Αδιανόητο – Σουηδία: Του πήραν τα παιδιά και τα έδωσαν σε μουσουλμάνους – Ζήτησε άσυλο στην Πολωνία

Το αδιανόητο συνέβη στη Σουηδία.

Οι… «κοινωνικές» υπηρεσίες της χώρας έδωσαν για υιοθεσία τρία κορίτσια χριστιανικού θρησκεύματος σε μια ανάδοχη μουσουλμανική οικογένεια.

Ο πατέρας των κοριτσιών με καταγωγή από τη Ρωσία μόλις έμαθε την εξωφρενική αυτή κίνηση των αρχών, πήρε πίσω τα παιδιά του και ως πρόσφυγας έφυγε από τη χώρα ζητώντας άσυλο στην Πολωνία όπου και βρίσκεται σήμερα.

Ο Denis Lisov ήρθε στη Σουηδία πριν από 7 χρόνια. Το 2017 η σύζυγός του αρρώστησε βαριά με αποτέλεσμα οι «κοινωνικές»  υπηρεσίες της χώρας θεώρησαν καλό να πάρουν τα παιδιά από τον πατέρα τους, με το αιτιολογικό ότι δεν είχε πλήρη απασχόληση και κατά συνέπεια δεν μπορούσε να φροντίσει τα παιδιά του.

Έτσι έδωσαν τα τρία κορίτσια σε οικογένεια μουσουλμάνων! Ο Lisov μπορούσε να δει τα παιδιά του αλλά για μόνο 6 ώρες την εβδομάδα.

Όπως αναφέρει ο δικηγόρος του, δεν τους δόθηκε καμία άλλη επιλογή και τα τρία παιδιά δεν ήθελαν να μείνουν με μια ξένη οικογένεια.

Μετά από ένα χρόνο που τα παιδιά του έζησαν μακριά από τον πατέρα τους σε απόσταση 300 χλμ. ο  Lisov είδε ότι δεν πήγαινε άλλο η κατάσταση αυτή.

Έτσι αναγκάστηκε να πάρει τις τρεις κόρες του και να διαφύγει από την Σουηδία, αλλά στην Βαρσοβία τον σταμάτησαν στο αεροδρόμιο καθώς οι αρχές της Σουηδίας είχαν εκδώσει ένταλμα για αρπαγή ανηλίκων!

Εκεί υπέβαλλε αίτημα για άσυλο και πολωνικό δικαστήριο  αποφάνθηκε ότι η Σουηδία είχε παραβιάσει συνθήκη της ΕΕ όπου απαγορεύεται ρητά η παράδοση  ανηλίκων τέκνων σε οικογένεια με διαφορετικό θρήσκευμα ή πολιτισμικό υπόβαθρο.

Το δικαστήριο αποφάνθηκε ακόμη ότι τα δικαιώματα του Lisov ως πατέρας δεν είχαν ανασταλεί δίνοντας έτσι το δικαιώμα να είναι με τα απιδιά του σε μια απόφαση σταθμό ράπισμα κατά των σουηδικών αρχών.Προβολή εικόνας στο Twitter

Προβολή εικόνας στο Twitter

Bartosz Lewandowski@BartoszLewand20

Trwa spotkanie @OrdoIuris, Rzecznika Praw Dziecka Mikołaja Pawlaka i mec. Babkena Khanzadyan z Denisem Lisovem i jego córeczkami. Za chwilę przystąpią do podpisywania wniosku o azyl w Polsce. Rodzina jest szczęśliwa i wypoczęta po pierwszej nocy spędzonej w spokoju.71211:13 π.μ. – 4 Απρ 2019226 άτομα συζητούν σχετικά με αυτόΠληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter

Προβολή εικόνας στο Twitter

Bartosz Lewandowski@BartoszLewand20

Dzis o godz. 12 w Sądzie Rej. dla http://m.st . Warszawy rozpocznie się posiedzenie, na którym Sąd zdecyduje czy trzy Rosjanki, które uciekły wraz z ojcem przed urzędnikami ze Szwecji będą mogły pozostać w Polsce. Dzieci spędziły noc z ojcem wskutek postawy @OrdoIuris5189:02 π.μ. – 3 Απρ 2019170 άτομα συζητούν σχετικά με αυτόΠληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter


Προβολή εικόνας στο Twitter

Προβολή εικόνας στο Twitter

Artur Stelmasiak@ArturStelmasiak

Polska jest pięknym krajem. Polaka rozkwita w moich oczach, bo dzięki niej wreszcie możemy być z tatą- powiedziała tuż po wyroku sądu Sofia Lisova, najstarsza córka Denisa Lisova.

Gratulacje dla wszystkich zaangażowanych w sprawę i także dla pani sędzi Żanety Seliga-Kaczmarek.5429:55 μ.μ. – 3 Απρ 2019142 άτομα συζητούν σχετικά με αυτόΠληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter


Προβολή εικόνας στο Twitter

Προβολή εικόνας στο Twitter

Sputnik@SputnikInt

Family flees to Poland as Sweden gives kids to Muslim foster parents (PHOTO) http://sptnkne.ws/mftp 1312:30 μ.μ. – 5 Απρ 2019Δείτε άλλα Tweet του χρήστη SputnikΠληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του TwitterΜια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Add a Comment

Your email address will not be published.