ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ : Η εφέστιος εικόνα του Ιερού Ναού του Αγίου Παϊσίου, εδώ και μία εβδομάδα κλαίει!..

ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΛΥ ΠΙΣΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, ΕΛΑΒΑ ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ ΜΗΝΥΜΑ (ΗΤΑΝ 3ο ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ, ΑΦΗΓΗΜΑ, ΘΑΥΜΑ κλπ, ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ 2 ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑ/ ΑΝΑΡΤΗΣΑ ΚΑΝ!..) ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΩ ΚΑΤΑ ΛΕΞΗ:

«Γκρουπ του Ν. Έβρου πραγματοποίησε προσφάτως προσκυνηματική εκδρομή στον ναό του Α. Παϊσίου στην Αλεξανδρούπολη.

Μία ευσεβής κυρία από τις συμμετέχουσες στο προσκύνημα μας μεταβίβασε τα εξής:

Η εφέστιος εικόνα του Ιερού Ναού του Αγίου Παϊσίου φυλασσόταν στο ιερό με μεγάλη ευλάβεια, διότι όπως ενημερωθήκαν από τον εφημέριο εδώ και μία εβδομάδα κλαίει!

Η ίδια έπειτα από επίμονη παράκληση στον ιερέα να την προσκυνήσει, είδε τα δάκρυα του Αγίου στην εικόνα με τα μάτια της.

Συγκλονιστικό θέαμα, όπως η ίδια αναφέρει.

Ο ιερέας απευθύνθηκε σε Πατέρες του Αγίου Όρους (Ρώσους) και οι ίδιοι τον ενημέρωσαν ότι το ίδιο συμβαίνει και στο Άγιον Όρος σε εικόνες Της Παναγίας και Του Χριστού.

Οι ίδιοι αναφέρουν πως όλα αυτά αποτελούν σημάδι για επερχόμενο μεγάλο σεισμό ή πόλεμο».

————————-

YΓ1. Το ένα από τα 2 μηνύματα που έλαβα, πριν την ανωτέρω δημοσίευση/ανάρτηση, από τον φίλο μου Στάθη Ιλ., στις 16 Μαΐου 2019, έγραφε ανάμεσα στ’ άλλα και το ακόλουθο: «Μόλις έλαβα μήνυμα 100% έγκυρο ότι εικόνα του Αγίου Παϊσίου δακρύζει έντονα στην περιοχή του Έβρου. …Να φυλάει ο Άγιος Παίσιος την Ελλάδα από αυτό που έρχεται. Χριστός ανέστη…».


ΗΛΙΑ, ΑΝΑΒΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 3 ΚΑΝΤΗΛΑΚΙΑ (ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ, ΕΝΑ ΤΗΝ ΘΕΟΤΟΚΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΪΣΙΟ), ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΙΣ, κλπ… ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ, ΠΕΡΙΠΟΥ, ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ Ή ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.. ΤΟ ΚΑΝΤΗΛΑΚΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΣΒΗΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ…! ΚΑΙ …ΕΧΩ ΜΕΓΑ ΠΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ, ΣΗΜΕΙΟ, ΕΞΕΛΙΞΗ,.. κλπ. ΑΜΗΝ.

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ

Συγγραφέας, Καθηγητής,

Πρώην Βουλευτής Φθιώτιδας

Add a Comment

Your email address will not be published.