Το άγνωστο θαύμα του Ταξιάρχη: Της… πλήρωσε τα ναύλα και το ξενοδοχείο

Η ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή και θα σας κάνει να ανατριχιάσετε. Για όσους πιστεύουν πως στις ημέρες μας δεν γίνονται θαύματα, η ιστορία που εξομολογήθηκε στο usay αυτή η γυναίκα, είναι απάντηση. Αλλά ακόμα και για εκείνους που θέλουν να επιμένουν πως όσα οι πιστοί αποκαλούν θαύματα είναι απλές συμπτώσεις, τούτη εδώ είναι μια πραγματικά πολύ εντυπωσιακή σύμπτωση.

Το περιστατικό συνέβη πριν από περίπου μια δεκαετία και μάλιστα σε συνάδελφο, γνωστή δημοσιογράφο της οποίας το όνομα δεν θα αποκαλύψουμε.

Η γυναίκα λοιπόν έκανε το 2010 μια τακτική γυναικολογική εξέταση. Οι απαντήσεις όμως δεν ήταν καλές. Οι γιατροί διέγνωσαν αλλοιώσεις που πιθανολογούσαν πως προέκυπταν από την ύπαρξη καρκίνου του τραχήλου. Της ανακοίνωσαν πως θα έπρεπε να υποβληθεί σε εξετάσεις και να διαπιστωθεί με ακρίβεια το πρόβλημα που υπήρχε. Καθώς εκείνη περίμενε ένας άντρας, τον οποίο δεν είχε ξαναδεί και δεν είδε και ποτέ ξανά μετά το περιστατικό, με τον οποίο έπιασε κουβέντα σε ένα μπαρ, της μίλησε για τον Ταξιάρχη. Η κοπέλα δεν γνώριζε τίποτα μέχρι τότε για τον αρχάγγελο Μιχαήλ και τα θαύματά του. Θεώρησε πως αυτό μπορούσε να ήταν σημάδι και έκανε ένα τάμα: Υποσχέθηκε στον ταξιάρχη να τον επισκεφθεί στη Μυτιλήνη αν τα αποτελέσματα των εξετάσεων της ήταν καθησυχαστικά. Λίγες ημέρες οι απαντήσεις βγήκαν και ο γιατρός της, εντυπωσιασμένος της είπε πως οι αλλοιώσεις δεν υπήρχαν και πως πιθανότητα είχε γίνει λάθος στην αρχική εξέταση. Όμως το θαύμα, δεν τελειώνει εδώ, εδώ είναι μόνο η αρχή του.

Απίστευτο: Το χωριό που εμφανίζεται μια φορά τον χρόνο!

Επιστρέφοντας στην καθημερινότητας, λίγες ημέρες αργότερα της ανακοίνωσαν την απόλυσή της. Η οικονομική της κατάσταση χειροτέρεψε άρδην και το ταξίδι στην Μυτιλήνη αναβλήθηκε. Πέρασαν δυο χρόνια. Η γυναίκα υπέφερε από τις τύψεις επειδή δεν ήταν εντάξει σε εκείνο που έταξε στον Άγιο αλλά τα οικονομικά της δεν της επέτρεπαν ακόμα να κάνει το ταξίδι.

Δίπλα στο σπίτι της υπήρχε ένα μικρό παρεκκλήσι, το οποίο επισκεπτόταν τακτικά. Ένα απόγευμα, λυπημένη και γεμάτη ενοχές προσκύνησε στο παρεκκλήσι ζητώντας συγνώμη από τον Αρχάγγελο για το τάμα που δεν τήρησε. Επιστρέφοντας κοιτούσε χαμηλά και σκεφτόταν πως ακόμα κι αν έβρισε χρήματα στο πεζοδρόμιο ή κέρδιζε σε κάποιο τυχερό παιχνίδι, θα έπρεπε να εξυπηρετήσει άλλες υποχρεώσεις που είχαν δημιουργηθεί μέσα σε εκείνα τα χρόνια που αντιμετώπιζε οικονομικές δυσκολίες. Επιστέφοντας στο σπίτι άνοιξε τον υπολογιστή της και βρήκε ένα μήνυμα στα κοινωνικά δίκτυα από ένα παλιό φίλο της που δεν ζούσε πια στην Ελλάδα. Στο μήνυμα της έγραφε πως είχε κερδίσει ένα ταξίδι στη Μυτιλήνη, με αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή και πως ο ίδιος δεν μπορούσε να επιστρέψει για να πάει και προσφέρθηκε να της τα κάνει δώρο. Η γυναίκα δεν πίστευε στα μάτια της και φυσικά λίγες ημέρες αργότερα επισκέφτηκε τον Αρχάγγελο.

Αν θέλετε να συνεχίσετε να πιστεύετε πως πρόκειται για σύμπτωση, εντάξει, αλλά οφείλετε να παραδεχτείτε πως είναι μια πολύ εντυπωσιακή σύμπτωση.

Add a Comment

Your email address will not be published.