Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας : “Κάνε Θεέ μου κάνε να το ζήσουμε ” … την πρώτη λειτουργία μετά από την άλωση στην “Αγία Σοφία

Μπορεί να χωρέσει ο νους σας ,να βλέπετε σε απευθείας μετάδοση από την τηλεόραση , την πρώτη λειτουργία μετά από την άλωση στην “Αγία Σοφία” . Μπορεί να χωρέσει ο νους σας ,να είσαστε παρόντες.

Πιστεύω ότι Όλοι θα κλαίμε σαν “μωρά ” παιδιά ό ένας στην αγκαλιά του άλλου από χαρά ενωμένοι και αγαπημένοι .Έχοντας ξεχάσει ότι μας χώριζε .

Εμένα θα μου έφτανε αυτό ,να το ζήσω έστω και ραδιοφωνικά ,να ακούσω τις ψαλμωδίες ,την Βυζαντινή μουσική να ακούγεται πάλι και τον “μαρμαρωμένο Βασιλέα” ολοζώντανο να στέκεται στην θέση του .

Στο παρακάτω βίντεο ακούγετε η ψαλμωδία σε Ψηφιακή αναπαραγωγή, , με την αυθεντική ακουστική της Αγίας Σοφίας, από τους επιστήμονες του Πανεπιστημίου του stranford, σε συνεργασία με την χορωδία Capella Romana

Ας κλείσετε τα μάτια και φανταστείτε, να ζείτε την Άγια στιγμή της πρώτης Λειτουργίας μετά την άλωση

Κάνε μας θεέ μου να το ζήσουμε ,εμάς του Έλληνες .

Επειδή είναι θέλημα Θεού να το ζήσουμε ,θα το ζήσουμε να είσαστε σίγουροι Έλληνες .

Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου , σε όσους περισσότερους απο εμάς να τους αξιώσει ο Τριαδικός θεός ,να ζήσουν μέσα στην Αγία Σοφία την Αγία αυτή στιγμή .Εκείνη την στιγμή που πλησιάζει ,όλοι οι Έλληνες σε κάθε γωνία του κόσμου θα είναι ΕΝΑ ,μια γροθιά ,κάτω από την προστασία του Τριαδικού Θεού,για να διδάξουν στα πέρατα του κόσμου τον Χριστό στον εναπομείναντα κόσμο.. .

Με τον Μαρμαρωμένο Βασιλέα να “στέκεται ” δίπλα σε όλους μας ,τον χρειαζόμαστε .

Μόνο και μόνο αυτή η μελλοντική εικόνα μπορεί να μας ενώσει στον κοινό σκοπό μας

Καλό Αγώνα

Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας

“Αγρυπνείτε και εργάζεσθε τα έργα του φωτός”

Add a Comment

Your email address will not be published.