ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΠΡΟΣ ΔΙΑΛΥΣΗ Η Ε.Ε. …

ΟΣΟΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΗ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ Ε.Ε. ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ, ΑΣ ΚΟΥΝΗΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ! ΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ Η Ε.Ε. ΔΕΝ ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ! ΟΚ, ΠΑΙΔΕΣ; ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ! ΚΑΛΑ! ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΧ@ΣΟΥΜΕ! ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΠΕΤΡΕΣ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΪΟΝΤΕΣ! ΟΚ;1) ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Ο ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο Σκάφος της Ε.Ε. Πάει στα Βράχια. Η Ρωσική Οπτική.

ΑΛΛΑ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ! ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΡΟΥΣΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ Ε.Ε. ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ (ΠΤΔ) ΠΑΚΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΩΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΜΕΝΟΥΜΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ!

2) ΑΛΛΑ, ΠΟΙΟΣ Χ@ΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΚΗΣ, ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΪΣΙΟ:

«Η ΕΟΚ είναι το κράτος του Ισραήλ…Λίγα είναι τα ψωμιά της …». «Δεν θα κάνουν χωριό στην ΕΟΚ , γιατί είναι έθνη με διαφορετικές παραδόσεις».

«Στην Αμερική πήγαν άνθρωποι από διάφορα μέρη. Κουβάλησε ο καθένας το κουρέλι του και έτσι έγινε εκεί μία κουρελού.Η Αμερική έγινε σαν τον αργαλειό που αφομοίωσε όλα τα κουρέλια.Στην ΕΟΚ, όμως, οι χώρες που μπαίνουν είναι έτοιμα χαλιά. Τα χαλιά, όσο και να τα ενώσεις, το ένα πάει από δω και το άλλο απ’ εκεί. Έτσι, μη φοβάστε για δυσμενείς συνέπειες από την ΕΟΚ. Δεν πρόκειται ποτέ οι χώρες της Ευρώπης να ενωθούν πλήρως, ώστε να μας βλάψουν».

«Είναι πολύ ζεστό ακόμη το αίμα… Είναι αδύνατο, και θα φανεί αυτό αργότερα, να υπάρξει ποτέ συνεργασία των Άγγλων, των Γάλλων, των Γερμανών, των Ιταλών, των Αυστριακών, κλπ. όταν υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που χάσανε στον Δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο τους πατεράδες και τους θείους τους. Είναι ποτέ δυνατόν να ονομάζει ο ένας τον άλλον «σύμμαχε» και να το εννοεί; Μή βλέπουμε τα πράγματα κοντόφθαλμα και μόνο χάριν της Οικονομίας. Θα βγει ο Εθνικισμός στην επιφάνεια και τότε… Διαλύεται η Ευρώπη λόγω Γερμανίας!»

«Στην Ιταλία θα παρουσιασθεί ένας νέος Μουσολίνι, στη Γερμανία ένας νέος Χίτλερ και η ΕΟΚ (τώρα Ε.Ε.) θα διαλυθεί».

«Λίγα είναι τα ψωμιά της ΕΟΚ …Δεν θα κρατήσει και πολλά χρόνια …Θα την διαλύσουν οι Άγγλοι και οι Αμερικάνοι, αυτοί είναι ένας λαός και συνεργάζονται …Σου λέει, τι γίνεται εδώ; Σηκώνει πάλι κεφάλι ο Χίτλερ; Έτσι θα την διαλύσουν …»

3) ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ Ε.Ε. ΟΜΩΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΙ Η ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ:

Όσο για την Ε.Ε., σας τα είπα πολλές φορές,
γρήγορα θα διαλυθεί, θα πάθει συμφορές.
Μαζί μ’ αυτήν θα διαλυθεί του μαμωνά το χρήμα.
Χαρτιά θα είναι τα ευρώ χωρίς καμιά αξία.

ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ: ΟΤΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ Ε.Ε. ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ:

Όσο για τα κράτη της που έφτιαξαν αυτοκρατορία,
θα γκρεμιστούν από εκεί ψηλά, θα πάθουν πανωλεθρία.

Γιατί ήθελαν να διαλύσουν την ορθοδοξία,
και στόχος είναι η Ελλάδα μας που έχει τα πρωτεία.

Όμως δεν αντιλήφθηκαν πως την Ελλάδα όποιος πειράζει
μέσα στο μάτι του Θεού, βαθιά το χέρι βάζει.

4) ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ, ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ, ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ Ή ΑΛΛΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΑΓΚΗ, ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΜΑΣ!
ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ: ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ! ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΧΟΥΜΕ, ΝΑ ΔΙΔΑΧΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ, ΩΣ ΕΞΗΣ:

Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΗΓΕΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ!
Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΗΓΕΜΟΝΙΑ, ΟΠΟΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ; ΜΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ!

5) ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ: ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ «ΣΟΦΟΙ» ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΟΥΒΛΑ, ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΑΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ:

Πρωτόκολλο Δέκατο Πέμπτο 
Αν ο Βασιλιάς του Ισραήλ βάλει πάνω στο ιερό κεφάλι του το στέμμα που θα του προσφέρει η Ευρώπη, θα γίνει ο Πατριάρχης του Κόσμου.

ΠΡΑΓΜΑ, ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ, ΟΤΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΜΩΣ, ΤΟΣΟ ΑΥΤΟΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ

ΚΑΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ: ΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΙ! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΟΤΙ ΜΕ ΘΕΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΟΥΝ, ΩΣ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ, ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΑΡΓΕΙ ΑΚΟΜΑ!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ Ε.Ε. ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΪΣΙΟ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ! ΚΑΙ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ:

1) ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΗΔΗ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ BREXIT, ΠΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΤΙΑ;

2) ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΗΔΗ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΤΙΒ ΜΠΑΝΟΝ*, ΤΟ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ, ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΑ ΕΥΡΩΣΚΕΠΤΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε., ΩΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ, ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥΣ;

3) ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε.;

4) ΜΗΠΩΣ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ LIVE ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΜΑΣ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ Ε.Ε. ΜΕ ΓΔΟΥΠΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ;

5) ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ, ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ Ή ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΤΕΡΑΣ;
ΛΕΩ! ΜΗΠΩΣ;

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ
annapan1966@hotmail.com

*
.https://www.protagon.gr/epikairotita/stiv-banon-irtha-stin-evrwpi-gia-na-dialysw-tin-evrwpaiki-enwsi-44341661947

Add a Comment

Your email address will not be published.