ΔΡ.Κ. ΒΑΡΔΑΚΑΣ ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ : «μόλις πάρουν το όνομα της Μακεδονίας, τα ίδια τα Σορο- παιδα θα ¨καταλύσουν¨ το κράτος των Αθηνών για να …

… γίνει πιο εύκολα η μοιρασιά στο ΑΙΓΑΙΟ ;»

Αυτά που λένε Πατέρες , αυτά σας  μεταφέρω. 

Αν  ρωτήσετε να κρατήσω  επιφυλάξεις θα σας πω ότι και η ίδια η επικαιρότητα τα ίδια σχεδόν λέει…οπότε ο καθείς μπορεί να κρίνει. 

Αν συμβούν τέτοια πράγματα , που απευχόμαστε , πως θα διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας ; 

Ποιος θα νοιαστεί για εμάς , την στιγμή που όλοι αισθανόμαστε ως Έθνος μόνοι και έρημοι

μέσα στην παγωμένη αγκαλιά των αρπακτικών σε βορρά- δύση και ανατολή; 

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Όταν στερείς σε ένα λαό το δικαίωμα να εκφραστεί δημοκρατικά έστω και με δημοψήφισμα την εσχάτη ώρα πάνω σε ένα κρισιμότατο  θέμα που αφορά την εθνική μας πορεία   , τότε εσύ  σαν πολιτικό δυναμικό θα είσαι έτοιμο να σταθείς με θάρρος απέναντι στην εσχάτη των ποινών; 

Τόσα χρόνια αναρωτιόμασταν γιατί ο κόσμος « θα τους πάρει με τις πέτρες» σύμφωνα με την πρόρρηση του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ, μέχρι που συναντήσαμε πριν χρόνους  τους ανθρώπους οι οποίοι άκουσαν αυτόν τον λόγο από τον Γέροντα και μας συμπλήρωσαν επί πλέον άσχημα πράγματα, αμέσως μόλις ¨χαθεί η μπάλα¨. 

Θα πάρουν τα αργύρια οι ιούδες και θα θελήσουν να τα επενδύσουν στο πολιτικό τους μέλλον, αλλά δεν θα προλάβουν γιατί οι εργοδότες τους  επιθυμούν να σβήσουν κάθε ίχνος προδοσίας. 

Μα κανείς μας δεν επιθυμεί να χυθεί έστω και μια ρανίδα αίματος, έστω και από ριψάσπιδες  γιατί η σωτηρία του κάθε  ανθρώπου είναι και αυτή αναφαίρετο δικαίωμα του. 

Όμως ο στρατός κατοχής και οι επικεφαλής του θέλουν άλλα. 

Δεν είναι μόνο τώρα η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,παίρνει και το ΑΙΓΑΙΟ σειρά μαζί με τα νησιά του, ομού με τον θαλάσσιο  αποκλεισμό της Κύπρου. 

Το παρατράβηξαν το σχοινί της απαξίωσης της Δημοκρατίας μας και χάθηκε η ψυχραιμία και που είμαστε ακόμα με αυτά που ετοιμάζονται να μας κάνουν.. 

Πριν 6 έτη αρθρογραφούσαμε, ότι θέλουν να μας πουλήσουν οι τοκογλύφοι και οι γνωστοί έμποροι των εθνών  στα σκλαβοπάζαρα, εμάς και τα παιδιά μας . 

Ναι , αυτό γίνεται τώρα  και φέρνουν τα σοροπαιδα αντικαταστάτες του Ελληνικού Γένους. 

Αμαρτάνουμε συνέχεια απέναντι στους μάρτυρες και τους αγίους της αιματοβαμμένης ιστορίας μας και πρέπει να μετανοήσουμε μόλις σε λίγες ώρες διότι έρχονται δύσκολα πράγματα και  θα πρέπει να διαχειριστούμε εμείς τις ζωές μας και όχι οι ψήφοι των προθύμων ανδρείκελων . 

Πρέπει να κάνουμε αυτό που μας αναλογεί και ο ΑΓΙΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ θα κάνει τα υπόλοιπα. 

Οι αντίχριστοι θέλουν να κλείσουν τον δρόμο που ανοίγει για εμάς η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ του ΘΕΟΥ. 

« Ο Άγιος Παΐσιος είναι ο κατεξοχήν Άγιος που ο Θεός τον φώτισε για τα Εθνικά μας θέματα. Ας τον ακούσουμε: 

«Κι αν μου πουν ότι δεν υπάρχει κανείς Έλληνας, εγώ δεν ανησυχώ. Μπορεί ο Θεός να αναστήσει έναν Έλληνα. Φτάνει και ένας». Ακόμη πίστευε : «Και ένας Χριστιανός να μείνει μόνο, ο Χριστός θα κάνει το σχέδιό Του». Όταν άλλοι μιλούσαν για δυσάρεστες μελλοντικές εξελίξεις στο Έθνος και έσπερναν τον φόβο, ο Γέροντας μετέδιδε αισιοδοξία και ελπίδα. Μιλούσε για αναστημένη Ελλάδα και για ανάκτηση της Αγια Σοφιάς. «Υπάρχει και Θεός. Τον Θεό που τον έχεις βάλει»; είπε σε κάποιον κληρικό που έβλεπε το μέλλον της Πατρίδας ζοφερό. («ΒΙΟΣ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ» του Ιερομονάχου Ισαάκ σελ.475) 

Πίστη και ελπίδα χρειάζεται ο Έλληνας γιατί πρέπει όλοι τα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Ο Άγιος Νεκτάριος σε μόλις λίγες γραμμές μαρτυρεί για την αποστολή των Ελλήνων: «Τὸ Ἑλληνικὸν ἔθνος ἀληθῶς πρὸς τὸν σκοπὸν τοῦτον ἐκλήθη ἀπὸ καταβολῆς κόσμου καὶ πρὸς τοῦτον μαρτυρεῖται διαπεπλασμένον· ὁ Θεὸς ἐν τῇ θείᾳ αὐτοῦ προνοίᾳ διέπλασεν αὐτὸ ὀφθαλμὸν τοῦ σώματος τοῦ συγκροτουμένου ὑφ᾿ ἁπάσης της ἀνθρωπότητος· ὡς ὄργανον τοιοῦτον ἐν τῷ σώματι τῆς ἀνθρωπότητος ὁ Ἕλλην ἐκλήθη ἵνα ἐργασθῇ καὶ ἐν τῷ ἔργῳ τῆς ἀναγεννήσεως».https://www.romfea.gr/katigories/10-apopseis/26432-ton-teleutaio-logo-ton-exei-o-theos 

Καλό αντάμωμα στην πλατεία Συντάγματος ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ  

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Add a Comment

Your email address will not be published.