ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ…

ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΜΟΥ ΑΡΘΡΟ

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΠΡΟΣ ΒΕΒΑΙΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ – ΑΦΑΝΙΣΜΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ / ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ.

ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ -ΚΑΙ ΔΗ ΤΩΝ ΗΠΑ- ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. ΟΜΩΣ, ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΚΑΙ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΙΝΕΙ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ«ΙΣΧΥΡΟΥΣ», ΩΣΤΕ, ΝΑ ΕΥΟΔΩΘΟΥΝ ΤΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑ ΝΟΥ!

ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΜΑΣ! ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΟΞΟ ΤΕΛΟΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΑΠΟ ΕΥΛΟΓΙΑ ΘΕΟΥ!

1) ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ:

«Οἱ Τοῦρκοι θὰ φύγουν, ἀλλὰ θὰ ξανάρθουν πάλι καὶ θὰ φθάσουν ὡς τὰ Ἑξαμίλια. Στὸ τέλος θὰ τοὺς διώξουν εἰς Κόκκινη Μηλιά. Ἀπὸ τοὺς Τούρκους τὸ 1/3 θὰ σκοτωθῆ, τὸ ἄλλο τρίτο θὰ βαπτισθῆ καὶ μονάχα τὸ 1/3 θὰ πάη στὴν Κόκκινη Μηλιά».

2) ΠΑΙΣΙΟΣ: ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!!!ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ:

«Οι Τούρκοι έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους»

«Η Τουρκία θα διαλυθεί και, μάλιστα, θα τη διαλύσουν οι ίδιοι οι σύμμαχοι»

«Οι Τούρκοι τα κόλλυβα τα έχουν στη μέση τους. Θα πάθουν μεγάλο κακό. Τότε θα επέμβη από πάνω ο Ρώσος και θα γίνει όπως τα λέει η προφητεία του Αγίου Κοσμά.»

«Όταν ο τουρκικός στόλος ξεκινήσει να κατευθύνεται κατά της Ελλάδος και φθάσει στα έξι μίλια, πράγματι θα καταστραφεί. Θα είναι η ώρα που θα έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους. Αλλά, αυτό δε θα γίνει από εμάς. Αυτό είναι το θέλημα του Θεού. Το «Εξαμίλι» θα είναι η αρχή του τέλους…..Μετά θα αρχίσουν όλα τα γεγονότα, που θα καταλήξουν στο να πάρουμε την Πόλη…. Την Πόλη θα μας τη δώσουν….. Θα γίνει πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας. Στην αρχή, οι Τούρκοι θα νομίσουν ότι νικάνε, αλλά αυτό θα είναι η καταστροφή τους. Οι Ρώσοι, τελικά, θα νικήσουν και θα πέσει η Πόλη στα χέρια τους. Μετά θα την πάρουμε εμείς…… Θα αναγκασθούν να μας τη δώσουν…»

Οι Τούρκοι «θα καταστραφούν. Θα σβήσουν από το χάρτη, διότι είναι ένα έθνος, το οποίο δεν προέκυψε από την ευλογία του Θεού. Από τους Τούρκους το 1/3 θα πάει από όπου ξεκίνησαν, στα βάθη της Τουρκίας, το 1/3 θα σωθεί, διότι θα έχει εκχριστιανισθεί και το τελευταίο 1/3 θα σκοτωθεί στον πόλεμο αυτόν….»

«Η Τουρκία θα διαμελισθεί. Ο διαμελισμός αυτός σίγουρα μας ικανοποιεί και μας συμφέρει ως κράτος. Έτσι θ΄ απελευθερωθούν τα χωριά μας, οι αλύτρωτες πατρίδες. Η Κωνσταντινούπολη θα ελευθερωθεί, θα ξαναγίνει ελληνική. Θα ξαναλειτουργήσει η Αγία Σοφία»

«Η Τουρκία θα διαμελισθεί σε 3-4 κομμάτια. Ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφή μέτρηση. Εμείς θα πάρουμε τα δικά μας εδάφη, οι Αρμένιοι τα δικά τους και οι Κούρδοι τα δικά τους. Το κουρδικό θέμα έχει ήδη δρομολογηθεί. Αυτά θα γίνουν, όχι τώρα, αλλά σύντομα, όταν θα πάψει αυτή γενιά που κυβερνάει την Τουρκία και θα αναλάβει νέα γενιά πολιτικών. Τότε θα γίνει ο διαμελισμός της Τουρκίας. Πολύ σύντομα οι προσευχές που γίνονται κάτω από την επιφάνεια της γης, θα γίνονται επάνω στη γη και τα κεράκια που ανάβονται κάτω, θα ανάβονται επάνω (εννοούσε τους Κρυπτοχριστιανούς)….Πίστη και ελπίδα στο Θεό να υπάρχει και θα χαρούν πολλοί. Όλα αυτά θα γίνουν μέσα στα χρόνια αυτά. Έφτασε ο καιρός»

«Οι Τούρκοι θα μας χτυπήσουν, αλλά η Ελλάδα δε θα πάθει μεγάλη ζημιά. Δε θα περάσει πολύς καιρός μετά την επίθεση των Τούρκων στη χώρα μας και τότε οι Ρώσοι θα κτυπήσουν τους Τούρκους και θα τους διαλύσουν. Όπως ένα φύλλο χαρτί που το χτυπάς και διαλύεται, έτσι και οι Τούρκοι θα διαλυθούν. Το 1/3 από αυτούς θα σκοτωθεί, το 1/3 θα εκχριστιανισθούν και το 1/3 θα πάει στην Κόκκινη Μηλιά. Η χρησιμοποίηση των νερών του Ευφράτη για αρδευτικά έργα από τους Τούρκους θα είναι μια προειδοποίηση ότι άρχισε η προετοιμασία του μεγάλου πολέμου που θα ακολουθήση»

3) ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ:

Αρχικά θα σας επιτεθεί από ανατολικά ο προαιώνιος εχθρός. Ακούει στο όνομα Αγαρηνός , Τούρκος όμως είναι ευρύτερα γνωστός. Στην ψυχή του βρωμερός. ΄Ομοιος, σαν να ήτανε ασβός. Θριαμβολογεί, μεγάλα σχέδια σατανικά δρομολογεί, μα σε λίγο θα αφανισθεί, από προσώπου γης, ο λαός αυτός θα εξαφανιστεί.

Ότι στους Έλληνες έχει δώσει ,με αυτό θα κεραστεί. Αρχικά θα ξαφνιαστεί. Πως αυτός ο όλεθρος δεν είχε από μένα υπολογισθεί ; Αυτό μόνο θα προλάβει να σκεφθεί και ευθύς μετά θα αιματοκυλισθεί.

Γένος ξανθό γένος κραταιό στο όνομα Ρώσος ακούει αυτό σαν όργανο μου θα κληθεί και μέσω αυτού η Τουρκία θα καταστραφεί. Θα την σαρώσει και η Τουρκία θα κοιμηθεί, όπως έχει στρώσει. Κανείς μετά δεν θα την ξυπνήσει, γιατί την γη, σαν έθνος ,για πάντα θά ‘χει αποχαιρετήσει.

Τον Έβρο και τα νησιά σας θέλει να πατήσει, ο Χριστός θα την προϋπαντήσει, για πάντα θέλει να τα κατακτήσει, ίσα που θα τα ακουμπήσει και ο Ρώσος θα την λεηλατήσει .

Πολλά με τα μάτια σας θα δείτε. Της Τουρκίας οι απειλές ,θάλασσες θα γίνουν αυτές ,θα την πνίξουν σε όλο της το βεληνεκές .
===========================================================================
Έρχεται μπόρα , τρομερή , ο Ρώσος για λιμένα , ανησυχεί , σε πόλη Συριακή . Άλλη χώρα όμως , θα αιματοκυλιστεί , αυτή είναι η Τουρκική , σιγά , σιγά από πρώην συμμάχους της θα εγκαταλειφθεί , και αφού στην Ελλάδα επιτεθεί , στις Ρώσικες φλόγες θα παραδοθεί .

Σε όποιον , η γραφή αυτή , υπόψη δεν ληφθεί , σε λίγο θα εύχεται, να την είχε αφουγκραστεί . Η Ρωσία , με την Τουρκία θα συγκρουστεί και η τελευταία σε μονοψήφιο αριθμό ημερών , από τον χάρτη θα εξαφανιστεί.
===========================================================================
Παρακολουθεί ο Τούρκος , σαν σκύλος λυσσασμένος. Δεν θέλει να τον προλάβουν , άλλα γεγονότα και να βρεθεί εμποδισμένος . Πόλεμος στην Ελλάδα , προ καιρού , στους χάρτες είναι σχεδιασμένος . Κοιτάζει και απορεί ο Τούρκος αφηνιασμένος . Από μεγάλες δυνάμεις είναι αδειοδοτημένος, κοιτάζει τους Ρώσους και δεν θέλει να βρεθεί από τους Ομόθρησκους σας σαστισμένος. Νομίζει ο δυστυχής , ότι ο Ρώσος θα βρεθεί , αποσβολωμένος , ο Τούρκος όμως θα βρεθεί εξ ολοκλήρου , γελασμένος. Δεν έχει ελπίδα , ευτυχώς , με την Ελλάδα είναι ο Θεός . Αυτήν που κρατά την Αλήθεια και το Φως .

Λίγο μετά την επίθεση στους Έλληνες ο Τούρκος , θα μετατραπεί , σε προσβεβλημένο. Μέγα , σε μέγεθος πόλεμο , αλλά κοντό σε χρόνο , Εγώ ο Θεός , για τον Τούρκο , έχω φυλαγμένο . Θα κοιτάξει ο Τούρκος για λίγο , σαν παιδί χαμένο , και αμέσως τον Αγαρηνό θα δείτε ρημαγμένο… προ καιρού , σε βιβλία χριστιανικά , είναι αυτό γραμμένο και από τον Παΐσιο τον μοναχό , πολλάκις ειπωμένο .
===========================================================================
Η Κύπρος , σε λίγο θα είναι ορθόδοξη και Ελληνική , ο Τούρκος θα εξοβελιστεί. Πριν η Τουρκία , για ελάχιστο χρόνο , θα είναι ακόμα υπαρκτή . Τούρκου πόδι , θα συναντά κανείς μόνο σε ξόδι.

Ο πνευματικός ο νόμος κατά γράμμα θα εφαρμοστεί . Η Τουρκία , τις τελευταίες μέρες της ζει , η ηγεσία της , ούτε που το έχει φανταστεί . Να επεκταθεί επιθυμεί , προαιώνιους θησαυρούς της γης , θέλει να καταχραστεί και να εκμεταλλευτεί , όλα θέλει να τα οικειοποιηθεί , πως θα τα καταφέρει , αυτή θαρρεί. Ποτέ την Ελλάδα δεν έχει σεβαστεί. Σε λίγο ο Χριστός , τα οφειλόμενα της , θα τον δείτε να τακτοποιεί .

Οι κρυπτοχριστιανοί , που μέλλεται να βαπτιστούν είναι οι μόνοι που θα προστατευτούν. Αθροίζονται σε αυτούς αιχμάλωτοι , που τώρα βρίσκονται υπό περιορισμό ,ευάλωτοι . Τους τελευταίους , ζωντανούς θα δείτε και ανέκφραστοι , αποσβολωμένοι θα βρεθείτε.*
===========================================================================
Του Τούρκου το άρβυλο , το πολύ-πολύ , στον ποταμό τον Έβρο να βραχεί , μα αμέσως , προς τα πίσω θα γυρίσει , με βήμα έντρομο ταχύ , την κακούργα , χώρα του , να υπερασπιστεί . Από θύτης σε θύμα , θα μετατραπεί . Άδικα την Τουρκία , να σώσει , θα προσπαθήσει , ο Ρώσος , θα την διασπαθίσει , θα την πετσοκόψει και την διασκορπίσει. Την Κύπρο , ο Αγαρηνός , θα την ραπίσει και αλλόφρων , θα την εγκαταλείψει. Την σημαία , από τον πενταδάκτυλο , ο Χριστός , θα την αφανίσει.

ΟΡΑΜΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ:

«Θα μας χτυπήσουν οι Τούρκοι. τα έχουν κανονίσει όλα, γιατί τους βοηθάνε οι Γερμανοί! Θα χτυπήσουν και την Κύπρο και εκεί θα βρουν τον θάνατό τους! Πλοία μεγάλα, γκριζοκόκκινα, βλέπω από βορρά και νότο να κυκλώνουν τους Τούρκους! Κλάματα και βογκητά από άκρη σε άκρη σε όλη την Τουρκία!!!

Σύντομα, μέχρι να ξημερώσει, πλοίο τούρκικο δεν θα υπάρχει! Κόκκινο το Αιγαίο και ο ουρανός!… Στην Αγία Σοφία ολόγυρα φωτιά, καπνός, αίμα και λάμψεις πολλές, σαν χίλιοι κεραυνοί να σκάνε μαζί! Τέτοιο μίσος που θα εισπράξουν οι Τούρκοι δεν το έχω ξαναδεί!!! Δεν θα μείνει τίποτα όρθιο!!! 9!!! Να το θυμάστε το 9!!! Σε εννέα μέρες μέσα η Τουρκία θα εξαφανιστεί από τον χάρτη!!! 50.000.000 οι νεκροί της»!!!»

«Τίποτα δεν καταλαβαίνουν οι Ρώσοι!!! Θα τα ρημάξουν όλα!!! … Οι Τούρκοι δεν θα ξέρουν πού να πάνε! Από ανατολή, στα βουνά, ο θάνατος είναι κρυμμένος… Από δυτικά η φλόγα πλησιάζει… Από νότο οι Κύπριοι είναι λυσσασμένοι για αίμα και εκδίκηση… Ο βορράς έχει γίνει στάχτη…

ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ:

Όμως, δεν θα αποφύγετε τον φοβερό εχθρό σας,
οι Τούρκοι θα επιτεθούν να πάρουν τα νησιά σας.
Δεν θάναι για πολύ αυτό, γιατί φωτιά τους περιμένει,
από το στόλο το Ρωσικό αλλά και από τα δικά τους μέρη.
Θα τους αποδεκατίσουνε, δεν θα ’χουν που να πάνε,
ό,τι κακό σας έκαναν, τώρα θα το μετράνε.
==================================================
ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΟΜΑ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΑΡΑΧΝΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΙΠΕΙ: ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ:

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΣ:

«ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΣΟ ΖΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ | ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ | ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ | ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΣΗΜΕΙΟ!»

ΚΑΙ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ:

1) ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΑΡΤΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ…

2) ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΟΛΕΜΟ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΗΜΑΔΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΗΜΕΡΗ / ΣΑΒΒΑΤΟ, ΚΥΡΙΑΚΗ, ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΡΑΧΩΝΙΟΥ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΤΩΣΗ (ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ) ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ. ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΗΓΗΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΛΛΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΚΡΗΓΟΡΩ, ΑΣ ΑΡΚΕΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ 1 ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ:

«ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΗΓΕΣΙΩΝ ΗΠΑ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ …

ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΤΑΝ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΘΑΣΕΙ ΣΕ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΑΝΟΔΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ …

ΘΑ ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Η ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ …

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΑΤΑΙΩΘΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΗΣ ΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΕΦΙΑΛΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ …»

ΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ; ΤΟ ΜΟΝΟ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ LIVE ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ, ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΑΘΟΣ, ΠΙΣΤΗ, ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ, ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ! ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΗΘΕΙ ΤΟΣΟ ΟΣΟ Η ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ; ΓΙ’ ΑΥΤΟ…

ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ
ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ…
ΓΕΝΟΙΤΟ! ΑΜΗΝ!

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ
annapan1966@hotmail.com

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

α) το 1/3 των Τούρκων, που είναι κρυπτοχριστιανοί και οι οποίοι ουσιαστικά είναι ελληνικής καταγωγής και εξισλαμίστηκαν βιαίως, οπότε με αυτόν τον τρόπο αποκαθίσταται η δικαιοσύνη!

β) οι «αιχμάλωτοι , που τώρα βρίσκονται υπό περιορισμό ,ευάλωτοι » πιθανόν, να είναι Κύπριοι αγνοούμενοι, οι οποίοι θεωρούμε, ότι είναι νεκροί ενώ στην πραγματικότητα μερικοί εξακολουθούν, να είναι ζωντανοί μέσα σε τουρκικές φυλακές. Δείτε:

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ … ΣΟΚ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ’74 ΖΩΝΤΑΝΟΙ (;) ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ: ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ

Προφητικό ποίημα από έναν Γέροντα…!

Νέο ποίημα αγνώστου Γέροντα…

Add a Comment

Your email address will not be published.