Ινστιτούτο του Ναού στους Εβραίους σε όλο τον κόσμο: Κατασκευάστε τον 3ο Ναό.

Το Ινστιτούτο Tου Ναού κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο για να ξυπνήσει τον κόσμο του Εβραϊσμού και να αναδιαμορφώσει την παραδοσιακή περίοδο του πένθους σε μια προετοιμασία για την ανοικοδόμηση του Τρίτου Ιερού Ναού.

Παρόλο που εκατομμύρια Εβραίοι σε όλο τον κόσμο θα συνεχίσουν το 9ο του Av (που παρατηρήθηκε φέτος στις 11 Αυγούστου) και θα τηρούν αυστηρά τις άλλες αλαχικές απαιτήσεις του πένθους για την καταστροφή των δύο Ιερών Ναών, γιατί η ιδέα της ανοικοδόμησης του ναού είναι σαν μακρινό όνειρο.

Αυτοί είναι οι άνθρωποι που το Ινστιτούτο του Ναού θέλει να ξυπνήσει από το ύπνο τους.

Το βίντεο είναι το έβδομο της σειράς που ξεκίνησε με τη σειρά «Τα παιδιά είναι έτοιμα», τα οποία έχουν συγκεντρώσει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές στη σελίδα YouTube ,του Temple Institute. Το βίντεο αμφισβητεί τις προκαταλήψεις των θεατών για την Tisha B’Av ως ημέρα αιώνιου πένθους, επισημαίνοντας την υπόσχεση του Ησαΐα ότι ο τρίτος ναός είναι το μυστικό της παγκόσμιας ειρήνης και αρμονίας και της ελπίδας ολόκληρης της ανθρωπότητας.

Το βίντεο παρουσιάζει μια δραματική συστροφή από τα συνηθισμένα μηνύματα πένθους του Tisha B’Av.

Ο στόχος του Ινστιτούτου είναι να συντρίψει συναισθηματικά τις ορθόδοξες εβραϊκές κοινότητες παγκοσμίως, ανασυνθέτοντας τις διακοπές, εστιάζοντας μακριά από το παρελθόν και προς το μέλλον.

«Η ιδέα είναι οι άνθρωποι να επικεντρωθούν στην αληθινή έννοια του Tisha B’Av», δήλωσε ο Rabbi Chaim Richman, διεθνής διευθυντής του Temple Institute. «Tisha B’Av δεν είναι μόνο για το πένθος, είναι για να ενεργήσει για να φέρει το ιερό ναό πίσω στον κόσμο – ένα« Σπίτι της προσευχής για όλα τα έθνη. Κάθε χρόνο, εκατομμύρια Εβραίοι σε όλο τον κόσμο παρατηρούν ρομποτικά τις πένθιμες τελετουργίες των τριών εβδομάδων, εννέα ημερών και της Tisha B’Av σαν να μην άλλαξε τίποτα τον περασμένο αιώνα.

https://www.youtube.com/embed/yU4_ZShs5IM

Ήρθε η ώρα να ψηφίσουμε και να στείλουμε ένα σαφές μήνυμα στον κόσμο ότι πιστεύουμε αληθινά ότι το Όρος του Ναού είναι δικό μας και ελπίζουμε πραγματικά και προσευχόμαστε για μια εποχή απαράμιλλης παγκόσμιας ειρήνης και αρμονίας με την εκ νέου οικοδόμηση του Τρίτου Ναού.https://www.breakingisraelnews.com/134764/temple-institute-jews-worldwide-build-3rd-temple/
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BREAKING ISRAEL NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Add a Comment

Your email address will not be published.