Παρουσίασαν τον Τρίτο Ναό! – Οργή και ανησυχία σε Ρωσικά ΜΜΕ – Βίντεο-«αίνιγμα» από τον Μ. Πομπέο

Ετοιμάζεται  πυρετωδώς από τους Ισραηλινούς  η ανέγερση  ενός «μεγαλοπρεπούς» Τρίτου Ναού του Σολομώντα για την έλευση του «δικού τους Μεσσία» σύμφωνα με τον ρωσικό και βρετανικό τύπο, με αφορμή την παρουσία του Αμερικανού ΥΠΕΞ που μετέβη στην Ιερουσαλήμ να εγκρίνει πολλά και διάφορα σχέδια. 

Όλα ξεκίνησαν μετά την δημοσιοποίηση βίντεο παρουσία του Μάικ Πομπέο και του Ισραηλινού Πρωθυπουργού Μ.Νετανιάχου, σχετικά με ειλημμένη όπως αποδείχθηκε απόφαση του Προέδρου Τράμπνα αναγνωρίσει την κυριαρχία του Ισραήλ στα υψώματα  του Γκολάν.

Εκεί έχουμε την εμφάνιση μοντέλου του τρίτου Ιερού Ναού Ιερουσαλήμ, ο οποίος σύμφωνα με τις ορθόδοξες προφητείες των Αγίων μας θα σημάνει την απαρχή όλων των γεγονότων σχετικά με την τύχη  του κόσμου.

Πολλοί συγγραφείς πιστεύουν ότι η κατασκευή του  τρίτου Ναού στην Ιερουσαλήμ θα προηγηθεί της επικείμενης επιστροφής του  νέου Μεσσία (αντίχριστος) στην θέση του αληθινού  Ιησού Χριστού.

Εβραϊκές προφητείες αναφέρουν  ότι ο Ιερός Ναός θα αποτελέσει το έδαφος για την επικείμενη αποκάλυψη. Για το θέμα αυτό φέρεται να έγινε ειδική συνάντηση πριν μερικές ημέρες από την ισχυρή εβραϊκή συνέλευση των ραβίνων γνωστή ως Sanhedrin.

Η Ιερουσαλήμ έχει από την επόμενη εβδομάδα  δημοτικές εκλογές και οι Ραβίνοι του συμβουλίου  Sanhedrin  προέτρεψαν τους δύο υποψηφίους,  Ofer Berkovich και  Moshe Lion, να δηλώσουν ότι θα ξαναχτίσουν τον Τρίτο ναό.

Οι πρώτοι δύο Ναοί της Ιερουσαλήμ κατασκευάστηκαν στο όρος του Θεού πριν από αιώνες, αλλά καταστράφηκαν εκ θεμελίων  από τους Βαβυλώνιους και τους Ρωμαίους αντίστοιχα.

Ο Ιερός Ναός παίζει καθοριστικό ρόλο στην εβραϊκή παράδοση και είναι κεντρικό σημείο αναφοράς σε προφητείες και ιστορίες σχετικά με την αποκάλυψη.

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο δημοσίευσε το βίντεο της επίσκεψής του στο Ισραήλ στο προφίλ  του στο Twitter, παραλείποντας  τα μουσουλμανικά ιερά στην Ιερουσαλήμ, αλλά παρουσιάζοντας ένα μοντέλο σε μικρογραφία του αποκαλούμενου Τρίτου Ναού, σύμφωνα με  το Sputnik.

Το πλάνο δείχνει ότι ο Πομπέο επισκέπτεται την εκκλησία του Παναγίου Τάφου και το Δυτικό Τείχος στην Ιερουσαλήμ, ενώ ακολουθεί η μακέτα του Τρίτου εβραϊκού Ναού.

Το τελευταίο διάστημα κατά σύμπτωση έχουμε πολλές  εβραϊκές ομάδες, οι οποίες ζητούν επιτακτικά την ανέγερση  του Τρίτου ναού του Σολομώντα, προκαλώντας ανησυχίες για έναν Ιερό πόλεμο ( Τζιχάντ)  ουσιαστικά μιας και θα επηρεαστεί και  το Τέμενος Al-Aqsa στο Όρος του Ναού, που είναι το τρίτο ιερότερο μέρος για τους μουσουλμάνους.

Οι  Εβραίοι πιστεύουν ότι ο Τρίτος Ναός θα ξαναχτιστεί από τον αποκαλούμενο Εβραίο Μεσσία, γεγονός που κάποιοι το ερμηνεύουν σε συνδυασμό με εσχατολογικά σενάρια.

Luke Brussel@LukeBrussel · 22 Μαρ 2019

As a Jew and the son of a Rabbi, I am deeply offended by Sec. Pompeo’s statement. The Jews have survived for thousands of years despite not because of tyrants who rule by hate and fear. Sec. Pompeo does not understand Judaism or the Jewish people and he does not speak for us.

Bloc Liars & Abusers@nestedlog

White evangelicals like Pompeo believe all Jews must return to biblical Israel where they will accept Jesus or be killed at the end of days
That’s why moving embassy to Jerusalem
Also temple must be rebuilt & animal sacrifice of a red heifer must be accomplished
So, yeah nuts.44:08 π.μ. – 23 Μαρ 2019Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του TwitterΔείτε άλλα Tweet του χρήστη Bloc Liars & Abusers

Ενσωματωμένο βίντεο

Secretary Pompeo@SecPompeo

Great visit to #Israel to meet with good friends @netanyahu & @PresidentRuvi. Built upon our strong partnership for peace, security, and prosperity in the region. My deepest thanks to @USAmbIsrael for hosting me!1.8022:22 μ.μ. – 22 Μαρ 2019823 άτομα συζητούν σχετικά με αυτόΠληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter

pentapostagma.gr

Add a Comment

Your email address will not be published.