Πολεμικές δηλώσεις στην «καρδιά» της Ευρώπης: «Ετοιμαστείτε να προσκυνήσετε» – Οι 3 μέθοδοι της υποταγής θα έρθουν και στην Ελλάδα;

Την ώρα που η «προοδευτική» Ευρώπη εξυμνεί τους μουσουλμάνους μετανάστες, εκείνοι ετοιμάζονται για Τζιχάντ!

Ρεπορτάζ: Νεκτάριος Αρχοντίου

Λίγο πριν τις Ευρωεκλογές, ο παλαιστίνιος ιμάμης Abu Taqi Al-Din Al-Dari στο τζαμί Al-Aqsa δήλωσε σε βίντεο ότι οι νέοι στη Γερμανία και στη Γαλλία δεν εκτιμούν το γάμο τόσο όσο οι μουσουλμάνοι.

«Το 2050, οι μουσουλμάνοιμετανάστες στη Γαλλία θα ξεπερνούν τους Γάλλους». «Αλλά δεν είναι οι αριθμοί, στους οποίος υπολογίζουμε για να μετατρέψουμε τη Γαλλία σε μια ισλαμική χώρα», συνέχισε.

«Η Γαλλία θα γίνει ισλαμική χώρα μέσω του Τζιχάντ, αφού οι μουσουλμάνοι πρέπει να έχουν μια χώρα-εργαλείο που θα φέρει την καθοδήγηση και το μήνυμα του Ισλάμ στη Δύση», είπε.

Στη συνέχεια έδωσε παραδείγματα μέσα από την ιστορία όταν χώρες της Δύσης και της Ασίας κυβερνιούνταν από την Οθωμανική Αυτοκρατορία, την οποία περιέγραψε ως ισλαμικό κράτος, και είπε ότι το «ισλαμικό έθνος» είναι ικανό να «επιστρέψει στον παλιό εαυτό του» και να διαδώσει το Ισλάμ.

«Βασιζόμαστε στο ότι οι μουσουλμάνοι πρέπει να έχουν μια χώρα που θα φέρει το Ισλάμ – την καθοδήγηση, το φως, το μήνυμά του και το έλεός του – στον λαό (της Δύσης) μέσω του Τζιχάντ για χάρη του Αλλάχ», είπε .

Όταν οι άνθρωποι δουν τη δικαιοσύνη, το φως, την καθοδήγηση και το έλεος του Ισλάμ, «θα εισέλθουν στη θρησκεία του Αλλάχ τρέχοντας», όπως λέει στο Κοράνι, στα χέρια μιας χώρας που θα τους φέρει στο Ισλάμ μέσω του Τζιχάντ για χάρη του Αλλάχ.

Ο Σέιτ Τάκι Αλ Ντιν πρόσθεσε ότι ολόκληρος ο κόσμος θα προσκυνήσει το Ισλάμ με έναν από τους τρεις τρόπους υποταγής:

1) Είτε οικειοθελώς

2) Είτε θα αναγκαστούν να πληρώνουν τον ειδικό φόρο απίστων

3) Ή τέλος θα πολεμηθούν για τη δόξα του Αλλάχ

Αυτούς θέλει να…ενσωματώσει μεταξύ των άλλων ΚΑΙ η χώρα μας με την αριστερή κυβέρνηση που προς το παρόν έχει!

Δείτε το βίντεο:

Την ίδια ώρα που οι «προοδευτικοί» μιλούν για την ενσωμάτωσή τους στις κοινωνίες των ευρωπαϊκών χωρών, μια ακόμη ανησυχητική είδηση μας έρχεται από την Γερμανία:

Οι μισοί κρατούμενοι στις φυλακές του Βερολίνου είναι αλλοδαποί μετανάστες. Αυτό λέει πολλά. Από το 2013, ενώ το ποσοστό των αλλοδαπών κρατουμένων αυξήθηκε από 35% σε 50%, ο συνολικός αριθμός των κρατουμένων μειώθηκε.

Εξαιτίας αυτού, η «επίσημη» γλώσσα στις φυλακές δεν είναι πλέον η γερμνανική, ένα φαινόμενο που ο πρόεδρος της επιτροπής φυλακών συνδέει με την μεταναστευτική κρίση της Ευρώπης. «Η τάση αυτή έχει ενταθεί από το έτος 2015», δήλωσε ο πρόεδρος. «Είναι προφανές ότι το κύμα μετανάστευσης έχει να κάνει με αυτό». «Κατά την άποψή μου, κανείς δεν ήταν προετοιμασμένος για μια τέτοια εξέλιξη».

Ισλάμ και Ελλάδα

Όντας και εμείς μια «προοδευτική χώρα», έχοντας αριστερή κυβέρνηση και επομένως πολιτική ανοιχτών συνόρων, δεχθήκαμε πολλά εκατομμύρια μεταναστών, παράνομων και μη, εμποτισμένων με τη νοοτροπία του Ισλάμ.

Στη χώρα μας, έχουν περάσει ως δήθεν πρόσφυγες φανατικοί ισλαμιστές, οι οποίοι και περιμένουν να «ενεργοποιηθούν» όταν πάρουν την κατάλληλη εντολή.

Όλοι αυτοί λαμβάνουν μαζικά επιδόματα και παρότι βρίσκονται σε ξένη χώρα, έχουν σε όλα προτεραιότητα σε σύγκριση με τους Έλληνες, οι οποίοι σιγά σιγά «σβήνουν», όπως δείχνουν οι αριθμοί. Μάλιστα είδαμε την αριστερή κυβέρνηση να απλοποιεί τις απαιτούμενες διαδικασίες για ελληνοποιήσεις-εξπρές με σκοπό ακόμη και να μπορούν να ψηφίζουν και να επηρεάζουν τις εξελίξεις στη χώρα μας!

Ακούσαμε επίσης από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να εξυμνούν τους μετανάστες, λέγοντας ότι αυτοί κρατούν ανοιχτά τα σχολεία με τα παιδιά τους στα νησιά, αυτοί κρατούν ζωντανές της γειτονιές, βοηθούν στα έσοδα της χώρας κτλ.

Την ώρα που πολλές χώρες της Ευρώπης κάνουν μια δεξιά στροφή, εμείς μένουμε κολλημένοι στο βούρκο της αριστεράς.

Μην ξεχνάμε, και τις δηλώσεις Τσίπρα αλλά και άλλων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τις οποίες οι μετανάστες θα λύσουν το δημογραφικό,, που όλως τυχαίως, έρχονται σε απόλυτη συμφωνία με τις δηλώσεις του υπηρέτη της Νέας Τάξης, Τζόρτζ Σόρος, για αντικατάσταση των Ελλήνων και εν γένει των ευρωπαίων από μετανάστες.

Επίσης η ανοχή που δείχνουμε απέναντι στις προσβολές κατά του Έθνους και της θρησκείας μας, όπως και απέναντι σε πολλά έθιμα και παραδόσεις μας από τους μετανάστες, είναι «βούτυρο στο ψωμί» τους αφού θεωρούν πως δεν αντιδράμε γιατί αναγνωρίζουμε την υπεροχή τους, πράγμα που τους οδηγεί να ενεργούν σαν η χώρα να είναι τσιφλίκι τους.

Υπάρχει ακόμη και το ενδεχόμενο εμφάνισης Μουσουλμανικού κόμματος όπως σας έχουμε γράψει πολλάκις. Άπαξ και έχουμε αναγνωρίσει τους μετανάστες ως μειοψηφία με δικαιώματα στη χώρα μας, θα οδηγηθούμε όπως όλα δείχνουν αργά ή γρήγορα σε αυτό, όπως ήδη μουσουλμάνοι μετανάστες απαιτούν να γίνει σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

Κλείνοντας, αυτό που πρέπει να κάνουμε, για να ελέγχουμε καλύτερα το πρόβλημα, αφού δεν μπορεί να εξαφανιστεί από τη μια μέρα στην άλλη, είναι να κάνουμε μια το δυνατόν πιο δεξιά στροφή, επιλέγοντας τη ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό σαφώς και δε θα λύσει το πρόβλημα, αλλά σίγουρα θα το κάνει πολύ πιο ελεγχόμενο όπως προείπαμε με σκοπό την προσπάθεια επίλυσής του σε βάθος χρόνου.

(φώτο: Pexels)

el.gr

Add a Comment

Your email address will not be published.