Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας : Χωρίς “φωνή λαού” δεν έχει “οργή Θεού”…

Τι είναι αυτό που θα ήθελαν πάρα πολύ να σου στερήσουν , οι τέως και οι νυν κάτοχοι της εξουσίας ; 
Το δικαίωμα σου να ψηφίζεις ,να επιλέγεις , με λίγα λόγια την “ελεύθερη σου βούληση ” .

Κακά τα ψέματα ,ακόμα εμείς επιλέγουμε τους κυβερνήτες μας ,άλλα οι τρόποι “πλύσης εγκεφάλου ” που μας ασκούν είναι ιδιοφυής ,αφού εμείς είμαστε …το αντίθετο από ιδιοφυΐες .Έχουμε φτάσει στο σημείο να πιστεύουμε ότι εμείς τους επιλέγουμε .Ποιόν να ψηφίσω ; μήπως υπάρχει και κανένας άλλος ; και έτσι πάμε στην “φάκα” ξανά και ξανά.

Αν γινόταν να εξαφάνιζαν την Δημοκρατία από προσώπου γης.Αλλά δεν μπορούν και πρέπει να το δεχτούν, γιατί είναι απαράβατος κανόνας του παιχνιδιού . Γνωρίζουν την ανεξέλεγκτη δύναμη της “μάζας ” και προτιμούν να την υπνωτίζουν και να εναλλάσσονται στην εξουσία , παρά να αντιμετωπίσουν την “φωνή λαού” που ισοδυναμεί με την “οργή του θεού”
Πρέπει όμως με κάποιο τρόπο να σε “κοροϊδέψουν ” να μάθουν να σε χειρίζονται και να έχουν σε καταστολή την “φωνή του λαού “,με φτηνά κόλπα μέχρι να ανέβουν στην εξουσία ή κατά την διάρκεια της άσκησης των καθηκόντων τους .

Βλέπουμε λοιπόν ότι η φράση την “φωνή λαού” να συνδυάζεται και να παρομοιάζεται με την “οργή του Θεού” και επειδή ο Θεός δεν οργίζεται μόνο ,αγαπά δίκαιους και αδίκους μήπως υπάρχει μια βαθύτερη έννοια στην θυμοσοφία της λαϊκής αυτής ρήσης .Μήπως η “οργή του Θεού ” είναι η θεία πρόνοια που έρχεται σαν ανταπόδοση στην προσευχή ,πίστη και μετάνοια της “φωνής του λαού ” που αυτή δεν φαίνεται προς το παρόν ,λες και πάνε όλα καλά ..

Μήπως πρέπει να εμφανιστεί πρώτα η “φωνή του λαού ” που δείχνει την “μετάνοια ” μας την απόγνωση μας ,την στροφή μας προς τον Θεό και όσο δεν έρχεται καλά μου “προβατάκια ” θα αργεί και το αποτέλεσμα της “οργής του Θεού ” πάνω στα κεφάλια των αδίκων .
Η εκπλήρωση των προφητειών ,μάλλον χρειάζεται πρώτα την “φωνή λαού”…

Καλό Αγώνα

Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας

www.facebook.com/Μαχόμενος-Ορθόδοξος-Έλληνας-2200968773486131/?modal=admin_todo_tour

Add a Comment

Your email address will not be published.