Η φράση που ακούστηκε από «χείλια»… «μετανάστη» και αποκαλύπτει το διεθνές σχέδιο για την Ελλάδα

Δείτε επίσης σε ρεπορτάζ του μήνυμα που ξεσήκωσε μαζικά ομάδες παράνομων μεταναστών με συνέπεια τα σοβαρά επεισόδια στα Διαβατά

Ηρεμία επικρατεί μετά από τρεις ημέρες εντάσεων έξω από την δομή φιλοξενίας «προσφύγων και μεταναστών, στο πρώην στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου, στα Διαβατά Θεσσαλονίκης καθώς αποχώρησαν και οι τελευταίοι που είχαν στρατοπεδεύσει στο σημείο.

Το μήνυμα ξεκάθαρο: «Θα μείνετε στην Ελλάδα».

Ρεπορτάζ: Κίμων Χαραλάμπους
Οι «μετανάστες μεταφέρθηκαν με ναυλωμένα λεωφορεία στις δομές, τα ξενοδοχεία ή τα διαμερίσματα όπου φιλοξενούνται σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Σας θυμίζουμε πως το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης έφτασαν εκεί εκατοντάδες «πρόσφυγες και μετανάστες», λαμβάνοντας διαδικτυακό μήνυμα, το οποίο, όπως σας αναλύσαμε, αποτέλεσε, κατά τα φαινόμενα, πρόβα κατευθυνόμενου ξεσηκωμού των παράνομων μεταναστών που έχουν συγκεντρώσει στην χώρα μας.

Διαβάστε οπωσδήποτε ΕΔΩ.

Στο ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 θα δείτε το μήνυμα που στάλθηκε μαζικά μέσω διαδικτύου, στα αραβικά, ξεσηκώνοντας τους «μετανάστες».

Επιπλέον θα δείτε ένα «πρόσφυγα και μετανάστη» να αναφέρει πως δεν μπορούν να μείνουν στην Ελλάδα, γιατί οι χώρα μας «δεν είχε δυνατότητες» να τους ενσωματώσει.

«Αγαπάμε τους Έλληνες, ξέρουμε τι κάνουν αλλά, την ίδια στιγμή, γνωρίζουμε την χωρητικότητα (δυνατότητες) της Ελλάδας», είπε χαρακτηριστικά.

Η φράση του αυτή δεν κατάφερε να συγκινήσει τους αρμόδιους των διεθνών Οργανισμών.

Η Ύπατη Αρμοστεία είναι κατηγορηματική: «Οι άνθρωποι αυτοί θα ενσωματωθούν στην Ελλάδα», σημείωσε η υπεύθυνη επικοινωνίας της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους «πρόσφυγες», μιλώντας στην ΕΡΤ, δίνοντας διεθνή διάσταση στο σχέδιο για τους «μετανάστες και πρόσφυγες» που έρχονται στην Ελλάδα.

Την ώρα που και οι ίδιοι οι «μετανάστες και πρόσφυγες» έχουν καταλάβει πως η Ελλάδα δεν μπορεί να τους αναλάβει, κάποιοι τους επιβάλλουν την παραμονή τους εδώ με το ζόρι.

Ποιοί είναι αυτοί; Το κατεστημένο «πίσω από την κουρτίνα»;, αν μας επιτραπεί να χρησιμοποιήσουμε την… φράση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Μάλιστα, εξακολουθούν να τους στέλνουν κατά χιλιάδες στα σύνορα στον Έβρο για να περάσουν στην Ελλάδα και μέσω αυτής δήθεν στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Είναι ενδεικτικό ότι, μόνο την Κυριακή, οι τουρκικές αρχές συνέλαβαν 1.000 πρόσφυγες, στον απόηχο των όσων συνέβησαν στα Διαβατά.

Υπάρχει μάλιστα ανάλογη φήμη ότι η Τουρκία θα ανοίξει τα σύνορά της με την Ελλάδα, με συνέπεια οι παράνομοι μετανάστες να προσπαθούν να φτάσουν στην Αδριανούπολη με κάθε τρόπο για μια καλύτερη ζωή στην Ευρώπη, αλλά τελικά να «στριμώχνονται» όλοι στην Ελλάδα.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

ΦΩΤΟ: eurokinissi

el.gr

Add a Comment

Your email address will not be published.