ΔΡ.Κ. ΒΑΡΔΑΚΑΣ Ασκητής στον Ακροάθωνα: «οι προδότες έπεσαν ήδη από τον Ουρανό, αλλά δεν το νοιώθουν ακόμα – ΟΛΟΙ σας σηκώστε Λάβαρα και Εικόνες για να το νοιώσουν»

Τα παραπάνω του τα πληροφόρησαν του Γέροντα άγνωστοι του ασκητές που τον επισκέφτηκαν απρόσμενα στο καλύβι του … 

« Βράζουν οι πέτρες, βράζουν οι ψυχές, σηκώνονται τα λάβαρα σε όλη την υφήλιο για την ΜΙΑ και ΕΛΛΗΝΙΚΗ  Μακεδονία»  

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

« Χρωστάμε σε όσους ήρθαν, πέρασαν,θα ‘ρθούνε, θα περάσουν.
Κριτές, θα μας δικάσουν
οι αγέννητοι, οι νεκροί.» Κ. ΠΑΛΑΜΑΣ
20 Ιανουαρίου 2019

Σε τούτα δω τα μάρμαρα καμία σκουριά δεν πιάνει. 

Οι προδότες γνώριζαν και ιστορία , εσείς τίποτε δεν γνωρίζεται. Η Μακεδονική Δυναστεία της Ρωμιοσύνης του Βυζαντίου έγινε το πολιτισμικό κέρας της ανθρωπότητος και εσείς το κατακερματίζεται κατόπιν αντίχριστης εντολής. 

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ δεν είναι « δεκαπενταμέλες»  στα χέρια των σιωνιστών, είναι η ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ και το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ αιώνων. 

« Βράζει κι ο ουρανός κι η γη κι οσοι εσθανονται Έλληνες σώμα κ ψυχή !» μήνυμα από την Κρήτη

Η Μάχη Λαχανά, 9000 Έλληνες πεσόντες κατά Βουλγάρων για την Ελευθεριά της Μακεδονίας, όταν οι ανύπαρκτοι Σκοπιανοί πολεμούσαν ως Βούλγαροι !-Στους δολοφόνους μας παραδίδουμε την ιστορία μας! 

Νηπιαγωγός μίλησε στην καρδιά των μαθητών: Aποδείξτε ότι δεν είστε απλώς ελληνόφωνα, αλλά πραγματικά Ελληνόπουλαhttps://www.pentapostagma.gr/2019/01/ 

Ο ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ  ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΑΡΩΝ  

Ο Σεραφείμ του Πειραιά καλεί σε ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ  

« ΟΧΙ στίς ἐντολές τῶν Εὐρωατλαντιστῶν οἱ ὁποῖοι γιά τά δικά τους γεωπολιτικά συμφέροντα, περιφρονοῦν τήν ἐπιστημονική ἀλήθεια, τήν ἱστορία, τούς ἀγῶνες καί τήν παράδοσή μας.

ΟΧΙ στήν βεβήλωση τῆς μνήμης τῶν γενναίων παιδιῶν ὅλης τῆς Ἑλλάδας πού ἔχυσαν τό αἷμα τους ὅπως ὁ Παῦλος Μελᾶς, πού σφαγιάστηκαν ὅπως ἡ ἡρωϊκή δασκάλα Ἀγγελική Φιλιππίδου, πού ἀπαγχονίστηκαν ὅπως ὁ Τέλος Ἄγρας γιά μιά Μακεδονία ἑλληνική, ἐλεύθερη καί εἰρηνική.

Ὅλοι λοιπόν σήμερα στίς 2 τό μεσημέρι στήν πλατεῖα Συντάγματος.

Νά μήν λείψει κανείς!

Μέ θερμές εὐχές καί εὐλογίες
Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΑΣ
+ ὁ Πειραιῶς ΣΕΡΑΦΕΙΜ»  

«Τέλος οι προφάσεις, τα αναχώματα και οι διχογνωμίες. Η Ιστορία καταγράφει τους Βουλευτές που βάζουν το προσωπικό και το κομματικό τους συμφέρον πάνω από την Πατρίδα μας και τη Δημοκρατία, την οποία έχουν κουρελιάσει προκειμένου να παραδώσουν τα απαράδοτα.»   Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας 

Όπως αναφέρει και ο μακαριστός Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης Παύλος στο τελευταίο άρθρο πριν την κοίμηση του «…Μακάρι νά σᾶς φωτίσει ὁ Θεός αὐτή τήν ἔσχατη ὥρα….»! 

ΑΔΕΛΦΙΑ ήρθε η έσχατη ώρα 

« Όλοι ειρηνικά με τις ΑΓΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ και τις ΣΗΜΑΙΕΣ μας να ξορκίσουμε το κακό και να διώξουμε τον ραγιά που βολεύτηκε  μέσα μας λόγω αδιαφορίας»  

ΣΤΩΜΕΝ καλώς 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Add a Comment

Your email address will not be published.