ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΤΕΛΙΚΑ ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΝΑΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ; ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ;

ΠΟΛΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ ΣΤΟ “ΟΡΟΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ” ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ!

ΤΑ ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ, ΟΤΑΝ Ο ΤΡΑΜΠ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΩΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΝΩ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΚΑΝΑΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΝΑΟΥ!

ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, ΑΦΟΥ ΑΦΕΝΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΛΕΓΟΜΕΝΗ “ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ”, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ, ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΟΜΠΕΟ ΚΑΙ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΕΠΑΝΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝ ΜΟΝΤΕΛΟ!

1) ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΝΑΟΥ:

Α) ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ Η ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΝΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΣΙΑ, ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ!

Β) ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΛΘΕΙ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ Ο ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ!

Γ) ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ Ο 3ος ΝΑΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ 3,5 ΕΤΩΝ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΔΙΩΓΜΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.

Δ) ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ 24:15: “Ὅταν οὖν ἴδητε τὸ βδέλυγμα τῆς ἐρημώσεως τὸ ῥηθὲν διὰ Δανιὴλ τοῦ προφήτου ἑστὼς ἐν τόπῳ ἁγίῳ – ὁ ἀναγινώσκων νοείτω- τότε οἱ ἐν τῇ Ἰουδαίᾳ φευγέτωσαν ἐπὶ τὰ ὄρη”
(ΩΣ ΒΔΕΛΥΓΜΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΩΣΕΩΣ ΝΟΕΙΤΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.)

2) ΠΟΙΟΙ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΝΑΟΥ:

Α) ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ / ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΝ, ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ / ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ (ΒΛ. ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ “ΣΟΦΩΝ” ΤΗΣ ΣΙΩΝ).

Β) ΓΙΑΤΙ, ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΩΜΕΝ ΑΛΛΩΣΤΕ; ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ (ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΒΛ. ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ).

Γ) ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ “ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ”, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ! ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ… Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ! ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ!!!

3) ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΝΑΟΥ:

ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΑΛ-ΑΚΣΑ (Ή ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΡ, ΙΕΡΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ), ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ, ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ, ΝΑ ΚΤΙΣΤΕΙ Ο ΝΕΟΣ!

ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΕΞΟΡΓΙΖΟΝΤΑΙ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ, ΟΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ, ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΟΥΝ, ΩΣΤΕ, ΝΑ ΑΝΕΓΕΙΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΝΑΟ!

ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΛΕΝΕ, ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΒΙΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ! (ΠΟΛΕΜΟ; ΣΕΙΣΜΟ;) Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΠΟΙΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ:
“Οι Κινέζοι θα περάσουν τον Ευφράτη ποταμό με 200.000.000 στρατό και θα προχωρήσουν προς τα Ιεροσόλυμα. Θα καταστραφεί το τέμενος του Ομάρ και θα αρχίσουν οι εργασίες για την ανοικοδόμηση του ναού του Σολομώντα που ήταν παλαιότερα χτισμένος σ’ εκείνο το σημείο.” (ΒΛ. ΠΑΡΑΚΑΤΩ)

4) Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΠΑΪΚ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ:

Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΠΑΪΚ, ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ, ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΚΑΙ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΗΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ 1871 ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΖΟΥΖΕΠΕ ΜΑΤΣΙΝΙ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΔΡΥΤΗ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ.

ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ! ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΥΣ ΕΠΕΣΑΝ 100% ΜΕΣΑ! ΓΙΑ ΤΟΝ Γ’ΠΠ ΓΡΑΦΕΙ (ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ)ΤΑ ΕΞΗΣ:

“Ο Γ’ΠΠ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΗΓΕΤΩΝ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ!

ΤΑ ΕΘΝΗ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΩΣ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗ!

ΘΑ ΕΞΑΠΟΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ, ΩΣΤΕ, ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ!

ΤΟΣΟ Η ΑΘΕΪΑ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΛΗΘΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΤΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΦΩΣ!”

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΙΣΩΣ ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΝ, ΟΤΙ Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΩΣ ΧΡΗΣΙΜΗ ΣΤΟ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΡ ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ, Π.Χ. ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΟ ΤΑΦΟ.

5) Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ:

# ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ, ΝΑ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΟΧΘΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΜΟΝΙΜΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΑΣ.

# ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΜΕΤΑΞΥ ΣΟΥΝΙΤΙΚΩΝ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ Η ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.

# ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΣΤΗ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ.

ΣΧΟΛΙΟ: ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΒΑΖΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ (ΗΔΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ ΣΤΗ ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ) ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ (1) ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ:

=> “ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ” ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΦΘΑΣΕΙ ΣΕ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΑΝΟΔΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ! ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ:

=> ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΗΓΕΣΙΩΝ ΗΠΑ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ… ΑΛΛΑ…

=> ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΑΤΑΙΩΘΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΗΣ ΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΕΦΙΑΛΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ …

6) ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ Ο ΘΕΟΣ ΓΕΛΑΕΙ: ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΦΟΥΦΟΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΦΟΥΦΟΥΤΟΙ, ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΠΑΪΚ, Η ΣΑΡΡΑ, Η ΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ, ΠΑΜΕ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΩΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΣΤΙΑΝΟΙ, ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ:

ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ Γ’ΠΠ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ (ΤΡΙΗΜΕΡΗ) ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.
ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΥΤΟ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΑΛΛΗΛΟΕΞΟΝΤΩΘΟΥΝ (ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ / ΕΝΟΤΗΤΑ 26) ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ:

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΠΛΑΝΗ Η ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ; ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΩΣ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟ ;

ΠΑΪΣΙΟΣ (1): ( Από το βιβλίο «Σύγχρονες προφητείες και θαύματα» του Γιώργου Κορή)

Θα γίνουν φοβεροί πόλεμοι στη Μέση Ανατολή, όπου θα πάρουν μέρος οι Ρώσοι. Θα υπάρχουν πολλοί νεκροί. Οι Κινέζοι θα περάσουν τον Ευφράτη ποταμό με 200.000.000 στρατό και θα προχωρήσουν προς τα Ιεροσόλυμα. Θα καταστραφεί το τέμενος του Ομάρ και θα αρχίσουν οι εργασίες για την ανοικοδόμηση του ναού του Σολομώντα που ήταν παλαιότερα χτισμένος σ’ εκείνο το σημείο. Θα γίνει φοβερός πόλεμος μεταξύ Ευρωπαίων και Ρώσων και θα σκοτωθούν πολλοί. Η Ελλάδα δεν θα αναμιχθεί πολύ σ’ αυτόν τον πόλεμο και θα της δοθεί η Κων/πολη, επειδή οι αντιμαχόμενες πλευρές δεν θα βρίσκουν άλλη καλύτερη λύση… Οι Εβραίοι θα βοηθηθούν από τον Ευρωπαίο ηγέτη και θα αποκτήσουν μεγάλη δύναμη. Θα αναδειχθούν αναιδείς και υπερήφανοι και θα προσπαθήσουν να αναλάβουν την διακυβέρνηση της Ευρώπης. Τότε τα 2/3 των Εβραίων θα εκχριστιανιστούν… Η ΕΟΚ είναι το κράτος του Ισραήλ και τα ψωμιά της είναι λίγα.

ΠΑΪΣΙΟΣ (2): ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ ΣΑΦΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ:

“Θα ακολουθήσει καιρός παγκόσμιας αναταραχής και αβεβαιότητας κατά την οποίαν θα λάβει χώραν σαφής παρέμβαση του Θεού εντός της ιστορίας. Μετά από αυτήν θα γεμίσει ο τόπος εκκλησίες και θα σας τραβούν απο το μανίκι να τους μιλήσετε για τον Χριστό!”

ΟΣΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΣ: ΣΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ

ΑΦΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΑΥΤΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΣΙΛΕΥΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΣΕΒΗ ΒΑΣΙΛΙΑ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΣΙΛΕΥΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΕΜΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1948 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΣΩ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΔΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ: ΟΤΙ, ΟΤΑΝ Ο ΟΣΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ “ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ”, ΕΝΝΟΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ!

ΕΙΚΑΖΩ ΔΗΛΑΔΗ, ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ (ΘΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ ΚΑΙ ΤΑ 2/3 ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΑΪΣΙΟ ΘΑ ΒΑΠΤΙΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ) ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΑ ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΓΟΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ (ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΥΜΕΝΟ) ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΡΩΤΟΙ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΩΣ ΕΠΙΓΕΙΟ ΒΑΣΙΛΙΑ, ΜΕΣΣΙΑ ΚΑΙ ΘΕΟ! ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΘΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ Ο ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΔΕΛΥΡΑ ΕΘΝΗ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ (ΟΧΙ ΚΑΤ’ ΑΝΑΓΚΗΝ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΕΙΡΑ):

ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ…

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

ΣΤΗΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ…

ΓΕΝΙΚΕΥΣΗ Γ’ΠΠ…

ΔΙΑΛΥΣΗ ΕΥΡΩΠΗΣ…

ΑΛΛΗΛΟΕΞΟΝΤΩΣΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΚΟΤΟΥΣ…

ΕΠΕΛΑΣΗ ΚΙΝΕΖΩΝ…

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΟΜΑΡ…

ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ…

ΕΚΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ 2/3 ΕΒΡΑΙΩΝ…

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΕ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟ…

ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ….

ΒΔΕΛΥΡΑ ΕΘΝΗ…

ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΤΡΙΤΟΥ ΝΑΟΥ…

ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ…

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 2050.

ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΜΑΣ ΜΙΛΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ, ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΩΡΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΝΑΟΥ!

ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ, ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΩΝΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΥΚΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ! ΟΚ, ΠΑΙΔΕΣ;

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ
annapan1966@hotmail.com

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔ

Add a Comment

Your email address will not be published.