Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας : Οι πρώτες κινήσεις του «Μαρμαρωμένου βασιλιά «

Κάποιος πρέπει να μας θυμίσει ποιοι είμασταν 
Κάποιος πρέπει να μας δείξει ποιοι είμαστε τώρα και από που κινδυνεύουμε ..
κάποιος πρέπει να μας δείξει πως θα γίνουμε το «ένδοξο Ορθόδοξο έθνος » ξανά και πώς.

Δείτε λοιπόν ποιοι είμασταν και κάποιοι μας έσβησαν από την μνήμη το «μεγαλείο » ,που μας χάρισε η πίστη και επαφή με τον θεό .

Καταλαβαίνεται τι τεράστια ιστορία και κληρονομία έχουμε «εγκαταλείψει » και που θα ενσκήψει και θα ασχοληθεί για την αναβίωση , ο νέος Ορθόδοξος ηγέτης που αναμένουμε όλοι .

Αρχικά θα τοποθετήσει τον Θεό ,εκεί που πρέπει .Θα πράττει δοξάζοντας τον Θεό και για να «ευαρεστεί » τον Θεό και τους συνανθρώπους του .Θα είναι «τοποθετημένος » από τον Θεό και θα το ξέρει εσωτερικά με πίστη και ταπείνωση .
ΔΕΝ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΨΕΥΤΗΣ

Δεν θα πράττει με «φιλαργυρία » και «φιλοδοξία» και ούτε θα διψά και ζητά να τον δοξάζουν , δεν θα τον ενδιαφέρουν τα πλούτη και η δόξα ,απλά να τον υπακούν και να σέβονται την «αποστολή » του ,να αναγεννήσει τον Ελληνισμό και να ξαναφέρει τον Θεό στις καρδιές του κόσμου .Θα ζητά όλοι μαζί να δοξάζουμε και να ευαρεστούμαι τον Θεό για τις δωρεές του για να έχουμε την προστασία του και βοήθεια του

Θα προσκυνά τον Θεό με την καρδιά του ,γιατί θα ξέρει ότι απο αυτόν ξεκινούν όλα και δωρεά του είναι .

Με λίγα λόγια, αυτός ο ηγέτης θα είναι η έκφραση της «χάρης’ του Θεού σε άνθρωπο και θα είναι το «δώρο ‘ του Θεού στον μετανοημένο Ορθόδοξο Ελληνισμό .

Θα αναγεννήσει τον πολιτισμό και τις τέχνες Δεν έχουμε καμία α ανάγκη τον διεφθαρμένο δυτικό πολιτισμό ,των ψυχοπαθών , των «χαπακωμένων «των διεφθαρμένων ,τον «πόρνων » δυτικών στο μυαλό και στην ψυχή .

Έχουμε δικό μας Θεό ,δεν θέλουμε τον δικό σας ,το είδωλο του Σατανά με διαφορετικά «προσωπεία «
Βαμμένοι άντρες και γυναίκες σαν πόρνες ,προηγούμενων χρόνων ,φιλάρεσκοι ,εγωιστές ,φιλήδονοι ,φιλάργυροι άθεοι δαιμονισμένοι .Δυστυχώς έχουμε κολλήσει και εμείς και τα παιδιά μας .

Αλλά τα «γεροντάκια » του Αγίου Όρους απο την μία κλαίνε για «αυτά » που έρχονται ,για τον χαμό που επίκειται στους «άλλους » λαούς ,από την άλλη ευχαριστούν τον θεό για το «μάθημα » που θα δώσει σε εμάς τους Έλληνες ,αφού βλέπει σε εμάς ακόμα να τρεμοπαίζει μέσα μας «το καντηλάκι ‘ του .

Για παράδειγμα ΕUROVISION διαγωνισμός τραγουδιού βλέπεται εσείς ; και έκφραση τέχνης ή έκφραση της «δαιμονικής » κατάληψης που βρίσκεται η Ευρώπη και τα συνεχόμενα «μηνύματα » του οικουμενισμού και τον σχεδίων τους (τρίγωνα ,πανόπτης οφθαλμός παντού ,φωτιές .κραυγές ,τελετές , )
Συμβαίνει παντού ,όλοι οι ψευτοκαλλιτέχνες φωτογραφίζονται με ‘κλειστό » το ένα μάτι ,αναπαριστώντας τον «πανόπτη » οφθαλμό .Θα εκπλαγείτε πόσοι Έλληνες και ξένοι έχουν φωτογραφηθεί έτσι αλλά και πόσοι με συμβολισμούς που φοράνε σε «πρωινάδικα » στα μπλουζάκια τους…

Αυτοί την στιγμή ‘εχθροί’ μας.Που έχουμε ισχυροποιήσει λόγω της αθεΐας μας και της έλλειψης πίστης μας ,της αποστασίας μας είναι .
«Εσωτερικοί » πολιτικοί ηγέτες ,ψευτοκαλλιτέχνες ,μαϊντανοί άθεοι ,’»εξωτερικοί » Ε.Ε εξίσου άθεοι παραδομένοι στα πάθη ,φιλαργυρία ,φιλοδοξία ,φιληδονία ,φιλαυτία .»‘Ισλάμ» που ανέκαθεν επεδίωκαν κρυφά ή φανερά ή με εμφανή ή δόλιο τρόπο (στην εποχή μας..) τον αφανισμό μας ,για θρησκευτικούς και λόγω φανατισμού (δαιμονοκατάληψης θα έλεγα)λόγων ..

Ο Θεός μας είναι «πράος ,ταπεινός ,μακρόθυμος ,ελεήμων » Ας επιστρέψουμε υπό την προστασία του .
Θα βασιστούμε στον θεό μας ,θα πούμε ένα καρδιακό ΉΜΑΡΤΟΝ μετά το «τράνταγμα » χωρίς λύπη κλάματα και οδυρμούς ,αλλά μόνο «Μετάνοια και συντριβή » και κατανόηση της ύπαρξης του Θεού .
Εμείς και κάποιοι άλλοι ελάχιστοι λαοί και άνθρωποι πλέον ,έχουμε μια μικρή εναπομείνουσα πίστη ,για αυτό ο θεός δεν θα αφήσει να χαθούμε ,πριν μας «πλανήσει» τελείως η κατάσταση των άλλων και ο «πονηρός » που τους κατέχει πλέον .

Θα έρθει καιρός

Η ΕΛΛΆΔΑ θα λειτουργεί σαν ένα μεγάλο «Άγιο Όρος» , για όλο τον κόσμο που θα έχει απομείνει .Με πίστη στον Θεό και η ανάπτυξη θα βασίζεται στην Θεία χάρη .Θα «διαποτίζει» τον κάθε Έλληνα που θα έχει πιστέψει πριν την
«καταστροφή » ..

ίδωμεν

» Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας «
«Αγρυπνείτε και εργάζεσθε τα έργα του φωτός»

Add a Comment

Your email address will not be published.