ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ;;;

ΘΕΛΩ, ΝΑ ΑΓΙΑΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!! ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ: ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ; ΚΑΛΑ ΝΤΕ! ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΧΑΖΟΜΑΡΑ, ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ! ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ, ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΛΛΑ, ΟΤΑΝ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΡΩΤΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΟΥΙ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΠΑΛΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ!

Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΡΩΣΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΗΠΕΙΡΟ, ΟΤΙ ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΣΕΙΣΜΟΣ 9 ΡΙΧΤΕΡ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ 30 ΜΕΤΡΩΝ!

Επιστήμονες από τη Ρωσία προειδοποιούν την Αμερικάνικη Ήπειρο ότι έρχεται μέγα-σεισμός μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.Μέγα-σεισμός έρχεται και στη Ν.Ζηλανδία.

ΚΑΙ

Οι επιστήμονες του Πούτιν προβλέπουν Mέγα- σεισμό στις ΗΠΑ,σε «δύο εβδομάδες!» – Βίντεο.

ΕΝΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ!
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΕΓΩ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΝΕ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ;

ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ! ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ:

1) ΑΓΙΟΣ ΑΡΙΣΤΟΚΛΗΣ ΜΟΣΧΑΣ: “Η Αμερική θα ταΐσει όλο τον κόσμο αλλά στο τέλος θα καταρρεύσει»…

2) Π. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΪΔΗΣ: “Πρώτα θα γίνει κάτι που θα γονατίσει την Αμερική. Θα πάψει να είναι υπερδύναμη. Υπερδύναμη θα είναι η Ρωσία και μετά θα συμβούν τα γεγονότα*. Θα προηγηθεί μεγάλο κακό στην Αμερική.”

3) Γ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΙΤΗΣ: (8/1/2014 ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ)
“ΚΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ. Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ! Τ’ ΑΚΟΥΤΕ; ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ! ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΖΩΗ ΚΑΘΟΛΟΥ! ΟΧΙ ΕΔΩ ΚΙ ΕΚΕΙ! ΚΑΘΟΛΟΥ! ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ! ΑΠΟ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ, ΑΠΟ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΑ, ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ! ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΕΤΑΝΟΗΣΑΝ!”

4) ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ : “Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΕΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΑ 4, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ 4 ΠΟΔΙΑ ΘΑ ΠΑΓΙΔΕΥΤΕΙ ΣΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΣΤΗΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ” ΕΠΙΣΗΣ:
«Η Αμερική θα τρομάξει από την δύναμη της Ρωσίας και θα την φοβάται.» «Η Αμερική θα φάει τα μούτρα της.»

5) ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ: ”Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ ΤΗΣ ΘΑ ΘΑΝΑΤΩΘΕΙ. (Η ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ)”

6) ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΝΕΣΤΗ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΟΥ: «Λίγο πριν κοιμηθεί μας ανέφερε ότι τα χρόνια που σχετίζονται με την Κωνσταντινούπολη είναι πολύ κοντά, πως εγώ θα αναχωρήσω για την Ουράνια πατρίδα αλλά εσείς θα τα προλάβετε, θα τα ζήσετε. Ακόμη ανέφερε ότι η Αμερική θα πάθει μεγάλη γεωλογική-βιολογική καταστροφή για τις καταστροφές που έχουν προξενήσει και τον άδικο θάνατο τόσων αθώων ανθρώπων».

ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΟΜΑ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΜΑΣ (ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ) ΜΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΣΙΩΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΛΕΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΚΑ, ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ! ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ!

ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΟΜΩΣ, ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΩ, ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΑΪΔΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΡΙΝ ΤΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ!

Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ “+Πατήρ Ιωάννης Καλαΐδης (Παπά – Γιάννης), (1925 – 2009)”, Σελ.141 -142, ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠ. ΣΙΜΟΓΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

“Σε μια επίσκεψή μας στον Παππούλη και χωρίς να τον ρωτήσουμε ξαφνικά μας είπε : «Έφθασε ο καιρός να πάρουμε πίσω την Κωνσταντινούπολη, θα γίνει πάλι ελληνική!» Όταν τον ρώτησα πότε θα γίνει αυτό, μου απάντησε : «Σύντομα. Πολύ σύντομα στις μέρες μας». Τον ξαναρώτησα : «Δηλαδή πότε; Πες μας κάποια ημερομηνία». Τότε η απάντησή του ήταν : «Α! Όλα και όλα ημερομηνίες όχι, όχι. Το σχέδιο του Θεού αυτό είναι, ημερομηνίες όμως όχι.».

Μας είπε, επίσης, ότι πρώτα θα γίνει κάτι που θα γονατίσει την Αμερική. Θα πάψει να είναι υπερδύναμη.Υπερδύναμη θα είναι η Ρωσία και μετά θα συμβούν τα γεγονότα. Επίσης, μας είπε : «Όλοι εσείς που είστε εδώ (ήμασταν εννέα άτομα διαφόρων ηλικιών) θα πάτε στην Πόλη και θα είναι ελληνκή. Εγώ όμως δε θα προλάβω. Θα έχω φύγει για τον ουρανό!!!”

ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΗΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΦΗΤΕΥΘΕΝΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΝΟΗΣΗ!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΤΣΕΣΜΕΤΖΗ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ:

«Το 2004 κατά την διάρκεια δύο επισκέψεων που κάναμε στον παπά-Γιάννη, αυτός μας μίλησε για την Κωνσταντινούπολη. Μας είπε ότι όταν επισκέφθηκε τον Όσιο πατέρα Παΐσιο στο μοναστήρι της Σουρωτής, ο τελευταίος του είπε : «Πάτερ Ιωάννη, πλησιάζει ο καιρός που θα πάρουμε την Κωνσταντινούπολη».

Ο Παππούλης δε, μας είπε πως : «Οι Ρώσοι θα πάρουν την Πόλη και θα μας την δώσουν γιατί θα πιστέψουν ότι έτσι τους συμφέρει. Θα προηγηθεί μεγάλο κακό στην Αμερική. Τότε θα συναινέσουν οι Ευρωπαίοι να μας δοθεί η Πόλη από τους Ρώσους. Πριν γίνει αυτό το μεγάλο κακό στην Αμερική, οι Ευρωπαίοι δεν θα συναινούν….». (Σελ. 86)

ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΘΕΟΥ ΣΤΟ ΜΕΣΟΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΝΑ ΑΡΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ Η ΠΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΑΛΛΩΣΤΕ, ΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ “ΓΕΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ”, ΑΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ ΤΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΘΑΝΑΤΩΘΕΙ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ ΤΗΣ;

ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΩ, ΝΑ ΕΙΚΑΣΩ, ΟΤΙ, ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΑ ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ!

ΠΟΙΕΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΘΑΝΕΣ ΑΙΤΙΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΞΕΝΗΣΟΥΝ ΤΗ ΓΕΩΛΟΓΙΚΗ – ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΗ:
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ:

Α) Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΔΥΟ ΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ ΠΛΑΚΩΝ ΣΤΗ ΖΩΝΗ ΥΠΟΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ CASCADIA. (ΒΛ. ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΑ)

Β) ΤΟ ΡΗΓΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΤΡΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ, ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Η ΠΛΑΚΑ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΑ ΤΗΣ Β. ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ 1957. 
https://www.cnn.gr/news/kosmos/story/32000/to-rigma-toy-agioy-andrea-einai-etoimo-na-dosei-seismo-8-rixter

Γ) ΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΓΕΛΟΟΥΣΤΟΟΥΝ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ, ΑΝ ΞΕΣΠΑΣΕΙ, ΜΠΟΡΕΙ, ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΑ 2/3 ΤΩΝ ΗΠΑ (ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΤΟΞΙΚΟΥ ΑΕΡΑ). ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΟ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΗ ΚΑΛΝΤΕΡΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ, ΝΑ ΥΨΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΡΥΘΜΟ ΡΕΚΟΡ 7,62 ΕΚ. ΤΟ ΧΡΟΝΟ. 
https://apocalypsejohn.com/ifestio-gelooustoounipogia-orologiaki-vomva-apili-ameriki/#

ΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ; ΑΓΝΩΣΤΟ, ΕΦΟΣΟΝ “ΑΓΝΩΣΤΑΙ ΑΙ ΒΟΥΛΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ”! ΟΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ Α-ΘΕΟΥΣ ΘΕΟΥΣ (ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ) ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ, ΠΟΥ ΑΥΤΑΠΑΤΩΝΤΑΙ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ, ΟΤΙ ΛΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ, ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΘΕΟ-ΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝ ΡΙΠΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ ΣΤΑΧΤΗ.

ΚΑΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ, ΑΥΤΟ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΟΙ, ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΛΕΘΡΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ ΣΤΑ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΙΤ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ! ΑΛΗΘΕΙΑ, ΜΕ ΠΟΙΟ ΠΛΕΥΡΟ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ; ΜΑΛΛΟΝ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ!

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ
annapan1966@hotmail.com

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Add a Comment

Your email address will not be published.