ΜΩΥΣΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΕΚ ΠΡΕΒΕΖΗΣ : ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ !

Μωυσής μοναχός εκ Πρεβέζης 

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα στα Χανιά, το ξέσπασμα της φύσης, είναι το αποτέλεσμα της προδοσίας του Ιερατείου της Εκκλησίας στο Κολυμπάρι Χανίων τον Ιούνιο του 2016. 

Το ίδιο συμβαίνει κάθε φορά που οι ποιμένες γίνονται λύκοι και κατασπαράζουν το δόγμα της Ορθοδοξίας, και την αλήθεια του Ευαγγελίου. 

Αρχής γενομένης από την Σταύρωση του Κυρίου, όταν έγινε συσκότιση σε όλη την γη και σεισμός στην

Ιερουσαλήμ, μέσα στο πέρασμα των αιώνων, άπειρες φορές η φύση διαμαρτύρεται όταν ο δημιουργός της, βλασφημείτε και προδίδεται. 

Το παράδοξο είναι, πως ο Κύριος δεν επεμβαίνει συνήθως αμέσως μετά από κάθε παρόμοια προδοσία ή αποστασία. Η μακροθυμία του Κυρίου αντί να μας οδηγεί στην μετάνοια φέρνει την σκλήρυνση της συμπεριφοράς μας, με αποτέλεσμα κάποτε να μας κάνει αισθητή την παρουσία Του και την θλίψη Του ο Θεός. Μα οι αμετανόητοι άνθρωποι και πάλι δεν το καταλαβαίνουν. 

Η Ιερουσαλήμ καταστράφηκε ολοσχερώς από τους Ρωμαίους 35 χρόνια μετά την Σταύρωση του Κυρίου! Όσο πιο μεγάλη η αμαρτία τόσο πιο μεγάλη και η καταστροφή. Όμως οι χριστιανοί που γνώριζαν την προφητεία με τα σημάδια για την καταστροφή της, γλύτωσαν καταφεύγοντας στην Πέλλα της Ιορδανίας. 

Και αυτό είναι μόνο η αρχή, αφού οι Κρητικοί αδιαφορούν για την ψυχή τους, αδιαφόρησαν ποιμένες και λαός για το ξεπούλημα της Ορθοδοξίας στους Παπικούς και αιρετικούς δυτικούς, θα ακολουθήσουν και χειρότερα. 

Στη Σύνοδο του Κολυμπαρίου Χανίων ο Πατριάρχης σε συνεργασία με την Εκκλησία της Ελλάδος, κατήργησαν αποφάσεις Αγίων μας και αγώνες των Αγίων μας, τα τελευταία χίλια χρόνια!! Έχουν καταργήσει το σύμβολο της πίστεως μας αφού υπόγραψαν ότι και οι αιρετικοί είναι «Εκκλησίες»!! Και ο λαός στη πλειοψηφία του αδιαφορεί, οι Ιερείς ενδιαφέρονται πρωτίστως για το μισθό τους, γι΄αυτό και δεν αντιδράνε. 

Παρόμοιες καταστάσεις δεινών συνέβησαν και μετά την προδοσία των Ορθοδόξων στη Σύνοδο Φεράρας-Φλωρεντίας το 1438 και το 1453 στην πτώση της Κωνσταντινούπολης. 

Ο Άγιος Ραφαήλ της Μυτιλήνης δεν παρέστη στο συλλείτουργο που έγινε στην Αγία Σοφία μεταξύ Ορθοδόξων και Παπικών, 6 μήνες πριν πέσει η Πόλη και κατέφυγε στο νησί. 

Ο τόπος όπου συντελείται μια ανάλογη προδοσία και σταύρωση του Χριστού θα υποστεί και τις ανάλογες καταστροφές είτε από την φύση είτε από τους ανθρώπους, είτε και από τα δύο. 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Λέσβος και συγκεκριμένα η Μυτιλήνη όπου έχει κατακλιστεί από λαθροέποικους, που μια μέρα θα στραφούν και εναντίον τους. Να σας θυμίσω ότι εκεί πάτησε το πόδι του ο Αντίχριστος Πάπας μαζί με τον προδότη πατριάρχη Βαρθολομαίο και πλήθους Ιερέων. Όπου πατάει το πόδι του Ο Πάπας επέρχονται καταστροφές. Ήδη εκεί έγινε ένας μικρός σεισμός, αναμένεται μεγαλύτερος. 

Το 2014 μετά από επίσκεψή του στον Ναό της Παναγίας στην Βηθλεέμ αμέσως μετά την έξοδο του ο Ναός πήρε φωτιά.  

Θα δείτε ότι η Λέσβος και  η Κρήτη θα είναι από τα νησιά που θα υποστούν πολύ μεγαλύτερες συμφορές. Το νησί της Λέσβου έχει τα πρωτεία για να βυθιστεί ή στο νερό ή στο αίμα. 

Το Κολυμπάρι βρίσκεται στην επαρχία Πλατανιά, όπου υπέστη πολλές καταστροφές από τις πλημύρες. Είναι η Τρίτη συνεχόμενη χρονιά, από τον Ιούνιο του 2016 που έγινε η ψευτοσύνοδος του Κολυμπαρίου, που η ευρύτερη περιοχή και ο νομός Χανίων συγκεκριμένα πλημμυρίζει. Και πριν δύο εβδομάδες είχαν ξεσπάσει πάλι  πλημύρες. Τυχαίο; 

Κανείς δεν καταλαβαίνει ότι εδώ λειτουργούν οι πνευματικοί νόμοι.  

Αποστασία του λαού και προδοσία πίστεως έγινε στα Χανιά. Αφού δεν το καταλαβαίνουν για να μετανοήσουν, θα τους βοηθήσει ο Θεός να το καταλάβουν με όσα χειρότερα θα επακολουθήσουν. Και μην ξεστομίσετε Κρητικοί κάτι εναντίον του Θεού, γιατί σας προειδοποίησε. Και μάλιστα με πατρική αγάπη γιατί δεν στράφηκε εναντίον σας αλλά εναντίον της ύλης που την προσκυνάτε. 

Όπου υπάρχει πολύ τουρισμός, η ανηθικότητα εκτοξεύεται στα ύψη, οι Κρητικοί πλην ελαχίστων εξαιρέσεων κατάντησαν σάρκες. Μα αλήθεια ποιος θα ενδιαφερθεί για την πίστη του σήμερα εκεί;  

Δεν είναι τυχαίο όπου επέλεξαν ένα τουριστικό θέρετρο για να προδώσουν την Ορθοδοξία οι λυκοποιμένες της. 

Οι νεοταξίτες πρώτα σε κάνουν δούλο της αμαρτίας και μετά σε χειραγωγούν πολύ εύκολα, γιατί σου έχουν σκοτώσει τα αντισώματα της ψυχής που αρρωσταίνει από την σαρκολατρία. 

Οι φυσικές καταστροφές γίνονται αιτία πολλοί άνθρωποι να επαναπροσδιορίσουν τις προτεραιότητες της ζωής τους. 

Ο Θεός μπορεί και φέρνει μεγάλο καλό μέσα από φοβερές τραγωδίες, Ρωμ.8,28. Αν δεν το έκανε θα παρασύρονταν και οι εναπομείναντες καλοπροαίρετοι στην αμαρτία και τα πιστά παιδιά Του θα υπέφεραν, ζώντας ανάμεσα σε αμαρτωλούς. Γι΄αυτό και υπόσχεται, ότι όταν θα πλησιάζει ο καιρός της Δευτέρας παρουσίας Του, θα συντομεύσει τις μέρες γιατί οι λίγοι χριστιανοί δεν θα αντέχουν μέσα στην «ακολασία» των πολλών. 

Κρητικοί μετανοήστε γιατί μπορεί μια μέρα το νερό της θάλασσας πολλούς από σας να πνίξει.

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.