Δημήτρης Αλεξόπουλος : Αδελφοί Μπογκντάνοφ : μισοί άνθρωποι – μισοί εξωγήινοι ;

Οι μυστηριώδεις αδελφοί Μπογκντάνοφ απασχολούν όλο και συχνότερα τη διεθνή κοινότητα των συνωμοσιολόγων καθώς θεωρούνται βασικά μέλη της ελίτ που κυβερνά τον κόσμο.

Οι ΙΓΚΟΡ και ΓΚΡΙΤΣΚΑ Μπογκντάνοφ γάλλοι ρωσικής καταγωγής γεννημένοι το 1949 είναι διάσημοι παρουσιαστές επιστημονικών και κοσμολογικών θεμάτων στη γαλλική τηλεόραση. Κάτοχοι και οι δύο διδακτορικών στη Φυσική και τα Μαθηματικά, χριστιανοί ορθόδοξοι και δισεκατομμυριούχοι ιδιοκτήτες γενετικών εργαστηρίων σοκάρουν, με την εξωτερική τους εμφάνιση η οποία είναι αποτέλεσμαεργαστηριακού πειράματος ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ (δείτε άρθρο μου:«Δημήτρης Αλεξόπουλος : Η Κόλαση υπάρχει βρίσκεται στην Ανταρκτική και ο Αντίχριστος πρόκειται ν’απελευθερωθεί απ’τα δεσμά του!»)

Εξωγήινο DNA ίδιο με των φαραώ έχουν στο άιμα τους οι Μπογκντάνοφ;

Μερικές θεωρίες για αυτούς: Α)βρίσκονται σε τακτική επικοινωνία με τους Αρχαγγέλους Μιχαήλ και Γαβριήλ μεταφέροντας μηνύματα τους στον πατριάρχη Μόσχας. Ήταν αυτοί που κανόνισαν τη συνάντηση Πάπα και Πατριάρχη Μόσχας-τη πρώτη ύστερα απο 1000 χρόνια! – αφού προηγήθηκε το περίεργο ταξίδι αστραπή του πατριάρχη στην Ανταρκτική. Εκεί υποτίθεται ότι τ’αδέλφια διαθέτουν υπόγεια εργαστήρια γενετικών πειραμάτων.

Β)Επικοινωνούν με εξωγήινους και έχουν τοποθετήσει εξωγήινο DNA στο σώμα τους. Χρησιμοποίησαν γενετικό υλικό που βρέθηκε στην Ανταρκτική μεταλλάχθηκαν σε υβρίδια ανθρώπων-εξωγήινων απέκτησαν τηλεπαθητικές δυνάμεις και προηγμένη γνώση. Δυστυχώς όμως τα πρόσωπα τους αλλοιώθηκαν πλησιάζοντας σε αυτά των εξωγήινων. Υπάρχει φυσικά η άποψη ότι η μορφή τους είναι αποτέλεσμα πλαστικών επεμβάσεων που πήγαν στραβά. Ωστόσο,ποιες οι πιθανότητες να πάνε άσχημα τα χειρουργεία ταυτόχρονα και για τους δύο την ίδια περίοδο;

Αυτοσαρκαστική πόζα των αδελφών κρατώντας αβγό εξωγήινου εμβρύου.Το χιούμορ όμως κρύβει πολλές αλήθειες

Έχουν δηλώσει στο παρελθόν:«Όλοι όσοι ασχολούνται σοβαρά με την επιστήμη θα καταλήξουν να καταλάβουν κάποια μέρα ότι ένα πνεύμα εμφανίζεται ανάμεσα στους νόμους του σύμπαντος, ένα πνεύμα που είναι πάρα πολύ ανώτερο από αυτό του ανθρώπου».

Γ)Είναι και οι δύο πιλότοι έτσι ώστε να μπορούν να χειρίζονται τα προηγμένα σκάφη εξωγήινης τεχνολογίας που έχουν στη κατοχή τους.

Δ)Έμαθαν γαλλικά σε μία εβδομάδα! με IQ 200 και απίστευτη ικανότητα γρήγορης εκμάθησης πληροφοριών κυριολεκτικά «καταβροχθίζουν» γνώση ακόμα και σήμερα που είναι 70 ετών.

Πάντα σε καλή διάθεση οι δύο 70 χρονοι!

Ε)Έχουν πρόσβαση στα μυστικά της ελίτ : οι Μπογκντάνοφ είναι κοσμολογικοί σύμβουλοι του προέδρου Μακρόν της οικογένειας Ρότσιλντ και του ρώσου πατριάρχη. Πρόσφατα το καλοκαίρι του 2018 βρέθηκαν στο πανεπιστήμιο Χάρβαρντ κάνοντας διάλεξη στα μέλη του επιστημονικού προσωπικού για τις νέες τεχνολογικές ανακαλύψεις των εργαστηρίων τους.

Ο Ιγκόρ Μπογκντάνοφ με τον γάλλο πρόεδρο Μακρόν

Οι Μπογκντάνοφ έχουν «προβλέψει» σαρωτικές αλλαγές στη διοίκηση του πλανήτη,μαζικά ξαφνικό διαμοιρασμό κρυφής τεχνολογίας στους ανθρώπους και βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των οικονομικά ασθενέστερων.

Ας ελπίσουμε ότι ως ορθόδοξοι θα εργάζονται για τη παγκόσμια Ειρήνη και ευημερία των ανθρώπων.

Δημήτρης Αλεξόπουλος

Add a Comment

Your email address will not be published.