ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ: Λίγο πριν την Ανάσταση των Ελλήνων-Τους «ΚΑΙΕΙ» το Άγιο Φως του Χριστού

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

ΔΕ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ! ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΛΑ! ΚΑΙ ΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΔΕ ΘΑ ΛΕΙΨΟΥΝ ΟΙ ΕΠΑΪΟΝΤΕΣ (ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ), ΠΟΥ ΣΠΕΥΔΟΥΝ, ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ, ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ, ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΜΕ ΑΜΑΣΗΤΟ.

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΙΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ; Ο ΑΝΑΠΤΗΡΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΡΤΟ, ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΑΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΡΙΝΓΚ, ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΒΩ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ “ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ” (ΧΑΧΑ! ΚΑΛΟ!), ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΣΕ ΑΠΙΣΤΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΘΕΟ ΣΚΥΛΟΛΟΪ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕΤ’ ΕΠΙΤΑΣΕΩΣ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ!

ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ; ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΕ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ ΤΗ Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ! ΑΜΑΝ ΠΙΑ! ΚΑΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ! ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΙ!

ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ IQ ΚΑΙ ΟΧΙ ΡΑΔΙΚΙΟΥ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ (ΟΧΙ, ΠΑΙΖΟΥΜΕ) ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ!

Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΓΡΑΦΟΥΣΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ, ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΨΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΝΤΕΡΛΙΚΩΣΕΤΕ ΤΗ Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΜΗΝ ΠΩ, ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΣΟΥΝ! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ …ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ: ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

(ΒΑΛΣΑΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΒΔ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ, ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ -ΠΡΟΣΕΥΧΗ, ΜΕΤΑΝΟΙΑ, ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ, Θ. ΚΟΙΝΩΝΙΑ- ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΑΒΑΛΛΟΥΜΕ ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΙΚΟ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΡΑ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΑΣΧΑ Η ΑΠΑΡΧΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΣΤΡΟΦΗ, ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΑΜΗΝ!)

ΛΟΓΩ ΤΗΣ Μ. ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ, ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ, ΠΟΥ ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΔΑΕΙΣ, ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ, ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ.

ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΑ: ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΥ Μ. ΣΑΒΒΑΤΟΥ Ο ΠΑΝΑΓΙΟΣ ΤΑΦΟΣ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ, ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΤΗΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΒΗΣΤΑ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΙΤΙΛΙ, ΣΠΙΡΤΑ, ΑΝΑΠΤΗΡΕΣ, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΗΓΗ, ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ, ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΝΑΦΛΕΞΗ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΞΩ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΑΦΟ.

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ, ΠΡΙΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΟ ΤΑΦΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΑΜΦΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΘΑ ΤΟΝ ΨΑΞΕΙ ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ, ΑΝ ΦΕΡΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΠΗΓΗ ΦΛΟΓΑΣ.

Ο ΤΡΙΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΜΕΝΙΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΔΑΣ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΡΟΘΑΛΑΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΟΥ ΤΑΦΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ, ΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ, ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ. ΤΟ 1549 ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΡΜΕΝΙΟΙ ΔΩΡΟΔΟΚΗΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΜΟΥΡΑΤ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟΙ. Ο ΤΟΤΕ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ, ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΓΟΝΑΤΙΣΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΛΟΝΕΣ. ΤΟΤΕ Ω! ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ, Η ΚΟΛΟΝΑ ΣΧΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΓΜΗ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΨΕ ΤΙΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΑΓΑΡΗΝΟΣ ΕΜΙΡΗΣ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΑΝΑΦΩΝΗΣΕ: ” ΜΕΓΑΛΗ Η ΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ! ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΟΣ, Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΝΤΑ ΕΚ ΝΕΚΡΩΝ ΧΡΙΣΤΟΝ. ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΩ, ΩΣ ΘΕΟ ΜΟΥ”.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ, ΠΛΗΘΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΤΟΝ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΝΑΡΕ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΑΡΤΥΡΑΣ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟ ΛΕΙΨΑΝΟ ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΩΝ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ.

ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ:
ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ “ΠΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟ” ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ “ΑΠΕΙΡΟ” ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΟ ΘΕΟ, ΘΕΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ, ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΟΥΝ ΟΣΑ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΤΟΥΝ. ΚΑΤ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, Ο ΡΩΣΟΣ ΦΥΣΙΚΟΣ ΑΝΤΡΕΙ ΑΛΕΞΑΝΤΡΟΒΙΤΣ ΒΟΛΚΟΒ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΟΥ 2008 ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΟ ΤΑΦΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ.

ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ, ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΟΣΙΛΟΣΚΟΠΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΕΓΡΑΦΕ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ. Ο ΑΝΤΡΕΙ ΒΟΛΚΟΒ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΧΑΜΗΛΗΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΙΟΝΙΣΜΕΝΟ ΑΕΡΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΑΝΤΑΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΑΛΛΑ ΣΠΑΝΙΑ ΣΤΗ ΓΗ. ΒΡΗΚΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΠΛΑΣΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΠΩΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΟ ΤΑΦΟ, ΧΩΡΙΣ, ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΑΥΤΟ ΕΡΕΥΝΑΤΑΙ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΚΕΝΟΥ ΕΝΩ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ, ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΗ ΥΓΡΑΣΙΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕ ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΟΥ ΤΑΦΟΥ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ (ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΦΛΟΓΑ) ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΔΕΝ ΚΑΙΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΗ ΩΡΑ, ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ, ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ.

ΟΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΟΡΥΦΩΘΗΚΑΝ (ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ ΑΛΛΑΓΗ ΦΑΣΜΑΤΟΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ) ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΕΞΕΛΘΕΙ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕ. ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ, ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΥΠΗΡΞΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΚΚΕΝΩΣΗ, ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΟΙ “ΑΣΤΡΑΠΕΣ”, ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΑΟ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΑΚΟΜΑ.

ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ, ΤΑ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΙ ΒΟΛΚΟΒ “ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ” ΕΙΝΑΙ:

1) Η ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ.

2) Η ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΜΕ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ.

3) Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ, ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑ ΘΑΥΜΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΟΝΑ ΠΟΥ ΣΧΙΣΤΗΚΕ:
Ο ΑΝΤΡΕΙ ΒΟΛΚΟΒ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΚΟΛΟΝΑΣ, ΠΟΥ ΣΧΙΣΤΗΚΕ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΕΛΘΕΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ, ΠΟΥ ΑΝΑΨΕ ΤΙΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ. ΕΣΤΕΙΛΕ ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΡΩΓΜΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΕΒΓΚΕΝΙ ΜΙΧΑΗΛΟΒΙΤΣ ΜΟΡΟΖΟΒ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΑΝΕΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΤΩΝ ΘΡΑΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ. ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΠΕΦΑΝΘΗ, ΟΤΙ Η ΡΩΓΜΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ, ΝΑ ΠΑΡΑΧΘΕΙ ΜΟΝΟ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ.

ΟΜΟΙΩΣ, Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΠΕ, ΟΤΙ Η ΡΩΓΜΗ ΤΟΥ ΚΙΟΝΑ ΠΑΡΑΧΘΗΚΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΣΕΙΣΜΙΚΟ ΚΥΜΑ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ. ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟΣ, ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΘΑΥΜΑ.

ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ, ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΚΟΛΟΝΑΣ ΤΟ 1549 ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ, ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΘΑΥΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ (ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΙΣΤΗ) ΟΦΕΙΛΕΙ, ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΞΑΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΑΒΙΑΣΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΑΠΑΤΗΣ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΝΑ ΠΟΥΜΕ; Ο ΘΕΟΣ, ΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΩΤΙΣΕΙ, ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΖΩΝΤΟΣ. ΑΜΗΝ!

ΠΗΓΕΣ: http://www.kontranews.gr/koinonia/206493-xaphnika-e-kolona-schisteke-kai-bgeke-to-agio-phos-sygklonizei-e-martyria-toy
http://www.pronews.gr/thriskeia/orthodoxia/429676_deite-vinteo-me-thayma-toy-agioy-fotos-se-argi-kinisi
http://www.oodegr.com/oode/asynithista/thavmata/agio_fws_martyria1.htm
https://www.briefingnews.gr/orthodoxia/otan-agio-fos-vgike-apo-tin-kolona-thayma-me-shismeno-kiona-stin-eisodo-toy-panagioy

ΥΓ. ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΧΗΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ. ΠΗΡΑΝ ΝΕΡΟ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΗΘΟΣ ΒΑΚΤΗΡΙΩΝ (ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΠΟΣΗ) ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΒΡΗΚΑΝ, ΟΤΙ ΤΑ ΒΑΚΤΗΡΙΑ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΠΟΣΙΜΟ.

ΚΑΤ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ, ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΑ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ, ΑΡΚΕΙ, ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΥΛΑ.

ΓΕΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΓΙΑΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ, ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΦΑΜΕ ΄Η ΠΙΟΥΜΕ.

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Add a Comment

Your email address will not be published.