Διαταραγμένος ψυχικά αλλά… «Τουρκοφάγος» στην πράξη ο εκτελεστής της Ν.Ζηλανδίας: «Η Αγία Σοφία θα ξαναγίνει ελληνική»

Σίγουρα ο Αυστραλός εκτελεστής  Brenton Tarrant είναι διαταραγμένος ψυχικά, αφού σκότωσε εν ψυχρώ τόσους αθώους ανθρώπους, ανάμεσά τους γυναίκες και παιδιά, αλλά τελικά το εννοούσε το … «τουρκοφάγος» που είχε χαράξει με λατινικούς χαρακτήρες στο όπλο του ενώ στο μανιφέστο του αφιέρωσε παράγραφο ειδικά για τους Τούρκους αναφέροντας: «Η Αγία Σοφία θα ξαναγίνει χριστιανική (δηλαδή ελληνική)».

Ειδικότερα λέει στους Τούρκους ότι: «Μπορείτε να ζείτε χωρίς να πάθετε κακό στα εδάφη σας στην ΑΝΤΟΛΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ του Βόσπορου. Αλλά αν επιχειρήσετε να ζήσετε δυτικά του Βοσπόρου σε ευρπωαϊκά εδάφη τότε θα σας σκοτώσουμε και θα σας εκδιώξουμε από τα εδάφη μας (τα εννοεί ότι ανήκουν γενικώς στην Λευκή Φυλή και στους Χριστιανούς).ADVERTISING

Θα έρθουμε στην Κωνσταντινούπολη (την αναφέρει με το ελληνικό της όνομα) και θα καταστρέψουμε κάθε μιναρέ και κάθε τζαμί. Η Αγία Σοφία θα απελευθερωθεί από τους μιναρέδες και η Κωνσταντινούπολη θα είναι και πάλι χριστιανική».

Είναι σαφές ότι έχει πολύ καλή γνώση της Ιστορίας της περιοχής του Βοσπόρου και σε ότι αφορά την Πόλη και την Αγία Σοφία.

Φυσικά όλα αυτά δεν δικαιολογούν τα αποτρόπαια εγκλήματα του Αυστραλού μακελάρη, αφού σκότωσε αθώους στο όνομα μιας ιερής ιδέας, όπως είναι η ανάκτηση της Κωνσταντινούπολης και το άνοιγμα της Αγίας Σοφίας ως χριστιανικής εκκλησίας, έστω μουσουλμάνους, στη… Νέα Ζηλανδία!

Αλλωστε ο χριστιανισμός διαφέρει θεμελιωδώς με τον ισλαμισμό ακριβώς σε αυτό το σημείο: Είναι φιλάνθρωπη θρησκεία και ανεκτική στις άλλες θρησκείες και τα άλλα δόγματα, αντίθετα με τον ισλαμισμό.
 

Προβολή εικόνας στο Twitter
Προβολή εικόνας στο Twitter

Damla Dursun@vdamla

Perpetrator of #Christchurch mass shooting had the names of other terrorists written on his guns, many from #Serbian history of fighting Muslims (Bajo Pivljanin, Novak Vujošević), he was deeply inspired by Serbian hate towards Muslims via: pic.twitter.com/Aw97JO1MRf217:52 π.μ. – 15 Μαρ 201939 άτομα συζητούν σχετικά με αυτόΠληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter

Damla Dursun@vdamla · 5ω

Perpetrator of #Christchurch mass shooting had the names of other terrorists written on his guns, many from #Serbian history of fighting Muslims (Bajo Pivljanin, Novak Vujošević), he was deeply inspired by Serbian hate towards Muslims via: pic.twitter.com/Aw97JO1MRf

Προβολή εικόνας στο Twitter
Προβολή εικόνας στο Twitter

Damla Dursun@vdamla

The Christian terrorist #brentontarrant ‘s message to ‘Turks’.

“Flee to your lands while you still have the chance”

He totally not alone on this terrorists attack.#ChristchurchMosqueAttack#newzealand #Christchurch pic.twitter.com/OeQaBzpQG2127:57 π.μ. – 15 Μαρ 2019Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter

Προβολή εικόνας στο Twitter

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Damla Dursun


Το μανιφέστο φέρει τον τίτλο «The Great Replacement» (Η Μεγάλη Αντικατάσταση). Το κείμενο ξεκινά με ένα ποίημα του Ντίλαν Τόμας

Μιλά με θαυμασμό για τον μακελάρη της Νορβηγίας, Άντερς Μπέργινγκ Μπρέιβικ και υποστηρίζει πως μόνο με τον Μπρέιβικ, τον οποίο αποκαλεί «ιππότη δικαίου» είχε σύντομη επαφή και «πήρα την ευχή για την αποστολή μου αφού επικοινώνησα με τους αδερφούς του ιππότες».

Αναφέρεται και στον Ντάρεν Όσμπορν, τον άνθρωπο που έχει καταδικαστεί σε ισόβια για την επίθεση σε τζαμί του Λονδίνου το 2017.

Ο Τάραντ περιγράφει τον εαυτό του ως «έναν απλό, λευκό άνδρα, 28 ετών, γεννημένο στην Αυστραλία σε οικογένεια μεσαίας τάξης». Οι γονείς του, υποστηρίζει, έχουν σκωτσέζικες, ιρλανδικές και αγγλικές ρίζες. Δεν ήταν καλός μαθητής γιατί λίγο τον ένοιαζε, δεν πήγε στο πανεπιστήμιο. «Είμαι ένας συνηθισμένος λευκός άνδρας, από μια κανονική οικογένεια. Ένας άνδρας που αποφάσισε να παρέμβει για να εξασφαλίσει το μέλλον για το λαό του».

Ο Τάραντ καλεί να δολοφονήσουν την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τον μουσουλμάνο δήμαρχο του Λονδίνου Σαντίκ Καν

Μιλάει για «γνωστούς εχθρούς των εθνών μας και της φυλής μας, που κυκλοφορούν με το κεφάλι ψηλά, πιστεύοντας πως είναι άθικτοι. Σύντομα θα μάθουν πόσο λάθος είναι. Οι προδότες αξίζουν το θάνατο των προδοτών. Δεν πειράζει αν χρειαστεί τρία ή 30 χρόνια, αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να πληρώσουν για τις αηδιαστικές επιθέσεις στη φυλή μας».

Περιγράφει πως οι απόψεις του άλλαξαν δραματικά πριν από δυο χρόνια, όταν ταξίδευε στην Ευρώπη.

Χαρακτηρίζει την Άνγκελα Μέρκελ «μητέρα όλων των αντι-λευκών, αντί-γερμανικών πραγμάτων», σημειώνοντας πως η Γερμανίδα καγκελάριος είναι στην κορυφή της λίστας με τους «προδότες» που πρέπει να πεθάνουν.Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χαρακτηρίζει τον πρόεδρο της Τουρκίας «ηγέτη ενός από τους αρχαιότερους εχθρούς του λαού μας και ηγέτη του μεγαλύτερου ισλαμιστικού γκρουπ στην Ευρώπη. Αυτός ο πολέμαρχος πρέπει να ματώσει μέχρι τέλους ενώ επισκέπτεται τους στρατιώτες του που καταλαμβάνουν αυτή τη στιγμή την Ευρώπη»

Add a Comment

Your email address will not be published.