ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ Η εσωτερική ασφάλεια στις προτεραιότητές μας το 2019.

Το πολύ-πολύ να έχουμε στα Ελληνοτουρκικά μια στημένη αψιμαχία μεταξύ Ελλάδας -Τουρκίας στα όρια της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, μεταξύ Κύπρου και Καστελόριζου ( σύγκρουση πολεμικών πλοίων , προειδοποιητικές Βολές με πραγματικά πυρά, αερομαχία με εγκατάλειψη του Τούρκου Πιλότου , ανάρτηση Τουρκικής σημαίας σε Βραχονησίδα και άλλα τέτοια ) για εσωτερική κατανάλωση κυρίως της Τουρκίας της οποίας η οικονομία είναι υπό κατάρρευση αλλά και της Ελλάδας ,προκειμένου η Κυβέρνηση να δείξει πατριωτικά ένστικτα και να διεμβολίσει ενόψει των εκλογών, το ευρύτεροπατριωτικό κίνημα που διογκώνεται εξαιτίας κυρίως της «άκυρης » προσυμφωνίας των Πρεσπών .
Το πρόβλημα όμως είναι αλλού και απειλεί άμεσα την κοινωνία. Ενδεικτικά :

Περίπου 80 συμμορίες , Ρομά, γεωργιανών, Αλβανών ποινικών, αλλά και από τη Βόρειο Αφρική , τη Μέση Ανατολή και αλλού , σκορπούν τον τρόμο στην Αττική . Από αυτές 17-20 έχουν έδρα τα Εξάρχεια , ενώ να προσθέσουμε 10-15 ομάδες Ελλήνων κι αλλοδαπών (από χώρες του Μαγκρέμπ, Ιράκ, Πακιστάν κ.ά.) με χόμπι τις κλοπές και τις διαρρήξεις.

Μόνο στο κέντρο της Αθήνας σημειώνονται κάθε μήνα περίπου 1.600 κλοπές και διαρρήξεις, στη Βορειοανατολική Αττική (Ν. Ιωνία, Ν. Ηράκλειο, Μαρούσι, Χαλάνδρι, Κηφισιά, Πεύκη) περίπου 820, στη Νοτιοανατολική Αττική (Αργυρούπολη, Γλυφάδα, Ηλιούπολη, Βούλα, Βουλιαγμένη κ.λπ.) περίπου 380, στη Δυτική Αττική (Ιλιον, Περιστέρι, Αχαρνές, Αιγάλεω) 650 και στον Πειραιά 320 παρόμοια περιστατικά.

Οι αντιεξουσιαστές οργανώνονται και στρατολογούν πλέον μετανάστες δημιουργώντας «πυρήνες » Αναρχικής Τρομοκρατίας ( όπως την ονομάζουμε ) όχι μόνο στην Αθήνα

‘Έχει αυξηθεί κατακόρυφα το φαινόμενο των εκτελεστών και των συμβολαίων θανάτου . Μια απόπειρα δολοφονίας κάθε ημέρα , μια μαφιόζικη δολοφονία κάθε τόσο , δεν υπάρχει άλλο τέτοιο προηγούμενο σε μια κατάσταση που βαίνει σε κλιμάκωση .

Αλωνίζουν οι ξένοι πράκτορες κυρίως στα Νησιά .Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί ξένοι επισκέπτες εκπλήσσονται, όταν μαθαίνουν ότι η Μύκονος ανήκει στην Ελλάδα κ.α

Αυτά , θα βρεθούν διακριτικά στο στόχαστρο της μεγαλύτερης δύναμης εθελοντικής αστυνόμευσης που λειτούργησε ποτέ σε αυτή την χώρα.

Μια δύναμη που εσείς «κατευθύνεται» και στηρίζεται .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Υποδιοικητής )

Add a Comment

Your email address will not be published.