ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ … ΤΣΙΠΡΑ…

ΚΑΛΑ, Ε; ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ! Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΧΑΟΣ!

ΓΝΩΣΤΗ ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΛΑΤΡΕΙΑ, ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΩ, ΑΦΟΥ ΠΙΝΩ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ! ΓΙΑΤΙ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ (ΚΑΙ ΔΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ), ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ; ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ (ΘΕΙΟ ΚΑΙ ΑΝΙΨΙΟ) ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΟ) ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (ΠΑΠΠΟΥ, ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΟ/ΕΓΓΟΝΟ) ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΣΗΜΙΤΗ, ΣΑΜΑΡΑ ΚΛΠ. ΚΛΠ.!

ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΙΟ ΓΚΑΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ! ΣΟΪ ΠΑΕΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΣΟΓΙΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ!

ΑΛΛΑ ΕΛΑ ΠΟΥ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ (Ή ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ), ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ, ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΓΟΝΟ ΜΗ ΓΝΩΣΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΨΩΝΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΣΒΕΡΚΟ!!!

ΓΙΑΤΙ, ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟ! ΧΑΧΑ! ΚΑΛΟ! ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΛΙΩΣΕ ΣΟΛΕΣ ΣΕ ΠΟΡΕΙΕΣ, ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ, ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ, ΟΣΟ ΝΑ ΠΕΙΣ, ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ, ΝΑ ΠΑΡΑΣΕΡΝΕΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΧΑΪΒΑΝΙΑ!

ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΕΙΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΣΙΚΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΚΑΙ ΔΕ ΛΕΕΙ, ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ, ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ, ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΝΤΗΛΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ! ΟΞΩ, ΞΕΦΤΙΛΕΣ!

ΑΛΛΑ, ΑΣ ΕΡΘΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΒΑΖΩ ΓΛΩΣΣΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ: ΠΟΥ ΛΕΤΕ, ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΕΣ, ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΙΤΗΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΕΝΤΙΑ ΤΟΥ (ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΣ ΚΑΛΕ!) ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ Ο ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΜΑΚΡΗΣ:

“Ο Γέροντας Βασίλειος ο Καυσοκαλυβίτης σε μια συζήτηση που είχε με τα πνευματικά του παιδιά στις 8 Σεπτεμβρίου του 2011, όταν ρωτήθηκε για το ’’ΣΥΡΙΖΑ’’, τις εκλογές και για το ποιά είναι η γνώμη του, τους είπε τα εξής: «Αν βγει αυτός (ο Αλέξης Τσίπρας) θα μας κόψει σύριζα! Θα αποτελειώσει την Ελλάδα. Ο Τσίπρας ή «τσούπρα» (όπως έλεγε γελώντας), θα φέρει τον Βασιλιά.»
Τότε ένα από τα πνευματικά του παιδιά πετάχτηκε και του είπε «Μα αυτός γέροντα είναι κουμουνιστής!», και ο γέροντας του απάντησε χαμογελώντας: «Τσίπρας είναι, ότι θέλει κάνει..»”

ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΜΑΣ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΓΥΡΟ ΣΤΙΣ 31-7-2012 ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟΥΣΙΑ (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ – ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ) ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ (ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ) (24 Φεβ 2018) ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ (VIRAL) ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΥΤ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ”:

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΕΞΗΣ:

“Θὰ ἔρθει καιρὸς ποὺ τὴν Ἑλλάδα θὰ κυβερνήσει κυβερνήτης ποὺ ἐπισήμως θὰ δηλώνει ὅτι δὲν εἶναι ὀρθόδοξος χριστιανός. Θὰ τὸ δεῖτε γρήγορα θὰ κυβερνήσει γιὰ ένα διάστημα. Ἐσεῖς νὰ μὴν τὸν πιστέψετε σὲ τίποτε, γιατί αὐτὸς καὶ οἱ συνεργάτες του θέλουν νὰ χτυπήσουν τὴ ρίζα τῆς Ὀρθοδοξίας καὶ ἔχουν ἤδη ἁπλώσει τὰ πλοκάμια τους. Θέλουν νὰ χτυπήσουν ἀλύπητα τὴν πατρίδα μας, τόσο ἄσχημα ποὺ δὲν θὰ γνωρίζει ὁ ἄνθρωπος τὸν ἄνθρωπο. Στὸ λίγο διάστημα ποὺ θὰ κυβερνήσει αὐτὴ ἡ ἀλλόθρησκος κυβέρνηση θὰ συμβοῦν παρὰ πολλὰ κακὰ καὶ ἄσχημα πράγματα. Μὴν τοὺς δεχτεῖτε, μὴν κάνετε αὐτὰ ποὺ θὰ σᾶς ποῦν προκειμένου νὰ σᾶς σφραγίσουν. Διῶξτε τους.”

ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΙΔΕΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΠΟΥ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ:

“Οὐαὶ καὶ ἀλίμονο Γιῶργο εἰς τοὺς ἀπιστοῦντας, οὐαὶ καὶ ἀλίμονο εἰς τοὺς προδίδοντας τὴν Ὀρθοδοξίαν. Οὐαὶ καὶ ἀλίμονο εἰς τοὺς βλασφημοῦντες. Θέλουν νὰ δοῦν αὐτοὶ οἱ βλασφημοῦντες, οἱ προδίδοντες τὴν Ὀρθοδοξίαν, θέλουν νὰ δοῦν πλείονες ἀσθένειες, ὅτι οὗτοι οὐκ ἠθέλησαν νὰ ἀσπαστοῦν τὴν μετάνοια.”

ΕΔΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ: ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ; ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ;

ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

ΑΛΛΑ, ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟ! ΠΟΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΙΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ; ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΪΣΙΟΣ, ΜΠΟΡΕΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΟΜΩΣ ΟΔΗΓΙΕΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ (ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ) ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΞΥΠΝΙΟΙ ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ ΕΤΥΡΒΑΖΟΜΕΝ!

ΓΙΑΤΙ, ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΒΑΝ, ΑΝΤΙ, ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ, ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΕΞΗΣ “ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ”:

ΤΟ ΜΙΣΘΟΥΛΑΚΟ ΜΑΣ, ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΟΥΛΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΙΤΣΑ ΜΑΣ, ΚΑΜΙΑ ΑΥΞΗΣΟΥΛΑ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΤΗ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΣΤΑ ΠΑ@@ΡΙΑ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΛΠ. ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ! ΟΠΟΤΕ, ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ, ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!

ΚΑΙ ΦΑΤΕ ΕΝΑΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ (ΓΑΠ) ΚΑΙ ΦΑΤΕ ΕΝΑΝ ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΦΑΤΕ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΕΝΑ ΜΑ@@ΚΑ! ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ!

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΦΑΤΕ ΕΝΑΝ ΜΑ@@ΚΑ !

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ, ΜΗΠΩΣ ΔΕ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΛΑ Ή ΥΠΕΡΕΒΑΛΛΕ ΛΙΓΑΚΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ο ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΙΤΗΣ:

1) “Ο Αλέξης Τσίπρας θα μας κόψει σύριζα! Θα αποτελειώσει την Ελλάδα.”

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ! Ο ΑΛΕΞΗΣ ΜΑΣ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ; ΣΙΓΑ ΤΩΡΑ! ΜΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ! ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ! ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΝ ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ Η ΘΡΑΚΗ, Η ΗΠΕΙΡΟΣ, ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ Ο,ΤΙ ΠΡΟΑΙΡΕΙΣΘΕ, ΔΕ ΓΑ@@ΕΤΑΙ! ΤΙ ΣΚΟΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ! ΤΑ ΑΜΠΕΛΟΧΩΡΑΦΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ Ο “ΑΝΘΡΩΠΟΣ”! ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ, Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙ! ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ “ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΜΕ”!

2) “Ο Τσίπρας θα φέρει τον Βασιλιά.”

ΧΜ! ΕΔΩ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ! ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΜΩΣ, ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΜΑΣ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΝΑ ΣΙΧΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ (ΚΑΤΑ ΠΑΪΣΙΟ), ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΙ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ:

“Ο κόσμος, τόσο απογοητευμένος θα είναι τα χρόνια εκείνα απ΄ τους πολιτικούς των μεγάλων κομμάτων, που θα τους σιχαθεί όλους. Θα ζητήσουν να φύγουν όλοι οι πολιτικοί και να έρθει ο βασιλιάς. Και ο βασιλιάς δε θα αρνηθεί το κάλεσμα του λαού”! (Μαρτυρίες Προσκυνητών, Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924 – 1994, Νικολάου Ζουρνατζόγλου, Τόμος Β΄, σελ. 364, εκδόσεις Αγιοτόκος Καππαδοκία)”

3) “Θὰ ἔρθει καιρὸς ποὺ τὴν Ἑλλάδα θὰ κυβερνήσει κυβερνήτης ποὺ ἐπισήμως θὰ δηλώνει ὅτι δὲν εἶναι ὀρθόδοξος χριστιανός.”

ΤΟ Κ@ΛΟΠΑΙΔΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΥΘΑΡΣΩΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ. ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ (ΕΒΡΑΙΟΙ, ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΛΠ. ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ) ΗΤΑΝ ΚΡΥΦΕΣ Π@@ΤΑΝΙΤΣΕΣ!

4) “Αὐτὸς καὶ οἱ συνεργάτες του θέλουν νὰ χτυπήσουν τὴ ρίζα τῆς Ὀρθοδοξίας… Θέλουν νὰ χτυπήσουν ἀλύπητα τὴν πατρίδα μας… Στὸ λίγο διάστημα ποὺ θὰ κυβερνήσει αὐτὴ ἡ ἀλλόθρησκος κυβέρνηση θὰ συμβοῦν παρὰ πολλὰ κακὰ καὶ ἄσχημα πράγματα.”

ΚΑΛΑ, Ε; ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ! ΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ, ΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ, ΝΑ ΑΝΩΜΑΛΕΨΟΥΝ, ΤΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΕΛΟΥΝ, ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ…

ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ “ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΗ” ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ “ΑΘΕΗ” ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; ΜΑ ΝΟΜΙΖΩ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ, ΟΤΙ ΤΑ ΜΑ@@ΚΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΚΑΙ ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΚΑΘΟΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ AXEL CIPRA!!! ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ!

5) ” Ἐσεῖς νὰ μὴν τὸν πιστέψετε σὲ τίποτε. Μὴν τοὺς δεχτεῖτε, μὴν κάνετε αὐτὰ ποὺ θὰ σᾶς ποῦν προκειμένου νὰ σᾶς σφραγίσουν. Διῶξτε τους.”

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΔΙΑΚΑΩΣ, ΠΡΙΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ Π@@ΛΟ, ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΚΙ ΕΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ! ΟΧΙ, ΠΑΙΖΟΥΝΕ!

ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΩ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΜΟΥ… ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ… ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΕΩΝ… ΛΕΩ, ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΒΑΡΑΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ, ΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΙ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ! ΟΠΟΤΕ, ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ Η ΤΡΕΛΗ:

ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ! ΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ!
ΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ, ΤΙ ΝΑ ΠΩ; ΑΣ ΣΤΗΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΙΛΗ ΜΑΣ ΤΕΤΡΑΠΟΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΣ ΤΡΑΒΑΜΕ ΚΟΥΠΙ! ΑΛΛΩΣΤΕ, ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ!!!

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ
annapan1966@hotmail.com

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Add a Comment

Your email address will not be published.