΤΟΝΟ ΥΦΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ:

ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ : «ΓΙΑΤΙ Γ’ΠΠ;» ΓΟΥΣΤΑΡΩ, ΦΙΛΕ!

ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ: ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ, ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΤΑ ΠΛΗΘΗ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ! ΑΛΛΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΚΡΥΦΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΟΙ! ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ:
ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΟ ΔΕΣΜΟ, ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΩΣΤΕ, ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ, ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ, ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ, ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ!

ΟΜΩΣ, ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ Η ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΡΟΩΡΙΣΤΑΙ, ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ! ΑΥΤΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΚΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ! ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ:

1) ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΛΑΟΙ.
Αφού οι ισχυροί της γης απογοητευθώσιν/ τότε θα γίνη πόλεμος, που ουδέποτε
έχει γίνει, αλλίμονον στους ασεβείς κανείς δε θα απομείνη.
…………………………………………………………………………………………………..
Τότε θα πλεύση και πνιγή στο αίμα το μοσχάρι/τότε θα εκκαθαρισθή η ήρα απ’
το σιτάρι.

2) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ (ΓΙΑ ΑΣΕΒΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΙΕΡΕΙΣ):
Α) ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ:
ΕΝΟΤΗΤΑ 5.
ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΙΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ …
……………………………………………………………………….
ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΑΛΛΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΗΜΟ ΤΕΛΟΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ……………

ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ, ΟΙ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ……………

ΤΟΤΕ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΜΕΤΕΩΡΟΙ ΚΑΙ ΕΓΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΟΙ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ, ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ …………….

ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΙΑΦΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΑΦΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ …………….

ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ “ΕΚΔΟΥΛΕΨΗ” ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ …………….

Β) ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ:
ΕΝΟΤΗΤΑ 9
ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΘΑ ΕΚΛΕΙΨΟΥΝ ΑΦΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΜΕ ΑΣΧΗΜΑ ΒΙΑΙΟ ΤΡΟΠΟ (ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΥΛΕΨΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ)……………..

ΕΝΟΤΗΤΑ 14
Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ………………

ΠΟΛΛΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΘΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΜΟΝΙΜΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΑΣΕΒΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΤΙΜΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΔΕΙΞΑΝ, Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ, Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΜΙΣΟΚΑΛΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΠΙΣΤΑ …………………

ΟΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΝ ΕΓΙΝΑΝ ΑΦΟΡΗΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΘΕΙ, ΑΡΝΟΥΜΕΝΟ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ …………………

ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΑΣΕΒΕΙΣ ΙΕΡΕΙΣ …………………
————————————————————————
ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ:

ΕΝΟΤΗΤΑ 8
ΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ, ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ Ο ΤΡΟΜΟΣ, ΟΙ ΚΑΚΟΥΧΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΛΥΣΗ ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ …
ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΜΩΣ Η ΠΙΣΤΗ ΝΑ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ

ΕΝΟΤΗΤΑ 14
ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΤΡΙΜΗΝΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟ ΡΑΣΟ ΤΟΥΣ…

ΕΝΟΤΗΤΑ 15
Η ΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΤΩΝ ΙΕΡΕΩΝ, ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΑΝΕΘΕΣΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΕΙ “ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ” ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ …

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΥΤΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΠΡΟΠΥΡΓΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΕΚΕΙΝΟΥ ΠΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΔΩΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ …

ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΠΑΡΑΓΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ, ΘΑ ΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΑΝ ΛΥΣΗ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΥΨΩΣΕΙ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ, ΘΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΑΛΗΝΕΥΣΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ …
——————————————————————-
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΣΤΕ! ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ, ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ, ΟΤΙ ΟΙ ΛΑΜΠΡΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΟΞΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΚΑΙ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΑΞΙΟΙ!

ΓΕΝΟΙΤΟ! ΑΜΗΝ!

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ
annapan1966@hotmail.com

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Add a Comment

Your email address will not be published.