GEWKWN : ΠΕΡΙ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝH

ΠΕΡΙ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝH (Α)……

GEWKWN : ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ

Παιδιά μου επειδή έχετε την απορία ποιος θα είναι ο Ιωάννης και πότε θα εμφανιστεί, και πως θα είναι, σας λέω :

ΠΡΟΣΕΞΤΕ παιδιά μου σας ενημερώνω για να είσθε έτοιμοι να τον υποδεχτείτε,

Ομολογώ σήμερα σε σας την ελευσιν του Βασιλεως Ιωάννου, ο οποίος θα είναι το ίδιο δίκαιος και ελεήμων όπως ο Ουράνιος Πατέρας και Ο Υιός

Με όλα τα δικαιώματα εξουσίας που του έδεσαν Ο Πατέρας και Ο Οίος, έρχεται να σας προειδοποιήσει και να ετοιμάσει το Βασίλειο Του Θεού και την απόλυτη εξουσία Αυτού επάνω στη γη και στο σύμπαν.

Ο Βασιλευς Ιωάννης θα είναι τόσο δίκαιος και αγαπητός, όσο κανένας άλλος επάνω στην γη, διότι θα φοραη Ουράνιο Πνεύμα, Ουράνιο φως, Ουράνια Αγάπη, Ουράνια Αγαθότητα και ουράνια Δικαιοσύνη!

Και αυτός σαν Βασιλευς, θα σας ανταμοιβη με ευλογία Θεού, με γαλήνη, με ηθική και δύναμη, όπως οι Βασιλείς τους καλούς ιππότες τους.

Αλλά αυτός , Ο Βασιλεύς Ιωάννης , καμιά σχέση δεν θα έχει με αυτούς τους Βασιλεις που εσείς μέχρι τώρα γνωρίσατε.

Αυτός Ο Ιωάννης θα είναι γενναιόδωρος, όπως και Ο Ουράνιος Πατέρας Του

-θα είναι φιλάνθρωπος, εύσπλαχνος, τόσον εύσπλαχνος που και τα νύχια του θα ξερίζωνε για να τα δώσει στον πλησίον του, πάμπτωχος τόσο που δεν θα έχει δεύτερο ρούχο, ούτε θα κρατά χρήματα…

Μην ρωτάτε το πότε θα τον φέρει Ο Χριστός , θα τον φέρει όταν έρθει η ώρα, μην ρωτάτε εάν θα τον αναστήσει η θα αναδείξει κάποιον ζωντανό, από τα χνώτα του θα βγάζει Θυμίαμα και σε ………………..

Η σκέψη του θα είναι τόσο μεγάλη όσο μαζί η γη με τον ουρανό

ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΙΝΟΣ

ΠΕΡΙ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝH (Β)

Έχετε ‘’κολλήσει ‘’ παιδιά μου τελευταία σε ένα όνομα Του Βασιλεως και τέτοια ‘’ φαγούρα ‘’ τα μάτια μου δεν έχουν δει, εγώ μια ερώτηση θα σας κάνω, εσείς θέλετε τον Βασιλεα και Σωτήρα , η θέλετε το όνομα ; γι’αυτό μην ‘’ κολλάτε ‘’ σε έργο που δεν είναι δικό σας.

Εσείς ετοιμάστε την ψυχην και την πίστη σας, για να τιμήσετε Τον Άχρονον ! θα τιμήσετε και τον Βασιλεα, οποιοδήποτε όνομα και να έχει αυτός.

Θα σας εξηγήσω παιδιά μου για το όνομα τώρα, εάν αποκαλύψει ο Χριστός το όνομα του, πολλοί στις πονηρές ημέρες σας, θα το εκμεταλλευτούν, γι’αυτό λοιπόν με σεβασμό προς Τον Πατέρα σας Τον Άγιο και Ουράνιο, δείξτε εμπιστοσύνη στα λόγια Του και υστάτα να γίνουν στην χρονική τους σειρά αυτά.

Εσείς δείτε ( φροντίστε ) τον χρονον της πίστεως σας να είναι ατελείωτος, όσο για τα άλλα , όταν θα ελθη η ώρα θα τα πούμε.

Τον Βασιλεα, όταν θα ελθη θα τον αναγνωρίσετε από την πανοπλία του, όμως, εάν εσείς κάνετε εικασίες, όχι μόνον πανοπλία δεν θα εχη, αλλά θα του φύγει και το άλογο του.

Γι’αυτό σας λέγω και το τελευταίο, πιστιν θερμή, μετάνοια θερμή, αγάπη θερμή, και ευχαριστίες πολλές προς Τον Θεον σας.

Και πιστέψτε παιδιά μου, με ψηλά το κεφάλι, γιατί τότε μόνον θα μπορεί η κεφαλη σας να κλίνη προς Την Αγία Τριάδα.

Τον Χριστον θα τον δείτε όταν έρθει η ώρα στην δευτέρα παρουσία, γεμίστε το στόμα σας με λόγον Θεού………….

Ημερομηνίες, ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ δεν υπάρχει χρόνος Θεού, όταν Ο Θεός Πατέρας δει ότι η κούπα γέμισε και ξεχείλισε, θα επέμβει , όμως δίνει παράταση.

Ότι λόγο έχει δώσει στα παιδιά Του, Την Ορθοδοξία, θα το κρατήσει, εσείς είστε ολόκληρη η πίστη, που σας λείπουν κάποια υπολείμματα, οι άλλοι ενώ λέγονται στα χαρτιά Χριστιανοί, μόνο πιστοί δεν είναι, αλλά είναι το υπόλοιπο σας.

Μην ανησυχείτε με τα γεγονότα, τι σας έλλειψε; πότε σας έλλειψε; ΣΑΣ ΕΛΛΕΙΨΕ ΜΟΝΟ Η ΠΙΣΤΗ ΣΑΣ. Όταν οι άλλοι θα καίγονται, εσείς απλώς θα ζεσταίνεστε !!!

Να αγαπάτε όλους, ακόμα και τις πέτρες, έχετε τον νουν σας, Ηλθε ο Νυμφίος, τώρα είσαστε στον μισό ½ χρόνο και περιμένετε το ¼ του Βασιλια για να γίνει τα ¾, το υπόλοιπο θα γίνει με την εμφάνιση Του Κυρίου, την δευτέρα παρουσία, που αργεί ακόμα.

ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, τα παιδιά Του Χριστού ( οι Έλληνες ) που ορθώς δοξάζουν τον Θεό, θα πάνε σε όλο τον κόσμο και θα διδάξουν………..

GEWKWN

Add a Comment

Your email address will not be published.